Horeca Inspiratie Hardenberg

20 augustus 2013 |
Horeca Inspiratie Hardenberg<

Smaak Oet Twente, Vers & Delicieus, workshops en proeverijen; er is volop te beleven tijdens Horeca Inspiratie Hardenberg. Registreer nu met code: 613000314 en laat u inspireren!
Alweer de 17e keer
Op 23, 24 en 25 september wordt voor de 17de keer Horeca Inspiratie Hardenberg georganiseerd. Meer dan 240 landelijke en regionale leveranciers zorgen voor alweer de 17e editie van deze horecavakbeurs. Met verschillende themapleinen, als Smaak Oet Twente en Vers & Delicieus, is er volop te beleven, proeven en netwerken. Vanuit het Kennis Plein worden workshops georganiseerd en op diverse terrassen worden wijnproeverijen georganiseerd.

Het programma
Wat kunt u tijdens Horeca Inspiratie Hardenberg verwachten:
• Proeverijen en demonstraties aan ChefsTable op het Smaak Oet Twente Plein
• Interactieve workshop “Leukste Snackbar van Nederland” en “Leukste Restaurant van Nederland”
• Masterclass van Gerard Velthuis stoker/eigenaar van Erve Sculte: tweevoudig wereldkampioen Beste Edelbrand
• Nieuwe horecagroothandels: Feyen, Morsink, Oude Molen en Dijkgraaf-Reijnders
• Introductie van de Herfstbok en biologische wijnen uit de Languedoc van Grandes Vignes Manade
• AGF, vis, kwaliteitsvlees en delicatessen op het themaplein Vers & Delicieus
• Boeiende proeverij van Spaanse topwijnen verzorgd door Rudolf Nipius van NIUS wijnen
• Demonstraties uitbenen: uitsnijden van een wilde varken en onderdeel van een rund en een kalf
• Masterclass Beste rosé producent (2011, 2012 en 2013) Domaine La Colombette

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: