IZICO Food Group en De Vries Van Oers bundelen krachten

2 november 2017 | Thijs Jacobs

Per 1 november 2017 treedt De Vries Van Oers toe tot IZICO Food Group. Hiermee versterkt en vergroot IZICO Food Group haar positie binnen de snackbranche, met name binnen de Benelux. IZICO Food Group, het bedrijf achter de merken Beckers®, Bicky® en Daloon®, bedient met het assortiment van De Vries Van Oers een breder spectrum van de totale Out-of-Home (OOH) markt. Naast het Fastservice kanaal geldt dit met name voor de Petrol-, Catering- en Leisurekanalen, alsmede inflight catering.

De Vries Van Oers

In juni 2015 zijn De Vries Snacks en Van Oers Snacks samen verder gegaan in een nieuwe groep “De Vries Van Oers”. Beide familiebedrijven zijn al lang actief in de OOH markt van diepvriessnacks in Nederland en België. Waar De Vries Snacks vooral bekend is van bekende productmerknamen als Mexicano® en sterk is in de snackbarwereld, is Van Oers vooral goed vertegenwoordigd in de Petrol-, Catering- en Leisurekanalen. Naast een ruim assortiment aan cateringproducten is Van Oers sterk in salades voor onder andere de inflight catering.

Volledig portfolio

CEO Kamiel Steendijk geeft aan dat de toevoeging van De Vries Van Oers het fundament van IZICO Food Group verder versterkt. “Met het assortiment van De Vries Van Oers zijn we nog beter in staat om een volledig portfolio aan onze partners in de OOH markt aan te bieden. Daarnaast zorgt de schat aan ervaring bij De Vries Van Oers voor een waardevolle aanvulling binnen IZICO Food Group”. CEO Willem van de Vorst van De Vries Van Oers vervolgt: “Nadat De Vries en Van Oers zijn samengegaan, ben ik verheugd dat onze groep zich nu binnen de IZICO Food Group kan voegen. In mijn optiek een mooie stap voor beide partijen in een competitieve en consoliderende markt”.

Toekomst

IZICO Food Group en De Vries Van Oers profiteren van elkaars sterkten en vullen elkaar aan op vele fronten. Gezamenlijk zien zij de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje 2018

Leuk dat je je lekkerste broodje in wilt zenden voor deelname. Lukt het niet met onderstaand formulier, dan kun je de foto van het gerecht, de receptuur, bereidingswijze, prijs op de kaart en overige gegevens mailen naar thijs.jacobs@uitgeverijps.nl. ...

Achtergronden Culinair
Klassiek kindermenu niet meer van deze tijd

Hoewel uit eten met jonge kinderen een uitdaging kan zijn, geeft bijna de helft (45%) van de ouders met jonge kinderen (5-10 jaar) aan minimaal eens per maand buiten de deur te eten met hun kroost. Dit blijkt uit onderzoek van PanelWizard onder ruim 1.000 gezinnen. Heikel punt is de menukaart, bi...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo for Business biedt roomservice in hotels

Deliveroo breidt het bedrijfsaanbod van 'Deliveroo for Business' uit met drie nieuwe opties. Van dit onderdeel van Deliveroo, gericht op de zakelijke markt, maken wereldwijd meer dan 7.000 bedrijven gebruik, waaronder bedrijven in Nederland. Nederlandse bedrijven bestellen via een zakelijk a...

Culinair Rotterdam
François Geurds verkoopt zaak aan Herman den Blijker

Topkok François Geurds heeft zijn restaurant, FG Bistro, in het Rotterdamse Lloydkwartier verkocht aan horecaondernemer Herman den Blijker. Zijn andere zaken in Rotterdam behoudt hij. Op Facebook meldt Geurds het volgende: "We hebben met deze beslissing gekozen ons volledig te focussen o...

Interview Longread
Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

Bas Hoebink startte zo’n zes jaar geleden met zijn restaurant – De Firma – in Nijmegen. Inmiddels vallen er drie Nijmeegse horecazaken onder zijn onderneming ‘Het Hoofdkwartier Horeca' en heeft hij in Wijchen, samen met zijn compagnon, een vierde horecazaak: Italiaans res...

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: