IENS vernieuwt opzet recensies

5 juli 2012 |
IENS vernieuwt opzet recensies<

IENS verandert de manier waarop gebruikers recensies schrijven, hoe deze worden getoond en hoe de cijfers van restaurants tot stand komen. Dit komt de transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid ten goede.

Kennis en ervaring
Daarnaast worden de restaurantgasten die online recensies schrijven zelf ook op hun kennis en ervaring beoordeeld met sterren en titels. Door de 'sterrenrating' van de recensieschrijver zien bezoekers van de site en restaurateurs wie de recensies hebben geschreven en wat de meest betrouwbare zijn.

Erkenning
Voor proevers is het leuker om recensies te schrijven, zeker omdat de meest trouwe en actieve proevers ook op een meer tastbare manier worden beloond.

Eén formulier
Het maken van een recensie wordt ook eenvoudiger. Vanaf nu is er één recensiesformulier waarin proevers cijfers geven voor Eten, Service en Decor, en hun beoordeling toelichten in een korte tekst. De gehele recensie is na goedkeuring door de redactie zichtbaar op de restaurantpagina.

Mobiel internet
Eind deze zomer lanceert IENS een compleet nieuwe mobiele website en een app voor iPhone en Android met de mogelijkheid om direct mobiel recensies te schrijven en online te reserveren.

In contact met elkaar
Daarnaast werkt de website aan een verbeterde zoekfunctionaliteit, een herindexering van de complete database, verdere uitbreiding van de proeversprofielen en een omgeving waar restaurateurs direct met de proever kunnen communiceren en de statistieken van hun restaurant kunnen bekijken.

Alle info over de nieuwe opzet vindt u op deze site
Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: