Veel proeven op Nationale Lunchroomdag

24 februari 2012 |
Veel proeven op Nationale Lunchroomdag<

De Nationale Lunchroomdag is een belevenis waar u als lunchroomhouder absoluut bij aanwezig moet zijn! Waarom? Mark Tamsma vertelt hoe u in 15 minuten 15 procent meer omzet(!) bereikt, Justin Goes van broodjeszaak Subway geeft een inspirerende presentatie en Benoit Vernaillen creëert het 'wow-effect' met de battles tussen de chefs. Bovendien zijn er veel interessante leveranciers aanwezig die hun vakkennis delen met u. Zij laten u bovendien naar hartenlust proeven van de bijzondere producten die zij hebben.

Komt u naar de battles?
Benoit Vernaillen zal de bloedstollende battles tussen de chef-koks begeleiden. Tijdens de battles moeten de koks een broodje en een smoothie bereiden. Het publiek mag daarna inschatten wat de verkoopprijs van het broodje zou moeten zijn. De recepten zijn gebundeld in een receptenboekje dat u gratis mee mag nemen. En nee, de chef-koks gaan niet echt met elkaar op de vuist zoals op de foto. Alhoewel sommigen van u dat misschien jammer vinden.

Wie staan er allemaal?
Op de Nationale Lunchroomdag staan de bekende merken die graag hun kennis en ervaring met u delen. Zo zal Mocca d'Or uitleggen hoe een ideale cappuccino gemaakt wordt. FrieslandCampina laat u frisse smoothies proeven, want bij ieder broodje hoort een drankje. Callebaut verwent de gast met cakejes in de vorm van een lolly.

Behoefte aan nog meer vakkennis?
Geniet op de Nationale Lunchroomdag van een gratis lunch, heerlijke gerechten en enthousiaste sprekers. Maar wat te denken van de professionele partners die u van kennis over hun producten voorzien? Denk hierbij bijvoorbeeld aan Levens "Lantmännen Unibake":http://www.lantmannen-unibake.com/nl/Benelux/, "Zwanenberg":http://www.zwanenberg.nl/, "Unilever":http://www.unilever.nl/, "Ad van Geloven":http://www.advangeloven.com/Home.aspx?lang=NL, "Depa":http://www.depa.nl/, "Sligro":http://www.sligro.nl/, "Fano":http://www.fano.nl/ en "Koppert Cress":http://koppertcress.com/. De redactie van Lunchroom houdt u op de hoogte en vertelt u snel wat deze partijen voor u in petto hebben op de Nationale Lunchroomdag.
Allemaal gratis? Ja, gratis!
De Nationale Lunchroomdag wordt voor de vierde keer georganiseerd en is gratis voor bezoekers. Iedere lunchroomhouder in Nederland haalt uit deze dag inspiratie en energie om zijn of haar lunchroom nóg beter te maken. Wees erbij en schrijf u snel in want vol is vol.
Op de foto: Benoit en Rob gaan de battle alvast aan

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interieur
op reportage: Proeverz, Gorinchem

Niets is belangrijker dan de goede koffie bij lunchroom Proeverz in Gorinchem. Wim van Willigen eigenaar van Proeverz: ‘’De mensen gaan vaak naar de vakman of de vakvrouw voor een goed product. Wij van Proeverz staan bekend om onze echte koffie. We hebben dan ook niet voor niks vier bari...

Lunchroom
Ontdekken en genieten: Op wereldreis bij De Ontdekking [video]

Op de hoek van de altijd levendige Voorstraat in Utrecht bevindt zich lunchroom De ontdekking, die je in gedachten even meeneemt naar een ander land. Onder het genot van een Braziliaanse koffie of Arabic-night smoothie, word je even weggetrokken uit de dagelijkse sleur. De Ontdekking zorgt voor e...

Lunchroom Interview
"Ze worden hier echt in hun kracht gezet"

De mooie en speciale samenwerking tussen begeleider en cliënt medewerker is uitermate uniek. De Postkamer is een Grand Café gelegen in het hartje van Nijkerk waar gemotiveerde cliënten begeleid en ondersteund worden door zorgorganisatie Careander. De zaak waar Henriette Eleveld als ...

Lunchroom
Op reportage: La Colline [video]

Nergens in Oss u zo thuis voelen als bij La Colline. Te vinden op d’n heuvel zoals op z’n Brabants gezegd wordt. Wat deze zaak zo bijzonder maakt: “La Colline is de woonkamer van Oss geworden waar alle inwoners uit alle woonwijken van Oss welkom zijn”, zegt verantwoordelijke ...

Opening Rotterdam
Maritiem museum gooit het roer om met eigen horeca

Het Maritiem Museum Rotterdam opent een gloednieuw café op zaterdag 22 februari. Vanaf dat moment baat het museum zijn horeca zelf uit om de bezoekerservaring nog beter te maken, nadat eind vorig jaar ook de museumwinkel in eigen beheer is genomen. Het café draagt de naam ‘Het La...

Interview Ondernemen
Reportage: Restaurant Bij Goes

Bij Goes is gevestigd op een bedrijventerrein in De Meern. Geen normale lunchroom in de stad dus, maar vooral zakelijk gericht. De werknemers van deze bedrijven kunnen tijdens de lunchpauze, tussen 12 en 1, komen lunchen bij Bij Goes. Michelle Tang is twee jaar geleden samen met haar zus dit avontuu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: