Is de jury al langsgeweest?

7 november 2013 |
Is de jury al langsgeweest?<

Hoe is het met de vijf kanshebbers voor het Lekkerste Lunchroombroodje 2013? Vandaag weten zij wie de winnaar is van het Lekkerste Lunchroombroodje. In de nieuwste editie
van Lunchroom gaven zij een update, in afwachting van het anonieme bezoek van de jury.

Sandwich venkel – Diana en Cheryl van Dongen, Zusjes, Dordrecht
“We waren ontzettend verbaasd, maar vinden de nominatie hartstikke leuk en spannend. Als we de wedstrijd winnen, hopen we op meer bekendheid en meer aandacht voor biologische en vegetarische producten. De broodjes van de overige finalisten zien er erg goed uit. Gerechten met veel groente en gezonde producten. We zien een nieuwe stroming broodjes: gezond, apart en creatief. Wij gaan ons uiterste best doen en hopen natuurlijk dat we op nummer 1 eindigen!”

Social Club – Aniëlka Menner, Smaak, Rijen
“Dat we voor de tweede keer zijn genomineerd, is super! We hebben erg ons best gedaan om dit broodje te bedenken. Op de Nationale Lunchroomdag hebben we goed geluisterd naar Frank Lindner. Nu gaat het om de beleving, het verhaal en dit broodje is een leuke binnenkomer. We willen constant beter worden, daarbij kan het winnen van deze prijs helpen. Het personeel is gemotiveerd en maakt en serveert het broodje met trots. Ik heb er een lekker gevoel bij, maar mocht het er niet in zitten, dan doen we volgend jaar gewoon weer mee”, aldus een ondernemende Aniëlka Menner.

Bruchetta crostini – Jack Heijkoop, Den Dis, Bladel
“Gaaf! Dat was onze eerste reactie op de nominatie.
Jack doet wel vaker mee met wedstrijden en hij vond dat dit broodje erbij hoorde, dus hij had het wel verwacht, maar wij waren heel blij. Als we winnen, zijn we natuurlijk trots en we hopen naamsbekendheid te generen. De sfeer is goed, we gaan er met z’n allen voor. Het is wel spannend.
Als iemand de Bruchetta crostini besteld, kijken we allemaal: ‘Zou het de jury zijn?’”, grapt Sharon de Waal, medewerker bij Den Dis.

Culinair ontwaken – Kees Elhorst, Elhorst Eten & Drinken, Alkmaar
“In 2011 wonnen we en als we in 2013 weer winnen, gaat het dak eraf hoor”, roept Elhorst. “Het broodje loopt als een trein en wordt goed ontvangen. We hadden een nominatie niet verwacht, maar wel gehoopt. Winnen is een kroon op het werk en een bevestiging. Wij staan volledig achter ons product en daarom moet dit broodje gewoon winnen!”

Bagel Parmabella – Xiaoyan Wang en David Horstman, Bagels & Beans Waterlooplein, Amsterdam
“Ik ben zeer trots dat we een van de vijf Lekkerste
Lunchroombroodjes van Nederland 2013 hebben. De nominatie is hartstikke leuk”, reageert Xiaoyan Wang enthousiast. Vorig jaar nam ze Bagels & Beans Waterlooplein over. “De zaak loopt goed en nu zijn we ook nog genomineerd. Dat maakt mij erg blij. De broodjes van de overige finalisten zien er goed en mooi uit. Ik hoop natuurlijk dat we winnen. Dan kan ik mijn hele leven zeggen dat wij het Lekkerste Lunchroombroodje van 2013 maakten!”

En de winnaar is....
Het is nog even afwachten voor de finalisten en voor de lunchroombranche. Vandaag, 7 november, om 12.15 uur dan weet iedereen het. Het nieuws verschijnt als eerste op www.lunchroom.nl.

Door Myrtille Vromans:mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: