Eerste BRAM'S Gourmet winkel opent in Nederland

18 juli 2017 | Roy Spijker

Midden in het centrum van Tilburg kan het publiek vanaf aanstaande donderdag genieten van knapperige verse frites van BRAM'S Gourmet. Naast een vertrouwde porties frites heeft BRAM'S zich gespecialiseerd in verschillende smaakvolle stoofgerechten.

Het culinaire team werd hierin geadviseerd door de bekende TV-kok Herman den Blijker. Bij de nieuwe vestiging kunnen bezoekers terecht voor de 'stoofs' bestaande uit vers gebakken frites met verschillende toppings. Denk hierbij aan langzaam gegaard rundvlees, malse pulled pork, Aziatische gemarineerde kippendij, rijke en smaakvolle kalfswang óf de vegetarische variant met verse champignons Parmezaanse kaas en truffelmayo.

De aardappel op nummer 1
Het is inmiddels geen geheim meer dat de aardappel het geheim is van BRAM'S grote succes. De frites worden immers vers gesneden van zorgvuldig geselecteerde aardappelen die afkomstig zijn van de akkers van boeren uit de Hoeksche Waard. De fritesbakkers snijden de aardappelen met de hand in de open patatkraam. "We laten de schil eraan, dit geeft de frites een karakteristieke smaak. Frites eet je nu eenmaal niet iedere dag, daarom moet ieder patatje uit de zak perfect zijn! We bieden onze klanten een heerlijk verwenmomentje." Vertelt de enthousiaste franchisenemer Niel Roekelea.

Over BRAM'S Gourmet
BRAM’S is onderdeel van de bekende frietformule Bram Ladage. Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Na de 4 eerdere ‘containervestigingen’ opent BRAM’S deze week de eerste winkel van Nederland in Tilburg. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Help de Horeca: eerste miljoen is binnen

Sinds de start van Help de Horeca twee weken geleden zijn inmiddels ruim 20.000 waardebonnen ter waarde van maar liefst 1 miljoen euro aangeschaft door horecaliefhebbers in heel Nederland. Met dit bijzondere initiatief ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met horecapartners de Nederlandse ...

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Coronacrisis
Assortiment Coffeelicious verkrijgbaar bij Jumbo

Door het coronavirus moesten alle horecazaken de deuren sluiten. Veel ondernemers verzinnen de meest creatieve manieren om toch hun afnemers te voorzien van de diensten en producten die zij aanbieden. Coffeelicious is daar één van, want haar assortiment is verkrijgbaar bij de Jumbo....

Coronacrisis
Young Creators Group start HorecaTegoed

Om de horeca een hart onder de riem te steken, is Young Creators Group, een community voor jonge ondernemers en makers onder leiding van ondernemer Edwin de Jong, op eigen initiatief gestart met HorecaTegoed. HorecaTegoed is een initiatief waar je een gift aan jouw favoriete horecagelegenheid kunt g...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: