Happy Tosti Amsterdam De Pijp gaat open

23 mei 2018 | Thijs Jacobs

Op vrijdag 25 mei 2018 is het feest bij Happy Tosti. Ten eerste opent Happy Tosti Amsterdam De Pijp officieel haar deuren en ten tweede zal 'Het Ultieme Tostiboek' officieel worden gepresenteerd door de schrijvers en de uitgever!

Happy Tosti Amsterdam De Pijp is het zesde lunchrestaurant na de start van de formule in Den Haag (maart 2015) en de recente openingen van franchiserestaurants Happy Tosti Delft en Happy Tosti Breda.

Zeven dagen per week tosti eten

Happy Tosti Amsterdam De Pijp op de Eerste van der Helststraat 80 is 7 dagen per week geopend, heeft ongeveer 50 zitplaatsen en een groot terras. De nieuwe vestiging in Amsterdam is een pareltje voor het oog. De bekende tosti’s en schommels zijn aanwezig, en er is ook een speciale fietstafel waar extra calorierijken tosti’s besteld mogen worden.

Over Happy Tosti

Bij de sociale restaurant keten kun je de wildste tosticreaties eten! Denk aan tosti’s met smeuïge huisgemaakte raclette-mix van Gruyère en belegen bio-kaas, of geitenkaas met appel, walnoten, honing en geroosterde tuinbonen. Al zittend op een schommel kun je kiezen van een uitgebreide menukaart met duurzame en biologische producten inclusief vega en vegan opties.

Bij Happy Tosti werken medewerkers met- en zonder arbeidsbeperking die met trots jouw bestelling opnemen, maken en serveren. In ieder restaurant heeft meer dan de helft van alle medewerkers een arbeidsbeperking. De organisatie is er compleet op ingericht om voor deze doelgroep waardevolle en betaalde banen te creëren, zonder hulp van zorginstellingen of zorg-subsidies. Met behulp van professionele job-coaching worden de medewerkers op de juiste plek getraind en intensief begeleid.

De ambitie van Happy Tosti is om in de komende 5 jaar minimaal 500 waardevolle en happy werkplekken te creëren voor deze toch wel kwetsbare doelgroep.

Over het Ultieme Tostiboek

Krokant vanbuiten en zacht vanbinnen. Wie kent hem niet? Tosti's zijn eenvoudig en vullend troostvoer. Geliefd door kinderen en volwassenen. Het kan als een warm ontbijtje, een stevige lunch of als avondeten belegd met een goed stuk plat gegrild vlees.

Iedereen kan een tosti maken, in een contactgrill, in een pan, een tosti-ijzer, in de oven of zelfs tussen twee strijkijzers. De tosti is behoorlijk fool proof. Het enige wat je nodig hebt is twee boterhammen en kaas. Het leuke aan een tosti is dat je er eindeloos mee kunt variëren. Iedereen kent de tosti ham-kaas en tosti ananas, maar heb je ook weleens gedacht aan een tosti met gamba's en sambalkaas, een zoete tosti met witte chocolade en aardbeien, of juist hartig met gegrilde bataat of een tosti Chinese bapao? Met slechts een paar simpele, maar smaakvolle ingrediënten creëer je de lekkerste tostivariaties!

Het ultieme tostiboek biedt verrassende tostirecepten ingedeeld in Klassiek, Trendy, Cheffy, Hollands, Spicy, Mediterraan, Werelds en Zoet. Het boek is geschreven door Jasper Kool, oprichter en eigenaar van Happy Tosti. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Events
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand. Het toonaangevende gastronomische platform voor ...

Achtergronden Culinair
Dit zijn de 10 meest geïnstagramde regionale gerechten

Wat zet je op de kaart als je op social media een hit wilt zijn? Het Britse bedrijf Gousto, dat maaltijdpakketten produceert, heeft 150 miljoen Instagram-posts doorzocht om te onthullen welke gerechten het vaakst werden gedeeld en in welke regio. In de regio New York zijn ze verzot op pizza, terwij...

Opening
Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (...

Food trends
De culinaire trends van het moment 

Wat prikt Nederland de komende tijd op zijn vork? Bij welke keukens schuiven we dit keer aan? TheFork dook – in de aanloop naar TheFork Restaurants Awards - in de lekkerste materie. Het culinaire platform analyseerde de 31 favoriete restaurants van topchefs en vond vier trends om van te gaan w...

Economie Achtergronden
CBS: consumptie huishoudens bijna 2 procent hoger

Consumenten hebben in april 1,8 procent meer besteed dan in april 2018, meldt het CBS. De groei is hoger dan in de voorgaande drie maanden. Consumenten hebben in april 2019 vooral meer aan woninginrichting en huishoudelijke apparaten besteed. Volgens de CBS Consumptieradar zijn de omstandigheden ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: