Gratis classic streetfood broodpakket

30 maart 2018 | redactie

Streetfood groeit, vooral de gourmet hamburgeroplossingen die al enige tijd aan consumenten worden aangeboden. Nederlanders eten ongeveer 25 hamburgers per persoon per jaar. Dat zijn zo’n 400 miljoen hamburgers per jaar in Nederland. Vandemoortele heeft samen met KraftHeinz het classic streetfood concept opgezet. Eigentijdse burger- en hotdogrecepten welke direct toepasbaar zijn op de menukaart.

Vandemoortele denkt samen met de ondernemer mee welke recepten geschikt zijn. Zo is er de nieuwe Banquet d’Or Noord-Afrikaanse bol met Ras el Hanout-specerijen. Deze populaire specerijenmix kennen we uit de Noord-Afrikaanse en Arabische keuken. De bol is rijkelijk bestrooid met lijnzaad. Ook is de bol clean label, lactosevrij en veganistisch. Deze bol is heerlijk te beleggen met een lokale lamsburger, zoals de African burger uit het classic streetfood concept.

Bekijk het recept van de African burger

Daarnaast is er de Banquet d'Or fully-baked pistolet in wit en bruin, waarbij afbakken niet meer nodig is. Je hoeft deze enkel te ontdooien. Daarmee besparen ondernemers op de stroom- en personeelskosten. Ook hebben deze pistolets een kleinere doos. Een ander belangrijk voordeel is dat ondernemers altijd een constante kwaliteit kunnen aanbieden. De Banquet d'Or fully-baked pistolet kan direct worden gebruikt voor het maken van een hotdog, zoals de 'Sweet dog', met Heinz Creamy Black Pepper Ranch saus en Heinz Curry Mango saus.

Wil je ons gratis brood samplepakket eerst proberen?

Vul direct je gegevens in op www.vandemoorteleactie.com

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interieur
op reportage: Proeverz, Gorinchem

Niets is belangrijker dan de goede koffie bij lunchroom Proeverz in Gorinchem. Wim van Willigen eigenaar van Proeverz: ‘’De mensen gaan vaak naar de vakman of de vakvrouw voor een goed product. Wij van Proeverz staan bekend om onze echte koffie. We hebben dan ook niet voor niks vier bari...

Lunchroom
Ontdekken en genieten: Op wereldreis bij De Ontdekking [video]

Op de hoek van de altijd levendige Voorstraat in Utrecht bevindt zich lunchroom De ontdekking, die je in gedachten even meeneemt naar een ander land. Onder het genot van een Braziliaanse koffie of Arabic-night smoothie, word je even weggetrokken uit de dagelijkse sleur. De Ontdekking zorgt voor e...

Lunchroom Interview
"Ze worden hier echt in hun kracht gezet"

De mooie en speciale samenwerking tussen begeleider en cliënt medewerker is uitermate uniek. De Postkamer is een Grand Café gelegen in het hartje van Nijkerk waar gemotiveerde cliënten begeleid en ondersteund worden door zorgorganisatie Careander. De zaak waar Henriette Eleveld als ...

Lunchroom
Op reportage: La Colline [video]

Nergens in Oss u zo thuis voelen als bij La Colline. Te vinden op d’n heuvel zoals op z’n Brabants gezegd wordt. Wat deze zaak zo bijzonder maakt: “La Colline is de woonkamer van Oss geworden waar alle inwoners uit alle woonwijken van Oss welkom zijn”, zegt verantwoordelijke ...

Opening Rotterdam
Maritiem museum gooit het roer om met eigen horeca

Het Maritiem Museum Rotterdam opent een gloednieuw café op zaterdag 22 februari. Vanaf dat moment baat het museum zijn horeca zelf uit om de bezoekerservaring nog beter te maken, nadat eind vorig jaar ook de museumwinkel in eigen beheer is genomen. Het café draagt de naam ‘Het La...

Interview Ondernemen
Reportage: Restaurant Bij Goes

Bij Goes is gevestigd op een bedrijventerrein in De Meern. Geen normale lunchroom in de stad dus, maar vooral zakelijk gericht. De werknemers van deze bedrijven kunnen tijdens de lunchpauze, tussen 12 en 1, komen lunchen bij Bij Goes. Michelle Tang is twee jaar geleden samen met haar zus dit avontuu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: