Heel veel keus bij Yes!

14 september 2009 |
Heel veel keus bij Yes!<

Het overal terugkerende lentegroen geeft de nieuwe lunchroom in Vlaardingen een frisse uitstraling, terwijl het hout van de bar en tafeltjes de gezelligheid van een koffiehuis met zich meebrengt. 'Yes! The lunch and lounge factory' heeft een unieke, intieme sfeer. "We hebben een leestafel en draadloos internet, daarmee proberen we een soort huiskamersfeer te creëren, een lounge. Iedereen is welkom," aldus eigenaar Mitchell Vreeswijk.

Bij Yes! kun je kiezen. Heel veel kiezen. Je begint met het soort brood en eindigt met een sausje naar keuze. Als je op de gezonde toer wil, kies je tomaat, komkommer en sla als toevoeging aan je broodje. "Je kunt het zo gezond maken als je zelf wil. We hebben brood in het assortiment met het 'ik kies bewust' logo en een gezonde botervervanger. Mensen worden zich steeds bewuster van wat ze eten." Naast het oude, vertrouwde bakje koffie en broodje kaas, kun je in de lunchroom ook nieuwe producten proberen. "Tijdens de opening 2 september lieten we mensen proeven van ons Zweeds Vikingbrood. De dag na de opening waren we volledig door het Vikingbrood heen."

Met dit enorme aanbod aan broodjes, wat zou Mitchell zelf kiezen voor de lunch? "De Flinke Hap. Ik was in Haarlem in verschillende tenten geweest en die hadden allemaal iets wat ik lekker vond. De Flinke hap is een combinatie van de ervaringen die ik in die zaken had. Erg lekker."


Lunchroom, Natalja Elings

:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20Lunchroom.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Lunchroom.nl%0A%0Ahttp://www.lunchroom.nl/nieuws/heel-veel-keus-bij-yes/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: