Happy Tosti Amsterdam De Pijp gaat open

23 mei 2018 | Thijs Jacobs

Op vrijdag 25 mei 2018 is het feest bij Happy Tosti. Ten eerste opent Happy Tosti Amsterdam De Pijp officieel haar deuren en ten tweede zal 'Het Ultieme Tostiboek' officieel worden gepresenteerd door de schrijvers en de uitgever!

Happy Tosti Amsterdam De Pijp is het zesde lunchrestaurant na de start van de formule in Den Haag (maart 2015) en de recente openingen van franchiserestaurants Happy Tosti Delft en Happy Tosti Breda.

Zeven dagen per week tosti eten

Happy Tosti Amsterdam De Pijp op de Eerste van der Helststraat 80 is 7 dagen per week geopend, heeft ongeveer 50 zitplaatsen en een groot terras. De nieuwe vestiging in Amsterdam is een pareltje voor het oog. De bekende tosti’s en schommels zijn aanwezig, en er is ook een speciale fietstafel waar extra calorierijken tosti’s besteld mogen worden.

Over Happy Tosti

Bij de sociale restaurant keten kun je de wildste tosticreaties eten! Denk aan tosti’s met smeuïge huisgemaakte raclette-mix van Gruyère en belegen bio-kaas, of geitenkaas met appel, walnoten, honing en geroosterde tuinbonen. Al zittend op een schommel kun je kiezen van een uitgebreide menukaart met duurzame en biologische producten inclusief vega en vegan opties.

Bij Happy Tosti werken medewerkers met- en zonder arbeidsbeperking die met trots jouw bestelling opnemen, maken en serveren. In ieder restaurant heeft meer dan de helft van alle medewerkers een arbeidsbeperking. De organisatie is er compleet op ingericht om voor deze doelgroep waardevolle en betaalde banen te creëren, zonder hulp van zorginstellingen of zorg-subsidies. Met behulp van professionele job-coaching worden de medewerkers op de juiste plek getraind en intensief begeleid.

De ambitie van Happy Tosti is om in de komende 5 jaar minimaal 500 waardevolle en happy werkplekken te creëren voor deze toch wel kwetsbare doelgroep.

Over het Ultieme Tostiboek

Krokant vanbuiten en zacht vanbinnen. Wie kent hem niet? Tosti's zijn eenvoudig en vullend troostvoer. Geliefd door kinderen en volwassenen. Het kan als een warm ontbijtje, een stevige lunch of als avondeten belegd met een goed stuk plat gegrild vlees.

Iedereen kan een tosti maken, in een contactgrill, in een pan, een tosti-ijzer, in de oven of zelfs tussen twee strijkijzers. De tosti is behoorlijk fool proof. Het enige wat je nodig hebt is twee boterhammen en kaas. Het leuke aan een tosti is dat je er eindeloos mee kunt variëren. Iedereen kent de tosti ham-kaas en tosti ananas, maar heb je ook weleens gedacht aan een tosti met gamba's en sambalkaas, een zoete tosti met witte chocolade en aardbeien, of juist hartig met gegrilde bataat of een tosti Chinese bapao? Met slechts een paar simpele, maar smaakvolle ingrediënten creëer je de lekkerste tostivariaties!

Het ultieme tostiboek biedt verrassende tostirecepten ingedeeld in Klassiek, Trendy, Cheffy, Hollands, Spicy, Mediterraan, Werelds en Zoet. Het boek is geschreven door Jasper Kool, oprichter en eigenaar van Happy Tosti. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Omzet horeca stijgt 1,6 procent in vierde kwartaal

De omzet van de horeca steeg in het vierde kwartaal van 2019 met 1,6 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam met 1,4 procent toe. De omzet van logiesverstrekking steeg met 1,2 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 1,7 procent. Al bijna zeven jaar nee...

Video
Op reportage: Brownies&downies Woerden

"Onze medewerkers zijn puur", laat Dave van der Wolk weten in een interview met Lunchroom.nl. Het is een belangrijk onderdeel in het concept van de alsmaar groeiende lunchroom. ‘Onze kanjers (red. de medewerkers van Brownies & Downies) zijn het gezicht van de zaak." Het c...

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: