Is de jury al langsgeweest?

7 november 2013 |
Is de jury al langsgeweest?<

Hoe is het met de vijf kanshebbers voor het Lekkerste Lunchroombroodje 2013? Vandaag weten zij wie de winnaar is van het Lekkerste Lunchroombroodje. In de nieuwste editie
van Lunchroom gaven zij een update, in afwachting van het anonieme bezoek van de jury.

Sandwich venkel – Diana en Cheryl van Dongen, Zusjes, Dordrecht
“We waren ontzettend verbaasd, maar vinden de nominatie hartstikke leuk en spannend. Als we de wedstrijd winnen, hopen we op meer bekendheid en meer aandacht voor biologische en vegetarische producten. De broodjes van de overige finalisten zien er erg goed uit. Gerechten met veel groente en gezonde producten. We zien een nieuwe stroming broodjes: gezond, apart en creatief. Wij gaan ons uiterste best doen en hopen natuurlijk dat we op nummer 1 eindigen!”

Social Club – Aniëlka Menner, Smaak, Rijen
“Dat we voor de tweede keer zijn genomineerd, is super! We hebben erg ons best gedaan om dit broodje te bedenken. Op de Nationale Lunchroomdag hebben we goed geluisterd naar Frank Lindner. Nu gaat het om de beleving, het verhaal en dit broodje is een leuke binnenkomer. We willen constant beter worden, daarbij kan het winnen van deze prijs helpen. Het personeel is gemotiveerd en maakt en serveert het broodje met trots. Ik heb er een lekker gevoel bij, maar mocht het er niet in zitten, dan doen we volgend jaar gewoon weer mee”, aldus een ondernemende Aniëlka Menner.

Bruchetta crostini – Jack Heijkoop, Den Dis, Bladel
“Gaaf! Dat was onze eerste reactie op de nominatie.
Jack doet wel vaker mee met wedstrijden en hij vond dat dit broodje erbij hoorde, dus hij had het wel verwacht, maar wij waren heel blij. Als we winnen, zijn we natuurlijk trots en we hopen naamsbekendheid te generen. De sfeer is goed, we gaan er met z’n allen voor. Het is wel spannend.
Als iemand de Bruchetta crostini besteld, kijken we allemaal: ‘Zou het de jury zijn?’”, grapt Sharon de Waal, medewerker bij Den Dis.

Culinair ontwaken – Kees Elhorst, Elhorst Eten & Drinken, Alkmaar
“In 2011 wonnen we en als we in 2013 weer winnen, gaat het dak eraf hoor”, roept Elhorst. “Het broodje loopt als een trein en wordt goed ontvangen. We hadden een nominatie niet verwacht, maar wel gehoopt. Winnen is een kroon op het werk en een bevestiging. Wij staan volledig achter ons product en daarom moet dit broodje gewoon winnen!”

Bagel Parmabella – Xiaoyan Wang en David Horstman, Bagels & Beans Waterlooplein, Amsterdam
“Ik ben zeer trots dat we een van de vijf Lekkerste
Lunchroombroodjes van Nederland 2013 hebben. De nominatie is hartstikke leuk”, reageert Xiaoyan Wang enthousiast. Vorig jaar nam ze Bagels & Beans Waterlooplein over. “De zaak loopt goed en nu zijn we ook nog genomineerd. Dat maakt mij erg blij. De broodjes van de overige finalisten zien er goed en mooi uit. Ik hoop natuurlijk dat we winnen. Dan kan ik mijn hele leven zeggen dat wij het Lekkerste Lunchroombroodje van 2013 maakten!”

En de winnaar is....
Het is nog even afwachten voor de finalisten en voor de lunchroombranche. Vandaag, 7 november, om 12.15 uur dan weet iedereen het. Het nieuws verschijnt als eerste op www.lunchroom.nl.

Door Myrtille Vromans:mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: