Is de jury al langsgeweest?

7 november 2013 |
Is de jury al langsgeweest?<

Hoe is het met de vijf kanshebbers voor het Lekkerste Lunchroombroodje 2013? Vandaag weten zij wie de winnaar is van het Lekkerste Lunchroombroodje. In de nieuwste editie
van Lunchroom gaven zij een update, in afwachting van het anonieme bezoek van de jury.

Sandwich venkel – Diana en Cheryl van Dongen, Zusjes, Dordrecht
“We waren ontzettend verbaasd, maar vinden de nominatie hartstikke leuk en spannend. Als we de wedstrijd winnen, hopen we op meer bekendheid en meer aandacht voor biologische en vegetarische producten. De broodjes van de overige finalisten zien er erg goed uit. Gerechten met veel groente en gezonde producten. We zien een nieuwe stroming broodjes: gezond, apart en creatief. Wij gaan ons uiterste best doen en hopen natuurlijk dat we op nummer 1 eindigen!”

Social Club – Aniëlka Menner, Smaak, Rijen
“Dat we voor de tweede keer zijn genomineerd, is super! We hebben erg ons best gedaan om dit broodje te bedenken. Op de Nationale Lunchroomdag hebben we goed geluisterd naar Frank Lindner. Nu gaat het om de beleving, het verhaal en dit broodje is een leuke binnenkomer. We willen constant beter worden, daarbij kan het winnen van deze prijs helpen. Het personeel is gemotiveerd en maakt en serveert het broodje met trots. Ik heb er een lekker gevoel bij, maar mocht het er niet in zitten, dan doen we volgend jaar gewoon weer mee”, aldus een ondernemende Aniëlka Menner.

Bruchetta crostini – Jack Heijkoop, Den Dis, Bladel
“Gaaf! Dat was onze eerste reactie op de nominatie.
Jack doet wel vaker mee met wedstrijden en hij vond dat dit broodje erbij hoorde, dus hij had het wel verwacht, maar wij waren heel blij. Als we winnen, zijn we natuurlijk trots en we hopen naamsbekendheid te generen. De sfeer is goed, we gaan er met z’n allen voor. Het is wel spannend.
Als iemand de Bruchetta crostini besteld, kijken we allemaal: ‘Zou het de jury zijn?’”, grapt Sharon de Waal, medewerker bij Den Dis.

Culinair ontwaken – Kees Elhorst, Elhorst Eten & Drinken, Alkmaar
“In 2011 wonnen we en als we in 2013 weer winnen, gaat het dak eraf hoor”, roept Elhorst. “Het broodje loopt als een trein en wordt goed ontvangen. We hadden een nominatie niet verwacht, maar wel gehoopt. Winnen is een kroon op het werk en een bevestiging. Wij staan volledig achter ons product en daarom moet dit broodje gewoon winnen!”

Bagel Parmabella – Xiaoyan Wang en David Horstman, Bagels & Beans Waterlooplein, Amsterdam
“Ik ben zeer trots dat we een van de vijf Lekkerste
Lunchroombroodjes van Nederland 2013 hebben. De nominatie is hartstikke leuk”, reageert Xiaoyan Wang enthousiast. Vorig jaar nam ze Bagels & Beans Waterlooplein over. “De zaak loopt goed en nu zijn we ook nog genomineerd. Dat maakt mij erg blij. De broodjes van de overige finalisten zien er goed en mooi uit. Ik hoop natuurlijk dat we winnen. Dan kan ik mijn hele leven zeggen dat wij het Lekkerste Lunchroombroodje van 2013 maakten!”

En de winnaar is....
Het is nog even afwachten voor de finalisten en voor de lunchroombranche. Vandaag, 7 november, om 12.15 uur dan weet iedereen het. Het nieuws verschijnt als eerste op www.lunchroom.nl.

Door Myrtille Vromans:mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: