Encore Bar & Grill opent deuren in Rotterdam

16 december 2015 |
Encore Bar & Grill opent deuren in Rotterdam<

Gevestigd in de Wijnhaven van Rotterdam, opent ‘Encore Bar & Grill’ deze week officieel haar deuren voor het grote publiek. De
Amerikaanse bar vormt op alle vlakken een bron van inspiratie voor het nieuwe concept. Het all American interieur kenmerkt zich door een grote open ruimte, loungehoeken en natuurlijk de bekende televisieschermen boven de bar. Vlees- en visliefhebbers kunnen de gehele dag terecht bij Encore Bar & Grill voor een lunch, fingerfood of de Steak ’n Cheese van de grill.

VS als inspiratie
Encore Bar & Grill is geïnspireerd op barretjes die vooral terug te vinden zijn in de Verenigde Staten. De glazen gevel geeft het restaurant naar eigen zeggen een sfeervolle, open uitstraling en een goede kijk op het met zorg uitgekozen interieur. Grote open ruimtes, meer dan voldoende zitplekken én tv-schermen boven de bar waarop altijd sport te zien is. Zonder geluid, dat wel, want gemak en gastvrijheid staan hier op nummer 1. Dit vind je ook terug in de vriendelijke service zoals we die eigenlijk alleen in USA kennen. Encore Bar & Grill is een plek waar gasten de hele dag kunnen genieten en zelf hun gerechten kunnen samenstellen.



Uitbreiden
Eigenaar Poriya Mostafai vertelt: "Iedereen is welkom bij ons, of je hier nu komt eten met de hele familie of komt voor een zakelijke meeting. De letterlijke betekenis van Encore is 'meer'. Dit staat voor zowel onze visie op gastvrijheid maar ook voor de toekomst. In de toekomt wil ik graag uitbreiden door heel het land. Zover is het nu nog niet, de focus ligt momenteel op dit filiaal."

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content Nice 'n Easy
Unieke horeca op Strijp-S, welkom in Blok 63-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Food Amsterdam
De nieuwe high tea ervaring op een bijzondere plek

Hoewel het heerlijke nazomerzonnetje zich nog even van zijn beste kant laat zien, is de herfst alweer in aantocht. Dat heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wie herfst zegt, zegt high tea! Lekker naar binnen, de kachel een standje hoger, een dampende kop thee voor je neus en urenlang tafelen en klets...

Opening Rotterdam
Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele h...

Opening Fastservice
Op dit nieuwe eetadresje in Maastricht draag je een slabber!

De hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om haar laissez-faire en bourgondische levensstijl. Het was dan ook geen moeilijk keuze voor spaghetticoncept BAVET waar in Nederland ze hun eerste vestiging zouden openen. Vanaf vandaag kan je op Markt 7 terecht voor een spaghett...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: