Veel proeven op Nationale Lunchroomdag

24 februari 2012 |
Veel proeven op Nationale Lunchroomdag<

De Nationale Lunchroomdag is een belevenis waar u als lunchroomhouder absoluut bij aanwezig moet zijn! Waarom? Mark Tamsma vertelt hoe u in 15 minuten 15 procent meer omzet(!) bereikt, Justin Goes van broodjeszaak Subway geeft een inspirerende presentatie en Benoit Vernaillen creëert het 'wow-effect' met de battles tussen de chefs. Bovendien zijn er veel interessante leveranciers aanwezig die hun vakkennis delen met u. Zij laten u bovendien naar hartenlust proeven van de bijzondere producten die zij hebben.

Komt u naar de battles?
Benoit Vernaillen zal de bloedstollende battles tussen de chef-koks begeleiden. Tijdens de battles moeten de koks een broodje en een smoothie bereiden. Het publiek mag daarna inschatten wat de verkoopprijs van het broodje zou moeten zijn. De recepten zijn gebundeld in een receptenboekje dat u gratis mee mag nemen. En nee, de chef-koks gaan niet echt met elkaar op de vuist zoals op de foto. Alhoewel sommigen van u dat misschien jammer vinden.

Wie staan er allemaal?
Op de Nationale Lunchroomdag staan de bekende merken die graag hun kennis en ervaring met u delen. Zo zal Mocca d'Or uitleggen hoe een ideale cappuccino gemaakt wordt. FrieslandCampina laat u frisse smoothies proeven, want bij ieder broodje hoort een drankje. Callebaut verwent de gast met cakejes in de vorm van een lolly.

Behoefte aan nog meer vakkennis?
Geniet op de Nationale Lunchroomdag van een gratis lunch, heerlijke gerechten en enthousiaste sprekers. Maar wat te denken van de professionele partners die u van kennis over hun producten voorzien? Denk hierbij bijvoorbeeld aan Levens "Lantmännen Unibake":http://www.lantmannen-unibake.com/nl/Benelux/, "Zwanenberg":http://www.zwanenberg.nl/, "Unilever":http://www.unilever.nl/, "Ad van Geloven":http://www.advangeloven.com/Home.aspx?lang=NL, "Depa":http://www.depa.nl/, "Sligro":http://www.sligro.nl/, "Fano":http://www.fano.nl/ en "Koppert Cress":http://koppertcress.com/. De redactie van Lunchroom houdt u op de hoogte en vertelt u snel wat deze partijen voor u in petto hebben op de Nationale Lunchroomdag.
Allemaal gratis? Ja, gratis!
De Nationale Lunchroomdag wordt voor de vierde keer georganiseerd en is gratis voor bezoekers. Iedere lunchroomhouder in Nederland haalt uit deze dag inspiratie en energie om zijn of haar lunchroom nóg beter te maken. Wees erbij en schrijf u snel in want vol is vol.
Op de foto: Benoit en Rob gaan de battle alvast aan

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een gewijzigde Bibob-toets: wat betekent dat?

Zoals iedere horecaondernemer weet, kan geen restaurant of café worden geopend zonder de daartoe benodigde vergunning of vergunningen. Bij de aanvraag van zo’n vergunning, bijvoorbeeld een exploitatie- of Drank- en horecawetvergunning, is het mogelijk dat de aanvrager een zogenaamde Bib...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Nieuwe coronamaatregelen: waarom moet de horeca eigenlijk eerder dicht?

Vanaf zondag 18.00 uur zijn de nieuwe coronamaatregelen van kracht gegaan, waarvan de meeste gericht zijn op de horeca. Premier Rutte toonde zich bezorgd over de verspreiding van het virus en vond de maatregelen nodig en logisch: "Hoe later op de avond, hoe moeilijker de anderhalve meter."...

Nice 'n Easy
Sous-vide bereiden, zo werkt het

Sous-vide koken heeft de laatste jaren in de horeca flink aan populariteit gewonnen. Bij deze techniek worden in een waterbad met exact gecontroleerde lage temperatuur vacuümverpakte producten gelijkmatig gegaard. Doordat het gevacumeerd is, behoudt het smaak en structuur. Hoewel sous-vide in d...

KHN Coronacrisis
KHN: kabinet voert disproportionele maatregelen in tegen horeca

De blijvende toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Naast een update van de huidige stand van zaken, werden er voor 6 van de 25 veiligheidsregio’s extra maatregelen aangekondigd, waaronder maatregelen...

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: