Gratis classic streetfood broodpakket

30 maart 2018 | redactie

Streetfood groeit, vooral de gourmet hamburgeroplossingen die al enige tijd aan consumenten worden aangeboden. Nederlanders eten ongeveer 25 hamburgers per persoon per jaar. Dat zijn zo’n 400 miljoen hamburgers per jaar in Nederland. Vandemoortele heeft samen met KraftHeinz het classic streetfood concept opgezet. Eigentijdse burger- en hotdogrecepten welke direct toepasbaar zijn op de menukaart.

Vandemoortele denkt samen met de ondernemer mee welke recepten geschikt zijn. Zo is er de nieuwe Banquet d’Or Noord-Afrikaanse bol met Ras el Hanout-specerijen. Deze populaire specerijenmix kennen we uit de Noord-Afrikaanse en Arabische keuken. De bol is rijkelijk bestrooid met lijnzaad. Ook is de bol clean label, lactosevrij en veganistisch. Deze bol is heerlijk te beleggen met een lokale lamsburger, zoals de African burger uit het classic streetfood concept.

Bekijk het recept van de African burger

Daarnaast is er de Banquet d'Or fully-baked pistolet in wit en bruin, waarbij afbakken niet meer nodig is. Je hoeft deze enkel te ontdooien. Daarmee besparen ondernemers op de stroom- en personeelskosten. Ook hebben deze pistolets een kleinere doos. Een ander belangrijk voordeel is dat ondernemers altijd een constante kwaliteit kunnen aanbieden. De Banquet d'Or fully-baked pistolet kan direct worden gebruikt voor het maken van een hotdog, zoals de 'Sweet dog', met Heinz Creamy Black Pepper Ranch saus en Heinz Curry Mango saus.

Wil je ons gratis brood samplepakket eerst proberen?

Vul direct je gegevens in op www.vandemoorteleactie.com

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Drinks Achtergronden
Terrasonderzoek: Amsterdam de duurste, Zwolle het goedkoopst

Amsterdam is wederom de duurste terrasstad van Nederland. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in onze hoofdstad is € 25,10, dit is 3,5% hoger dan vorig jaar. Landelijk steeg de terrasprijs gemiddeld met 2,5% dit jaar naar € 22,64. Zwolle is, net als vorig jaar, de goedk...

Achtergronden Culinair
Kinderen eten gratis bij Jamie Oliver’s Diner

Elke zondag is het ‘Kids Eat Free’ bij Jamie Oliver’s Diner en staat alles in het teken van de kleine gasten. Zo kunnen de kids, naast genieten van een gratis kindermenu, ook spelen met lego, kleuren en zijn er tafelspelletjes voor het hele gezin. Jamie Oliver vindt het belangr...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Controles Inspectie SZW bij fastfoodketens en hotels

De grote fastfoodketens hebben hun schoonmaak het afgelopen jaar veel beter georganiseerd. De intensieve controles van de Inspectie SZW en de Belastingdienst de afgelopen jaren en intensieve gesprekken met de fastfoodsector hebben een duidelijk effect gehad. Bij een groot deel van de fastfoodvestigi...

Bezorgen Achtergronden
McDonald’s trakteert op nineties kledingitems

Vandaag viert McDonald’s Global McDelivery Day. Tijdens deze feestelijke dag kan er bij de bezorging van jouw bestelling via de Uber Eats app één van de flashy items uit de unieke Throwback Collection van McDonald’s zitten. De items, waaronder een spijkerjack en heuptasjes,...

Ontbijt Interview Longread
Interview: Utrechtse lunchroom gaat helemaal voor ontbijt

Aan de Biltstraat in Utrecht vind je lunchroom ‘De keuken van Thijs’. Eigenaar Thijs Rullens is een oude bekende, want in december 2014 stond hij op de cover van ons blad. De lunchroom is inmiddels verhuisd naar een groter pand even verderop en op de oude locatie (eveneens in de Biltstr...

IJsblokjes kunnen voedselvergiftiging veroorzaken

Met de heerlijke zomerse temperaturen draaien ijsblokjesmachines in de horeca overuren. Niet zo gek natuurlijk, ijsblokjes zijn een welkome én koele toevoeging aan ieder drankje. Niets zo onschuldig als ijsblokjes, toch? Dat is niet helemaal waar. IJs is namelijk het vergeten voedsel als h...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: