Inspiratie voor Horeca in Gorinchem

15 november 2013 |
Inspiratie voor Horeca in Gorinchem<

Tijdens Horeca Inspiratie in Evenementenhal Gorinchem op 25, 26 en 27 november kunnen ondernemers zich op diverse manieren laten inspireren en zich klaarstomen voor het jaar 2014. De verschillende workshops, presentaties en verkiezing bieden een compleet en uitgebreid programma waar de organisatie erg trots op is.

Interessante workshops
Branchevereniging Profri en Horeca Inspiratie hebben de handen ineen geslagen en bieden de ondernemer interessante workshops waarbij de ondernemer centraal staat.
• Zelf blijven verlonen of gebruik maken van de diensten van een payrollbedrijf
• Biedt online bestellen ook voor jou als professionele frituurder mogelijkheden voor de toekomst
• Verse friet, waarom wel of waarom niet
• Van 'Verantwoord Frituren' naar 'verantwoord frituren'

Daarnaast vindt de algemene ledenvergadering voor de professionele frituurder plaats. Ook niet-leden zijn welkom op deze algemene ledenvergadering. Aanmelden voor deze ledenvergadering kan op http://www.profri.nl/bijeenkomsten/algemene-ledenvergadering/aanmelden


Vrijetijdsindustrie
De gehele vrijetijdsindustrie wordt op haar wenken bediend.
Net als tijdens vorige editie zal de Recreatie Vakbeurs naast Horeca Inspiratie georganiseerd worden. Hierdoor is dit de meest gerenommeerde vakbeurs in de vrijetijdsindustrie van Nederland. De combinatie tussen de twee vakbeurzen biedt de ondernemer de mogelijkheid om met één bezoek alle facetten binnen zijn onderneming onder de loep te nemen en in te spelen op trends en ontwikkelingen binnen de branche.

In één keer totaal op de hoogte
Zowel exposanten als bezoekers zijn zeer tevreden over de combinatie tussen Horeca Inspiratie en Recreatie Vakbeurs. Het scheelt de bezoekers veel tijd doordat zij slechts één beursbezoek hoeven te plannen en de exposanten zien dat ieder recreatie of entertainment park ook een horeca uitgiftepunt heeft.



Prijsuitreiking
Vote Company is de organisator achter de verkiezingen leukste snackbar, leukste restaurant, leukste vakantiepark en leukste zwembad van het jaar. De prijswinnaars van deze wedstrijd zullen tijdens de vakbeurs hun prijs in ontvangst nemen. De prijsuitreikingen vinden plaats op dinsdag 26 november.

Horeca Inspiratie Gorinchem in vogelvlucht
• Ruim 200 leveranciers uit de vrijetijdsindustrie
• 10.000 m2 beursvloer
• Workshops
• Presentaties
• Verkiezingen
• Drankenhandels
• Groothandels
• Food- en non food leveranciers

Kortom, Horeca Inspiratie is een vakbeurs die de horecaondernemer niet mag missen. Kom inspiratie opdoen en laat u verrassen door de veelzijdigheid en diversiteit die deze beurs te bieden heeft.

Openingstijden
Maandag 25 november 13.00 – 21.00 uur
Dinsdag 26 november 13.00 – 21.00 uur
Woensdag 27 november 13.00 – 21.00 uur
Meer informatie vindt u op www.evenementenhal.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: