IENS vernieuwt opzet recensies

5 juli 2012 |
IENS vernieuwt opzet recensies<

IENS verandert de manier waarop gebruikers recensies schrijven, hoe deze worden getoond en hoe de cijfers van restaurants tot stand komen. Dit komt de transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid ten goede.

Kennis en ervaring
Daarnaast worden de restaurantgasten die online recensies schrijven zelf ook op hun kennis en ervaring beoordeeld met sterren en titels. Door de 'sterrenrating' van de recensieschrijver zien bezoekers van de site en restaurateurs wie de recensies hebben geschreven en wat de meest betrouwbare zijn.

Erkenning
Voor proevers is het leuker om recensies te schrijven, zeker omdat de meest trouwe en actieve proevers ook op een meer tastbare manier worden beloond.

Eén formulier
Het maken van een recensie wordt ook eenvoudiger. Vanaf nu is er één recensiesformulier waarin proevers cijfers geven voor Eten, Service en Decor, en hun beoordeling toelichten in een korte tekst. De gehele recensie is na goedkeuring door de redactie zichtbaar op de restaurantpagina.

Mobiel internet
Eind deze zomer lanceert IENS een compleet nieuwe mobiele website en een app voor iPhone en Android met de mogelijkheid om direct mobiel recensies te schrijven en online te reserveren.

In contact met elkaar
Daarnaast werkt de website aan een verbeterde zoekfunctionaliteit, een herindexering van de complete database, verdere uitbreiding van de proeversprofielen en een omgeving waar restaurateurs direct met de proever kunnen communiceren en de statistieken van hun restaurant kunnen bekijken.

Alle info over de nieuwe opzet vindt u op deze site
Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gaat uitbreiden in Nederland

Sinds december 2018 is de Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gevestigd in Nederland. Na ruim een jaar succesvol te hebben gedraaid, is Stefan Boers – Master Franchisehouder Nederland – klaar om de volgende stap te nemen in het realiseren van zijn ambitie; 10 nieuwe full service ...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Bier
Opmerkelijk: aantal bierbrouwerijen in Nederland gestegen

Het aantal bierbrouwerijen in Nederland is opnieuw gestegen. Dit jaar kwamen er tot nu toe netto 13 brouwerijen bij. Opmerkelijke statistieken in deze tijd van corona. Volgens Bierista.nl is het hoogtepunt van de bierrevolutie bereikt. Vanaf nu zal het aantal bierbrouwerijen dalen, zo voorziet Alain...

Economie
UWV: vooral jongeren in de horeca doen beroep op TOFA

De afgelopen 5 weken konden flexwerkers, oproep- en uitzendkrachten met inkomstenverlies door corona een beroep doen op de Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten (TOFA). Ruim zeventig procent van de goedgekeurde aanvragen gaat naar werknemers tussen de 18 en 27 jaar. Veel va...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: