Happy Tosti Amsterdam De Pijp gaat open

23 mei 2018 | Thijs Jacobs

Op vrijdag 25 mei 2018 is het feest bij Happy Tosti. Ten eerste opent Happy Tosti Amsterdam De Pijp officieel haar deuren en ten tweede zal 'Het Ultieme Tostiboek' officieel worden gepresenteerd door de schrijvers en de uitgever!

Happy Tosti Amsterdam De Pijp is het zesde lunchrestaurant na de start van de formule in Den Haag (maart 2015) en de recente openingen van franchiserestaurants Happy Tosti Delft en Happy Tosti Breda.

Zeven dagen per week tosti eten

Happy Tosti Amsterdam De Pijp op de Eerste van der Helststraat 80 is 7 dagen per week geopend, heeft ongeveer 50 zitplaatsen en een groot terras. De nieuwe vestiging in Amsterdam is een pareltje voor het oog. De bekende tosti’s en schommels zijn aanwezig, en er is ook een speciale fietstafel waar extra calorierijken tosti’s besteld mogen worden.

Over Happy Tosti

Bij de sociale restaurant keten kun je de wildste tosticreaties eten! Denk aan tosti’s met smeuïge huisgemaakte raclette-mix van Gruyère en belegen bio-kaas, of geitenkaas met appel, walnoten, honing en geroosterde tuinbonen. Al zittend op een schommel kun je kiezen van een uitgebreide menukaart met duurzame en biologische producten inclusief vega en vegan opties.

Bij Happy Tosti werken medewerkers met- en zonder arbeidsbeperking die met trots jouw bestelling opnemen, maken en serveren. In ieder restaurant heeft meer dan de helft van alle medewerkers een arbeidsbeperking. De organisatie is er compleet op ingericht om voor deze doelgroep waardevolle en betaalde banen te creëren, zonder hulp van zorginstellingen of zorg-subsidies. Met behulp van professionele job-coaching worden de medewerkers op de juiste plek getraind en intensief begeleid.

De ambitie van Happy Tosti is om in de komende 5 jaar minimaal 500 waardevolle en happy werkplekken te creëren voor deze toch wel kwetsbare doelgroep.

Over het Ultieme Tostiboek

Krokant vanbuiten en zacht vanbinnen. Wie kent hem niet? Tosti's zijn eenvoudig en vullend troostvoer. Geliefd door kinderen en volwassenen. Het kan als een warm ontbijtje, een stevige lunch of als avondeten belegd met een goed stuk plat gegrild vlees.

Iedereen kan een tosti maken, in een contactgrill, in een pan, een tosti-ijzer, in de oven of zelfs tussen twee strijkijzers. De tosti is behoorlijk fool proof. Het enige wat je nodig hebt is twee boterhammen en kaas. Het leuke aan een tosti is dat je er eindeloos mee kunt variëren. Iedereen kent de tosti ham-kaas en tosti ananas, maar heb je ook weleens gedacht aan een tosti met gamba's en sambalkaas, een zoete tosti met witte chocolade en aardbeien, of juist hartig met gegrilde bataat of een tosti Chinese bapao? Met slechts een paar simpele, maar smaakvolle ingrediënten creëer je de lekkerste tostivariaties!

Het ultieme tostiboek biedt verrassende tostirecepten ingedeeld in Klassiek, Trendy, Cheffy, Hollands, Spicy, Mediterraan, Werelds en Zoet. Het boek is geschreven door Jasper Kool, oprichter en eigenaar van Happy Tosti. 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Innovatief netwerken tijdens BBB Maastricht 2018

BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland, vindt plaats van maandag 8 t/m woensdag 10 oktober in MECC Maastricht. BBB Maastricht biedt een veelzijdig programma voor horecaprofessionals uit ieder segment. Van (speciaal) bieren tot biologische streekproducten en van innovatieve productont...

Creëer een ijzersterke Social Media strategie

Je bedrijf gratis promoten en verkopen op Facebook is aan banden gelegd. Pitchen, promoten, reacties uitlokken, win acties en zelfs vragen om een like, het is allemaal uit den boze. Facebook wil enkel waardevolle verhalen van je zien. Wil je je horecabedrijf actief promoten dan kan dat alleen nog vi...

Verbouwen
Family Naarden is verbouwd

Bij Family Naarden zijn ze een aantal weken geleden druk bezig geweest om alle wanden in de vestiging een nieuwe uitstraling te geven. En het resultaat mag er wezen! De wand achter de counter en bij de bakwand heeft een mooie, frisblauwe tegellaag gekregen. Op de andere wand zijn tegels geplaatst in...

Opening Culinair
Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid

Vanaf vandaag valt er weer flink wat te nassen in Rotterdam. Vier jaar na de introductie van de Foodhallen Amsterdam opent een tweedeindoor foodmarket in 010. Geen gevalletje copy-paste, maar een ras-Rotterdammer van een foodhal. Foodhallen Rotterdam betrekt samen met het naastgelegen designhotel Ro...

Uber Eats breidt uit

Waar Foodora sopt in Nederland, pakt Uber Eats juist door. Het bedrijf breidt voor het einde van dit jaar uit naar Groningen en Haarlem en vergroot het bezorggebied in de regio Den Haag door Scheveningen en Voorburg aan de app toe te voegen. Daarnaast kunnen bestaande en nieuwe gebruikers van de app...

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: