Nieuwe foodbar opent deuren in Rotterdam

12 augustus 2015 |
Nieuwe foodbar opent deuren in Rotterdam<

Foodbar ‘Holy Smoke’ opent deze week officieel zijn deuren in Rotterdam. Vlees- & visliefhebbers kunnen na een grootschalige
verbouwing terecht in de nieuwe sfeervolle foodbar waar stoere materialen als staal, hardsteen en marmer direct opvallen. Holy Smoke richt zich op bewuste keuzes en kwaliteitsproducten van de grill. Hier worden rundvlees, kip en seafood direct ‘on the plate’ van de Amerikaanse grill geserveerd. Holy Smoke is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat geopend en gevestigd in het Oude Westen.

Thrill of the grill
In Holy Smoke staat één peiler centraal: alle gerechten komen van de grill. Steak, côte de boeuf, maar ook pork ribs, poussin en gegrilde kreeft – alle klassiekers prijken op de veelzijdige kaart. Ook aan de vegetariër is gedacht: zo serveert de zaak gegrilde thai tofu. Alle gerechten zijn de gehele dag te bestellen en dat maakt Holy Smoke naar eigen zeggen een fijne plek om te borrelen met collega’s of uitgebreid te eten met vrienden. Maar ook voor een goede kop koffie, late lunch of early dinner kunnen gasten bij Holy Smoke terecht. Eigenaar Cornel Wink vertelt: "Holy Smoke is een toegankelijke zaak. Wij maken geen onderscheid tussen lunch en diner. Je kunt hier overdag al een entrecôte van de grill bestellen of juist laat op de avond een grilled sandwich." Het bierassortiment van Holy Smoke bestaat volgens Wink uit bijzondere en gedurfde bieren die op niet veel andere plekken te verkrijgen zijn.



Goede locatie
Holy Smoke is een initiatief van Ron Sterk en Cornel Wink. Beiden bekend van meerdere horecazaken in de Maasstad. "Holy Smoke opent op een absolute toplocatie", vertelt Ron Sterk. "Je vindt de nieuwe foodbar op slechts een paar honderd meter lopen van het Centraal Station. Dit multiculturele deel van de stad is in opkomst. De behoefte aan goede horeca in deze buurt is daarom ook groot." Sterk start Holy Smoke op met Cornel Wink, eigenaar van hamburgerrestaurant Hamburg en café De Zondebok & 't Zwarte Schaap op de Witte de Withstraat. Leuk saillant detail: in oktober zal op het transformatorhuisje aan het terras van Holy Smoke een kunstwerk geplaatst worden door kunstenaar Arno Coenen. Coenen genereerde veel bekendheid door zijn wereldberoemde kunstwerk aan de binnenzijde van de Rotterdamse Markthal.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content Nice 'n Easy
Unieke horeca op Strijp-S, welkom in Blok 63-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Food Amsterdam
De nieuwe high tea ervaring op een bijzondere plek

Hoewel het heerlijke nazomerzonnetje zich nog even van zijn beste kant laat zien, is de herfst alweer in aantocht. Dat heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wie herfst zegt, zegt high tea! Lekker naar binnen, de kachel een standje hoger, een dampende kop thee voor je neus en urenlang tafelen en klets...

Opening Rotterdam
Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele h...

Opening Fastservice
Op dit nieuwe eetadresje in Maastricht draag je een slabber!

De hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om haar laissez-faire en bourgondische levensstijl. Het was dan ook geen moeilijk keuze voor spaghetticoncept BAVET waar in Nederland ze hun eerste vestiging zouden openen. Vanaf vandaag kan je op Markt 7 terecht voor een spaghett...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: