Encore Bar & Grill opent deuren in Rotterdam

16 december 2015 |
Encore Bar & Grill opent deuren in Rotterdam<

Gevestigd in de Wijnhaven van Rotterdam, opent ‘Encore Bar & Grill’ deze week officieel haar deuren voor het grote publiek. De
Amerikaanse bar vormt op alle vlakken een bron van inspiratie voor het nieuwe concept. Het all American interieur kenmerkt zich door een grote open ruimte, loungehoeken en natuurlijk de bekende televisieschermen boven de bar. Vlees- en visliefhebbers kunnen de gehele dag terecht bij Encore Bar & Grill voor een lunch, fingerfood of de Steak ’n Cheese van de grill.

VS als inspiratie
Encore Bar & Grill is geïnspireerd op barretjes die vooral terug te vinden zijn in de Verenigde Staten. De glazen gevel geeft het restaurant naar eigen zeggen een sfeervolle, open uitstraling en een goede kijk op het met zorg uitgekozen interieur. Grote open ruimtes, meer dan voldoende zitplekken én tv-schermen boven de bar waarop altijd sport te zien is. Zonder geluid, dat wel, want gemak en gastvrijheid staan hier op nummer 1. Dit vind je ook terug in de vriendelijke service zoals we die eigenlijk alleen in USA kennen. Encore Bar & Grill is een plek waar gasten de hele dag kunnen genieten en zelf hun gerechten kunnen samenstellen.



Uitbreiden
Eigenaar Poriya Mostafai vertelt: "Iedereen is welkom bij ons, of je hier nu komt eten met de hele familie of komt voor een zakelijke meeting. De letterlijke betekenis van Encore is 'meer'. Dit staat voor zowel onze visie op gastvrijheid maar ook voor de toekomst. In de toekomt wil ik graag uitbreiden door heel het land. Zover is het nu nog niet, de focus ligt momenteel op dit filiaal."

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: