Hapje eten met Beastix

4 mei 2013
Hapje eten met Beastix

Online maaltijdservice JustEat.nl deed goede zaken op Koninginnedag en verkocht bijna drie keer zoveel maaltijden dan op een reguliere doordeweekse dag. Als dank bedacht het bedrijf de 'Beastix'. Dit
zijn eetstokjes met de beeltenis van Beatrix en zijn met behulp van 3D-printing gemaakt.

*Kasteel Drakensteyn*
"Koninginnedag is voor ons één van de belangrijkste dagen van het jaar. Wij vinden het daarom niet meer dan logisch om prinses Beatrix te bedanken voor haar jarenlange inspanningen om mensen te laten genieten van een kookvrije dag", vertelt Kristof Sals, Marketing Manager JustEat.nl. De Beastix worden in de maand mei aan klanten weggegeven. Er wordt ook een paar eetstokjes naar Kasteel Drakensteyn gestuurd.

*Top 5*
Nederlanders kozen op Koninginnedag voor de ‘vlugge maaltijd’, zegt de online maaltijdservice. Pizza’s waren deze dag de populairste bestelling (14 procent), gevolgd door dagschotels met negen procent. Snacks, zoals patat en kroketten, werden door zeven procent van de bezoekers besteld, gevolgd door hamburgers en andere broodjes (6 procent). De ‘Kapsalon’ (4 procent), een combinatie van patat en shoarma, maakte de top 5 compleet.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws