Dunkin introduceert twee wereldprimeurs op de Horecava

Auteur: redactie
productnieuws 8 januari 2024
Dunkin introduceert twee wereldprimeurs op de Horecava

Dunkin' presenteert samen met Selecta, Alpro en Monin ‘De World of Dunkin', een slimme verkoopoplossing met koffie, ijsdranken, Dunkin' Donuts, merchandise en meer Dunkin'-artikelen.

Deze lancering markeert een nieuwe stap in het vergroten van de aandelenmarkt van Dunkin' in de BeNeLux. De primeur van ‘De World of Dunkin’ wordt gepresenteerd op de eerste dag van de Horecava. De eerste set van deze units zal worden geplaatst bij Hotel Gorinchem van Van der Valk International, de belangrijkste belanghebbende in Dunkin’.

CEO van de Dunkin' Groep, Roberto Fava, is zeer trots op deze mijlpaal na een samenwerking van ruim twee jaar tussen Selecta, Inspire Brands en Dunkin’ Nederland & België.

De units zullen worden geplaatst op stations, vliegvelden, bioscopen, tankstations, supermarkten, hotels, vakantieparken, pretparken, evenementenlocaties, beurslocaties en meer.

Wereldprimeur

Dunkin' zal tijdens Horecava ook een nieuwe wereldprimeur bekendmaken: een volledige lijn van glutenvrije producten bestaand ​​uit donuts in vier verschillende smaken, zoals Cookie, Speculoos en Nutella Swirl. Daarnaast zal de 'Bronut' worden gepresenteerd, een glutenvrije brownie in de vorm van een donut verkrijgbaar in twee variaties. Verder zijn er drie glutenvrije Dunkin' American Cookies. Deze nieuwe variaties zijn vanaf 9 februari 2024 verkrijgbaar in de vestigingen van Dunkin door heel de BeNeLux. Vanaf 15 januari is het mogelijk om deze artikelen te bestellen via de website van Dunkin' NL of Dunkin BE.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws