Download nu de mei-uitgave van vakblad Lunchroom

Auteur: Thijs Jacobs
8 mei 2019
Download nu de mei-uitgave van vakblad Lunchroom

Met gepaste trots presenteren we je de mei-uitgave van Lunchroom. Een editie boordevol informatie, vol inspiratie en gevuld met interessante interviews. Wat dacht je van het exclusieve interview met Jitse Groen, de oprichter van Thuisbezorgd.nl? We spraken ook met Floris Merkx en Lieke Nieuwenhuis-Snoeren. Zij zijn nauw betrokken bij het realiseren van de 'Stationshuiskamers', die talloze NS-stations in Nederland zullen sieren. Hier zie je een mooie wisselwerking tussen horeca en wachtruimte, zeer interessant.

Verder natuurlijk de lekkerste recepten. Dit keer extra aandacht voor zomerse salades! En dan nog de interviews met lunchroomeigenaren over het onderwerp 'bezorgen'. Lunchbezorging neemt een grote vlucht. Wil je alles weten over kaas? Dat kan! We duiken in de goudgele materie en ontdekken dat Nederlanders waanzinnige kaasfans zijn. Verder aandacht voor wet- en regelgeving, besteden we aandacht aan het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland en schreef Monique van gevelt weer een oogstrelende column. Veel leesplezier toegewenst, de uitgave kun je hier downloaden.

Overig nieuws