Ellis Gourmet Burger presenteert The New Meatlover

14 september 2017 | Thijs Jacobs

The Meatlover & Ellis, they go way back... De signature gourmet burger pronkt al sinds het begin op het menu van het burgerrestaurant. Terecht zo blijkt, want de klassieker kon al menig carnivoor verblijden. Iets dat Ellis Gourmet Burger in de toekomst wil blijven doen en dus presenteert Ellis een new and improved versie van de Meatlover. Partner in crime is beenhouwer Hendrik Dierendonck, die zijn passie voor vlees wederom in een Ellis burger mag uiten. 

Carnivore galore


De New Meatlover wordt er eentje om de vingers bij af te likken. Wat kun je verwachten? Een ware portie carnivore galore: de burger zelf bestaat uit rundvlees van topkwaliteit – uiteraard – en krijgt het gezelschap van zachte pulled beef en een krokante crumble van rundvlees. Dierendonck gaat opnieuw uit van de pure smaak van het vlees en laat deze naar voren komen in de nieuwe New Meatlover. De burger wordt afgewerkt met gekarameliseerde uien, gemarineerde rode ui, zijdeachtige gesneden ijsbergsla en mosterdmayonaise. Het broodje dat deze lekkere hap meat love bijeenhoudt, is een overheerlijke bun in briochestijl. Eet smakelijk!

Hendrik Dierendonck, dé man van het vlees


Hendrik Dierendonck is een beenhouwer pur sang. Zijn zoektocht naar de beste lamskroon, côte à l’os en entrecote brengt hem tot in alle hoeken van Europa. Eén ding dat echter nooit verandert: de passie voor het ambacht. Zijn ateliers in Brussel en Nieuwpoort te België zijn het epicentrum van kwaliteitsvlees, charcuterie en rotisserie waar de messen altijd scherp geslepen zijn en de toog altijd gevuld. Kortom, dé man om de New Meatlover bij Ellis Gourmet Burger op de kaart te zetten.

Hendrik: “De New Meatlover is het resultaat van het werk van o.a. gepassioneerde slagers die de kwaliteit van weleer ingenieus doen samensmelten met de kennis van vandaag. Je proeft het ambachtelijke werk doorheen de unieke selectie van (h)eerlijk vlees van het West-Vlaams rund. De grove structuur, de pure smaak en de smeuïge touch van deze big size New Meatlover is de natte droom van elke slager, conclusie: opzet gelaagd!”

De New Meatlover is verkrijgbaar vanaf oktober 2017 bij alle Ellis Gourmet Burgers in Nederland. Consumentenprijs: € 17,- inclusief een side dish.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je lunchzaak

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Interview
Bedrijfspaspoort: Brood en Zoets

Hoe zou jij je lunchroom omschrijven? "Een beetje een tweede huiskamer voor heel veel mensen. Er komen hier veel vaste gasten, en veel mensen uit de buurt die gezellig voor een kopje koffie of een praatje komen. We zijn een van de weinige die zo vroeg open zijn in de stad, dus er komen dan o ...

Opening
Dunkin’ opent Pop up Store in Amsterdam The Style Outlet

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Halfweg. Na het succes van de vestigingen die in de overige outlets in Nederland gevestigd zijn kon een Vestiging in de Amsterdamse The Style Outlet niet uitblijven. Trost zijn we dat we in dit mooie project onze nieuwste concept van Dunkin&r ...

Economie Achtergronden
ING is positiever over economisch herstel

Het komende jaar groeit de Nederlandse economie naar verwachting van het ING Economisch Bureau met 2,6%, na krimp van 4,3% in 2020. Daarmee is het bbp in het vierde kwartaal van 2021 terug op 99% van het niveau van voor de coronacrisis. Het voorziene herstel is in 2021 dus nog niet volledig, maar we ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Heropening horeca blijft dit jaar nog zeer onzeker

Of de horeca open kan met Kerst blijft nog steeds de vraag. De persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge van gisterenavond heeft nog geen perspectief op heropening geboden. Volgens het kabinet is er nog een lange weg te gaan en over Sinterklaas en Kerst is nog niets te zeggen, behalve d ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: