Franchisenemer Ronald van Kolthoorn (Bakker Bart) genomineerd voor Franchisenemer van het jaar

Auteur: Redactie
Awards 13 juli 2023
Franchisenemer Ronald van Kolthoorn (Bakker Bart) genomineerd voor Franchisenemer van het jaar

Ronald van Kolthoorn (27), Bakker Bart Franchisenemer voor de vestigingen Ede Centrum en Rijssen, is genomineerd voor Franchisenemer van het Jaar 2023. Samen met nog elf andere ondernemers dingt van Kolthoorn mee naar deze titel.

Ronald van Kolthoorn: “Tijdens mijn studie bouwkunde was ik druk bezig met het bouwen van bruggen. Al snel besefte ik me dat ik een ander soort ‘bouwer’ ben. Ik wil bouwen aan de toekomst, mensen, teams, mezelf en een hechte band met mijn klanten. Sinds 2019 ben ik franchisenemer van Bakker Bart Ede Centrum en sinds 2022 ook trotse eigenaar van Bakker Bart Rijssen. Dit najaar open ik mijn derde franchisevestiging in Wageningen. Het roze bloed stroomt als het ware door mijn aderen.

Samenwerken in teamverband is wat mij typeert. Ieder teamlid werkt zoveel mogelijk zelfstandig. Ik stuur bij waar nodig en geef ze de ruimte om zelf keuzes én fouten te maken. Mijn stijl van ondernemen is ontdekkend, uitvoerend en creatief. Ik krijg energie van het bedenken van nieuwe dingen en deze vervolgens samen op te zetten. Intern ben ik nauw betrokken bij de formule. Als schakel tussen de winkelvloer en het hoofdkantoor denk ik graag mee om zo het merk te blijven ontwikkelen.”

Over de titel

Franchisenemer van het Jaar is een prijs die door de Nationale Franchise Gids wordt uitgereikt aan de ondernemer die de franchiseformule heeft vertegenwoordigd en heeft uitgeblonken in zijn of haar bedrijfsvoering. Deze erkenning is niet alleen een eerbetoon aan de franchisenemer, maar ook een blijk van waardering voor het harde werk en de toewijding die hij of zij heeft getoond. De genomineerden hebben allen op hun eigen manier uitgeblonken in hun vakgebied. Ze hebben hun ondernemerschap, leiderschap en innovatieve geest getoond, waardoor ze een voorbeeld zijn voor anderen in de franchisewereld.

De winnaar mag een jaar lang de titel Franchisenemer van het Jaar dragen. Daarnaast ontvangt de winnaar een bokaal als tastbare herinnering aan deze prestatie. Tot slot wordt de franchisenemer beloond met een welverdiend lang weekend weg.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws