Inspiratie opdoen op BAKKERSVAK

29 april 2011 |
Inspiratie opdoen op BAKKERSVAK<

Zondag 22 en maandag 23 mei is het zover. Speciaal voor ambachtelijke bakkers organiseert easyFairs in Autotron Rosmalen de nieuwe vakbeurs BAKKERSVAK 2011. Twee dagen ontmoeten, ontdekken én proeven in een aangename sfeer. Voor lunchroomhouders een uitstekend moment om inspiratie op te doen en tips te krijgen van bakkers. U kunt gratis naar deze beurs toe. Klik op deze link om u gratis in te schrijven.
Lekker proeven
Tijdens BAKKERVAK staat beleving van innovaties centraal. Negentig exposanten presenteren vol trots hun lekkerste nieuwe producten en de meest efficiënte toepassingen. Natuurlijk kan er ook geproefd worden. In de proefcorner worden bezoekers verleid tot een hap van de meest verrassende smaakcombinaties.

Sensatie voor de smaakpapillen
Chocolade bakjes gevuld met ‘out of the box’ smaken als chili, limoen en gember, biologische fair trade koekjes, XL Petits Fours, luchtige kersenvlaaien en open vlaaien in uiteenlopende vormen. Slechts een korte opsomming van de grote diversiteit aan smaken die in de proefcorner van BAKKERSVAK te beleven zijn. Als klap op de vuurpijl is ook de bonbon gekroond met de titel ‘Lekkerste Bonbon van Nederland’ te proeven. De pinda karamel bonbon van Chocolaterie Winters bestaat uit twee lagen. De bijzondere combinatie van zoet en zout bezorgt bezoekers van BAKKERSVAK een ware smaaksensatie.

Stukje Frankrijk op de beursvloer
Uiteraard ontbreekt lekker brood naast al deze zoete lekkernijen niet. Krijger Molenaars brengt een stukje Frankrijk naar de beursvloer van BAKKERSVAK met Farine Fleur d’Artois; baguettes gemaakt van een ultieme melange van typisch Franse tarwerassen. De stokbroden hebben een eigen specifieke smaak, een open structuur en heerlijke kauweigenschappen. Naast de typisch Franse baguette kunnen bezoekers hun tanden zetten in puur Speltbrood. Brood van oertarwe in zijn puurste vorm. Intens en authentiek van smaak.



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: