Horecava werkt aan fastservice-wereld

5 oktober 2009 |
Horecava werkt aan fastservice-wereld<

De fastservicesector kan de komende twee edities van de horecavakbeurs Horecava het hart ophalen. Op den duur zal de branche een compleet eigen wereld krijgen in de Amsterdam RAI zoals er nu onder meer ook al de werelden HOTEL, INNOVATIE, MARKT en NACHTLEVEN zijn. Tijdens de beurseditie van 2010 wordt de nieuwe wereld FASTSERVICE gestart met een inhoudelijk programma in het Horecava Theater. Dit wordt gedaan vooruitlopend op een bredere aanpak in 2011. Volgens de planning moet dan de nog altijd snel groeiende fastservicebranche een eigen hart binnen de vakbeurs hebben.

Voor de eerstvolgende editie van de beurs, de wordt gehouden van 11 tot en met 14 januari 2010 in Amsterdam RAI, krijgen Hoteliers, buitenhoreca en het uitgaanscircuit een nieuwe eigen wereld. De succesvolle werelden HOTEL, BUITEN en NACHTLEVEN gaan innovaties, informatie op maat en netwerken centraal stellen. Dat zijn, zoals uit onderzoek blijkt, de wensen van de Horecavabezoeker. Voor exposanten aan de werelden biedt de nieuwe aanpak extra exposure. De inschrijvingen voor Horecava verlopen zeer voorspoedig. Al driekwart van de beursvloer is medio september volgeboekt.

Onder een gigantische kroonluchter bevindt zich het opvallende plein van HOTEL. Aan de balie kunnen hoteliers met hun vragen terecht. Innovaties voor de hotelsector staan overzichtelijk bij elkaar en de lobby biedt uitgebreid ruimte voor het ontmoeten van collega’s. In dezelfde opzet krijgt NACHTLEVEN een stijlvolle bar en zorgen gestileerde bomen en houten accenten voor een opvallend terras op BUITEN.

Het unieke concept van MARKT blijft behouden en de nieuwe wereld FASTSERVICE start met een programma in het Horecava Theater, vooruitlopend op een bredere aanpak in 2011. De wereld INNOVEER! besteedt inhoudelijk aandacht aan trends en de 10de Horecava Innovation Award.

De Horecava is alleen toegankelijk voor vakbezoekers. De voorregistratie start begin december op Horecava.nl De toegangsprijs bedraagt (zonder uitnodiging) 50 euro en in de voorverkoop 35 euro, op vertoon van een inschrijving van de Kamer van Koophandel. Meer informatie is te vinden op "Horecava.nl":http://www.horecava.nl.
Lunchroom, Frank Lindner



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: