HMSHost en Vascobelo gaan samenwerking aan

Auteur: Redactie
Fastservice 2 februari 2022
HMSHost en Vascobelo gaan samenwerking aan

HMSHost Nederland, marktleider in de food en hospitality branche voor mensen onderweg, opent vandaag haar eerste Vascobelo Café-Brasserie in de Utrechtse Stadskamer. De nieuwe samenwerking met het toonaangevende Belgische merk breidt het portfolio van HMSHost in de categorie luxe koffie uit en verruimt de horecamogelijkheden in de Stadskamer.

Zowel shoppers en mensen die onderweg zijn kunnen nu zeven dagen per week genieten van Vascobelo’s verfijnde koffie en heerlijk ontbijten, lunchen of dineren in het winkelcenter van de Stadskamer.

Ronald Loendersloot, Managing Director HMSHost Nederland zegt: “We zijn trots om Vascobelo aan onze merken te mogen toevoegen en zien deze samenwerking als een versterking van ons koffieportfolio en in all-day dining. Deze nieuwste store in de Stadskamer, biedt onze gasten een warme en gastvrije ontmoetingsplek voor zowel sociale als zakelijke connecties.”

Vascobelo CEO en oprichter Jan de Roeck: “We zijn enthousiast over deze samenwerking met HMSHost. We geloven dat het een uniek perspectief zal geven aan de activiteiten van Vascobelo en ons helpt de Vascobelo-lifestyle te verspreiden.”

Gelegen in het kloppend hart van het Utrechtse winkelgebied, in de Stadskamer Hoog Catharijne, is de nieuwste Vascobelo locatie een charmante plek om langs te komen. Gasten kunnen genieten van een moment alleen of met vrienden terwijl ze Vascobelo's kenmerkende rijke en uitgebalanceerde koffie proeven, bereidt door on-site barista's, aangevuld met een menu met kenmerkende gerechten zoals de Classic Chicken Sandwich of de Caesar Salad met gamba's. Gasten kunnen dezelfde service en aanbod verwachten als bij ieder ander Vascobelo Café-Brasserie.

Als het meest bezochte winkelcentrum van Nederland, is het een schitterende locatie voor Vascobelo om zijn reputatie als sterk internationaal lifestyle merk te versterken. De gasten een echte ervaring te geven hoe zij op de Belgische manier kunnen genieten van het leven en een plek om te ontspannen van wat het leven heeft te bieden, onder het genot van een fijne jazzy achtergrondmuziek.

Blijf op de hoogte

Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws