Interview: Steven Lagerwij

15 februari 2011 |
Interview: Steven Lagerwij<

Steven Lagerwij en Michelle Kuppens zijn ondernemers in hart en nieren. Hun roots liggen in de reclameverkoop: “Onze laatste onderneming was een callcenter waar 400 man werkte. Wij zijn alles-of-niets-types: als we plannen hebben, nemen we een tweede hypotheek op het huis en gaan! De lunchroom moest fungeren als basisinkomen. Een broodjeszaak met een gouden randje, ideaal voor medewerkers in de nieuwe Maastoren.”

Maar het liep anders. Steven: “Als je eenmaal bezig bent, zie je al die vakidioten om je heen de mooiste gerechten maken, maar het zijn gelukszoekers. Ze hebben de ballen verstand van verkopen. Dat hebben wij juist wel.” Daarom zoeken Steven en Michelle mogelijkheden binnen de horeca. Naast espressobar Manhattan, die op 1 maart 2010 van start ging, openden ze lunchroom De Schiecentrale en de restaurants Rotterdam Hamburger Company en Hasta la pasta. Een productiebedrijf is op handen. Steven: “Wij storten ons op de thuisbezorgmarkt, dat heeft de toekomst. We werken veel samen met thuisbezorgen.nl en andere bezorgservices. Die markt is minder afhankelijk van elementaire zaken als het weer, beleid en planning. Alle bedrijven rusten op drie pijlers: 50 zitplaatsen, take-away en bezorging.”

"Lees het volledige interview in dit nummer van Lunchroom":http://www.lunchroom.nl/blad/12/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Coronacrisis
Assortiment Coffeelicious verkrijgbaar bij Jumbo

Door het coronavirus moesten alle horecazaken de deuren sluiten. Veel ondernemers verzinnen de meest creatieve manieren om toch hun afnemers te voorzien van de diensten en producten die zij aanbieden. Coffeelicious is daar één van, want haar assortiment is verkrijgbaar bij de Jumbo....

Coronacrisis
Young Creators Group start HorecaTegoed

Om de horeca een hart onder de riem te steken, is Young Creators Group, een community voor jonge ondernemers en makers onder leiding van ondernemer Edwin de Jong, op eigen initiatief gestart met HorecaTegoed. HorecaTegoed is een initiatief waar je een gift aan jouw favoriete horecagelegenheid kunt g...

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Opening Fastfood
Dunkin’ opent vestiging met drive through in Goes

Donutliefhebbers hoeven binnenkort hun auto niet uit om van hun favoriete donuts te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel Dunkin’ als New York Pizza via een drive through verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast kan er ook van Dunkin’s heerlijke koffie en donu...

Coronacrisis
Kwalitaria en Délifrance starten actie tegen eenzaamheid

Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van beide f...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: