Frietkoning verkoopt merchandise ter ere van 50-jarig bestaan

17 oktober 2017 | Thijs Jacobs

Bram Ladage opent vanaf 17 oktober een pop-up store in de Markthal in Rotterdam ter ere van zijn 50 jarig jubileum. Het winkelend publiek kan de komende twee weken in de knusse shop terecht voor  uiteenlopende unieke Ladage producten en foods. Patatkoning Ladage wil op deze manier iets terug doen voor alle liefhebbers van de smaakvolle frites. Hij vertelt trots: ‘‘We vinden aandacht voor onze trouwe fans erg belangrijk. In de 50 jaar dat we bestaan merken we dat veel klanten waarde hechten aan hun eigen ‘Brammomentje’. In de pop-up store krijgen zij de primeur om iets blijvends van Bram Ladage te kopen.’’

Ladage bedankt trouwe fans

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is in vijftig jaar tijd uitgegroeid tot misschien wel het grootste fritesimperium dat Nederland heeft gekend. Om zijn 50 jarig jubileum te vieren trakteert Bram dit jaar iedereen die kan aantonen dat hij of zij jarig is op een puntzak frites. Vanaf 17 oktober kan het publiek twee weken lang bij de pop-up store in Rotterdam terecht voor hippe customized producten zoals tassen, overhemden, sokken en shirts voorzien van grappige afbeeldingen en leuke teksten. Ook is er Bram Food te koop zoals 'echte Bram chips', sauzen en aardappels.

Over Bram Ladage

Bram Ladage is uitgegroeid tot een sterke fritesformule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. De nieuwe fritesformule van Bram Ladage: BRAM’S groeit razendsnel, naast vijf ‘containervestigingen’ zijn er tevens twee vaste BRAM’S winkels in Nederland. Ook heeft de franchiseformule serieuze gesprekken lopen om BRAM’S naar het Midden Oosten en Denemarken te brengen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: