FNV Horecabond is op zoek naar de GastvrijheidsTopper 2019

26 september 2019 | Thijs Jacobs

Het is hard werken in de gastvrijheidsbranche en dat verdient wel wat waardering. FNV Horecabond vindt dat deze medewerkers in het zonnetje gezet mogen worden en organiseert daarom de GastvrijheidsTop 2019. Tijdens de GastvrijheidsTop 2019 wordt ook de GastvrijheidsTopper bekendgemaakt.

FNV Horecabond organiseert dit jaar voor het eerst de wedstrijd GastvrijheidsTopper, waarbij wordt gezocht naar een horeca-, catering- of recreatiemedewerker die uitblinkt in zijn of haar vak. Die net even dat stapje extra zet voor zijn of haar gasten en op een unieke manier invulling geeft aan het woord ‘gastvrijheid’. Medewerkers kunnen zichzelf of een ander opgeven en maken daarmee kans op een welverdiende avond uit.

Een vakkundige jury zal drie genomineerden selecteren. Tijdens de GastvrijheidsTop op maandag 28 oktober 2019 kan er door het aanwezige publiek op de winnaar worden gestemd en weten we wie zich ‘GastvrijheidsTopper 2019’ mag noemen.

GastvrijheidsTop 2019

Op maandag 28 oktober 2019 komen horeca-, catering- en recreatieprofessionals vanuit het hele land samen op de GastvrijheidsTOP in Gooiland Hilversum. Dit unieke event vol workshops, food en fun wordt georganiseerd door FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie, onderdelen van vakorganisatie FNV Horecabond. FNV Horecabond brengt met dit event voor het eerst de drie dienstverlenende sectoren samen en biedt op deze dag talloze inspirerende workshops aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Workshops

Deelnemers aan de GastvrijheidsTOP 2019 kunnen deelnemen aan workshops van onder anderen food artist London Loy (Koffietijd, Topchef Academy, 24Kitchen), drievoudig baristakampioen Lex Wenneker (Dutch Barista Championship) en een van ’s werelds beste bartenders Eric van Beek (winnaar Bacardí Legacy Cocktail Competition 2018). Alle horeca, catering- en recreatiemedewerkers zijn welkom.

Inschrijven

Aanmelden voor de GastvrijheidsTop kan via www.gastvrijheidstop.nl. Iemand opgeven of zélf meedoen aan de wedstrijd GastvrijheidsTopper kan via www.fnvhoreca.nl/topper.

Over FNV Horecabond

FNV Horecabond is de grootste vakbond voor medewerkers in de horeca, catering en recreatie. FNV Horecabond behartigt de collectieve belangen voor alle medewerkers op het gebied van werk en inkomen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: