Heel veel keus bij Yes!

14 september 2009 |
Heel veel keus bij Yes!<

Het overal terugkerende lentegroen geeft de nieuwe lunchroom in Vlaardingen een frisse uitstraling, terwijl het hout van de bar en tafeltjes de gezelligheid van een koffiehuis met zich meebrengt. 'Yes! The lunch and lounge factory' heeft een unieke, intieme sfeer. "We hebben een leestafel en draadloos internet, daarmee proberen we een soort huiskamersfeer te creëren, een lounge. Iedereen is welkom," aldus eigenaar Mitchell Vreeswijk.

Bij Yes! kun je kiezen. Heel veel kiezen. Je begint met het soort brood en eindigt met een sausje naar keuze. Als je op de gezonde toer wil, kies je tomaat, komkommer en sla als toevoeging aan je broodje. "Je kunt het zo gezond maken als je zelf wil. We hebben brood in het assortiment met het 'ik kies bewust' logo en een gezonde botervervanger. Mensen worden zich steeds bewuster van wat ze eten." Naast het oude, vertrouwde bakje koffie en broodje kaas, kun je in de lunchroom ook nieuwe producten proberen. "Tijdens de opening 2 september lieten we mensen proeven van ons Zweeds Vikingbrood. De dag na de opening waren we volledig door het Vikingbrood heen."

Met dit enorme aanbod aan broodjes, wat zou Mitchell zelf kiezen voor de lunch? "De Flinke Hap. Ik was in Haarlem in verschillende tenten geweest en die hadden allemaal iets wat ik lekker vond. De Flinke hap is een combinatie van de ervaringen die ik in die zaken had. Erg lekker."


Lunchroom, Natalja Elings

:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20Lunchroom.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Lunchroom.nl%0A%0Ahttp://www.lunchroom.nl/nieuws/heel-veel-keus-bij-yes/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: