Jamie Oliver opent restaurant in Markthal

21 januari 2015 |
Jamie Oliver opent restaurant in Markthal<

Jamie Oliver en Italian Food Concepts kondigen met trots de opening van het eerste Jamie’s Italian restaurant in Nederland aan. Italian Food
Concepts is de exclusieve partner van Jamie’s Italian in Nederland, België en Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Het eerste restaurant zal in het najaar van 2015 openen in Rotterdam. Gevestigd in de Markthal, een levendige overdekte markt waar mensen samen komen, genieten van eten en waar je zintuigen ontwaken.

Duizenden fans
Jamie’s Italian heeft duizenden fans gewonnen door het creëren van ‘neighbourhood’ restaurants, geïnspireerd op de Italiaanse tafel, waar mensen relaxen, delen en genieten van elkaars gezelschap. Jamie’s Italian is ontworpen als betaalbaar en toegankelijk,waar iedereen welkom is en iedereen zich op zijn gemak voelt. De ‘casual dining experience’ is gebaseerd op het bieden van smakelijk en simpel Italiaans eten, gemaakt van de beste verse ingrediënten. Alle producten die worden gebruikt in Jamie’s Italian hebben hoge welzijnsnormen, deze bewuste kijk op kwaliteit en verantwoordelijkheid wordt sterk gedeeld door Italians Food Concepts.

Getalenteerd team
Jamie Oliver zegt: “I'm delighted to be partnering with the brilliant guys at Italian Food Concepts to open Jamie's Italian in the Netherlands, Belgium and Nord Rhein Westphalen area, Germany. They're a talented, creative and ambitious team and I can't wait to get started on our first site in Rotterdam's Markthal, right next to the historic market. We’re going to be on the lookout for some amazing people to come and join our team in the not too distant future, so please keep an eye on our website and get in touch“.

Uitbreiden
In 2008 werd het eerst Jamie’s Italian restaurant geopend in Oxford, en is nu geliefd over de hele wereld in landen als Australië, Rusland, Singapore en Zweden. Terwijl Italian Food Concepts en Jamie’s Italian verder zullen uitbreiden in Nederland, België en Noordrijn-Westfalen, Duitsland, is het gehele team nu gefocust op het openen van het eerste restaurant in Rotterdam.

“We zijn verheugd om onderdeel te zijn van restaurants die de schoonheid van authentiek, vers en creatief Italiaans eten laten ontdekken. We willen gasten verblijden met heerlijk eten, goede service, mooie restaurants en betaalbare prijzen. We kijken er naar uit om onze deuren te openen in 2015” zeggen Willem Tieleman en Souad el Hamdaoui, directeuren van Italian Food Concepts.

Meer over Jamie's Italian
Het eerste Jamie’s Italian restaurant opende in 2008 in Oxford, Engeland. Een samenwerking tussen Jamie Oliver en Gennaro Contaldo, een weerspiegeling van hun passie, nederigheid en warme gevoel voor Italiaans eten. Er zijn nu 35 Jamie’s Italian restaurants in het Verenigd Koninkrijk en 13 internationale restaurants van Sydney tot aan Dublin.

Meer over Italian Food Concepts
Italian Food Concepts is de exclusieve partner van Jamie’s Italian in Nederland, België en Noordrijn-Westfalen, Duitsland, met hopelijk een uitbreiding naar de rest van Duitsland. Het eerste Jamie’s Italian Restaurant in Nederland zal in het najaar van 2015 opengaan in Rotterdam. In de zomer van 2016 zal het tweede restaurant openen in Noordrijn-Westfalen, Duitsland en meer restaurants zullen volgen in de komende jaren.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: