Gezonde snacks op Floriade

30 juli 2012
Gezonde snacks op Floriade

Op de Floriade is 'de meest gezonde snackkiosk van Nederland' geopend. Het initiatief voor de Kokkerelli®Kiosk is genomen door Kids University for Cooking.

Samen met Sodexo Prestige, hoofdcateraar van Floriade, exploiteren zij de snackkiosk.

*De Floriade en snackkiosk*
De snackkiosk werd 20 juli om 11.00 uur op het themaveld Relax and Heal geopend door enkele kinderen van Kids University for Cooking. Zij volgen sinds de opening van Floriade 2012 kookworkshops. De Floriade, is dé wereldtuinbouwtentoonstelling die elke tien jaar wordt georganiseerd. Dit jaar vindt het plaats van 5 april tot en met 7 oktober in Venlo.

*Fingerfoodballs*
De snacks van Kokkerelli® zijn bedacht door kinderen. Zoals de Fingerfoodballs. Dit zijn hapjes op basis van groenten zoals champignons, brocolli, zuurkool en rode kool. De snacks bevatten minder zout, vet en calorieën dan de gewone bitterbal. Tevens worden de balls zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen bereid.

*Aanwinst voor cateringconcept*
Paul Beck, algemeen directeur van Floriade 2012, is verheugd dat Sodexo en Kids University for Cooking elkaar gevonden hebben. "De meest gezonde snackkiosk van Nederland is een aanwinst voor het totale cateringconcept van Floriade 2012", aldus Beck.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws