Hapje eten met Beastix

4 mei 2013 |
Hapje eten met Beastix<

Online maaltijdservice JustEat.nl deed goede zaken op Koninginnedag en verkocht bijna drie keer zoveel maaltijden dan op een reguliere doordeweekse dag. Als dank bedacht het bedrijf de 'Beastix'. Dit
zijn eetstokjes met de beeltenis van Beatrix en zijn met behulp van 3D-printing gemaakt.

Kasteel Drakensteyn
"Koninginnedag is voor ons één van de belangrijkste dagen van het jaar. Wij vinden het daarom niet meer dan logisch om prinses Beatrix te bedanken voor haar jarenlange inspanningen om mensen te laten genieten van een kookvrije dag", vertelt Kristof Sals, Marketing Manager JustEat.nl. De Beastix worden in de maand mei aan klanten weggegeven. Er wordt ook een paar eetstokjes naar Kasteel Drakensteyn gestuurd.

Top 5
Nederlanders kozen op Koninginnedag voor de ‘vlugge maaltijd’, zegt de online maaltijdservice. Pizza’s waren deze dag de populairste bestelling (14 procent), gevolgd door dagschotels met negen procent. Snacks, zoals patat en kroketten, werden door zeven procent van de bezoekers besteld, gevolgd door hamburgers en andere broodjes (6 procent). De ‘Kapsalon’ (4 procent), een combinatie van patat en shoarma, maakte de top 5 compleet.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een gewijzigde Bibob-toets: wat betekent dat?

Zoals iedere horecaondernemer weet, kan geen restaurant of café worden geopend zonder de daartoe benodigde vergunning of vergunningen. Bij de aanvraag van zo’n vergunning, bijvoorbeeld een exploitatie- of Drank- en horecawetvergunning, is het mogelijk dat de aanvrager een zogenaamde Bib...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Nieuwe coronamaatregelen: waarom moet de horeca eigenlijk eerder dicht?

Vanaf zondag 18.00 uur zijn de nieuwe coronamaatregelen van kracht gegaan, waarvan de meeste gericht zijn op de horeca. Premier Rutte toonde zich bezorgd over de verspreiding van het virus en vond de maatregelen nodig en logisch: "Hoe later op de avond, hoe moeilijker de anderhalve meter."...

Nice 'n Easy
Sous-vide bereiden, zo werkt het

Sous-vide koken heeft de laatste jaren in de horeca flink aan populariteit gewonnen. Bij deze techniek worden in een waterbad met exact gecontroleerde lage temperatuur vacuümverpakte producten gelijkmatig gegaard. Doordat het gevacumeerd is, behoudt het smaak en structuur. Hoewel sous-vide in d...

KHN Coronacrisis
KHN: kabinet voert disproportionele maatregelen in tegen horeca

De blijvende toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Naast een update van de huidige stand van zaken, werden er voor 6 van de 25 veiligheidsregio’s extra maatregelen aangekondigd, waaronder maatregelen...

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: