Nieuwe foodbar opent deuren in Rotterdam

12 augustus 2015 |
Nieuwe foodbar opent deuren in Rotterdam<

Foodbar ‘Holy Smoke’ opent deze week officieel zijn deuren in Rotterdam. Vlees- & visliefhebbers kunnen na een grootschalige
verbouwing terecht in de nieuwe sfeervolle foodbar waar stoere materialen als staal, hardsteen en marmer direct opvallen. Holy Smoke richt zich op bewuste keuzes en kwaliteitsproducten van de grill. Hier worden rundvlees, kip en seafood direct ‘on the plate’ van de Amerikaanse grill geserveerd. Holy Smoke is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat geopend en gevestigd in het Oude Westen.

Thrill of the grill
In Holy Smoke staat één peiler centraal: alle gerechten komen van de grill. Steak, côte de boeuf, maar ook pork ribs, poussin en gegrilde kreeft – alle klassiekers prijken op de veelzijdige kaart. Ook aan de vegetariër is gedacht: zo serveert de zaak gegrilde thai tofu. Alle gerechten zijn de gehele dag te bestellen en dat maakt Holy Smoke naar eigen zeggen een fijne plek om te borrelen met collega’s of uitgebreid te eten met vrienden. Maar ook voor een goede kop koffie, late lunch of early dinner kunnen gasten bij Holy Smoke terecht. Eigenaar Cornel Wink vertelt: "Holy Smoke is een toegankelijke zaak. Wij maken geen onderscheid tussen lunch en diner. Je kunt hier overdag al een entrecôte van de grill bestellen of juist laat op de avond een grilled sandwich." Het bierassortiment van Holy Smoke bestaat volgens Wink uit bijzondere en gedurfde bieren die op niet veel andere plekken te verkrijgen zijn.



Goede locatie
Holy Smoke is een initiatief van Ron Sterk en Cornel Wink. Beiden bekend van meerdere horecazaken in de Maasstad. "Holy Smoke opent op een absolute toplocatie", vertelt Ron Sterk. "Je vindt de nieuwe foodbar op slechts een paar honderd meter lopen van het Centraal Station. Dit multiculturele deel van de stad is in opkomst. De behoefte aan goede horeca in deze buurt is daarom ook groot." Sterk start Holy Smoke op met Cornel Wink, eigenaar van hamburgerrestaurant Hamburg en café De Zondebok & 't Zwarte Schaap op de Witte de Withstraat. Leuk saillant detail: in oktober zal op het transformatorhuisje aan het terras van Holy Smoke een kunstwerk geplaatst worden door kunstenaar Arno Coenen. Coenen genereerde veel bekendheid door zijn wereldberoemde kunstwerk aan de binnenzijde van de Rotterdamse Markthal.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: