Doppio positief beoordeeld in Koffietest

29 oktober 2015
Doppio positief beoordeeld in Koffietest

Ook dit jaar is de jury van de AD Koffietest weer positief over Doppio Espresso. De vestigingen van de espressobarketen in Arnhem en Spijkenisse
hebben respectievelijk een 8 en een 7,5 gescoord en de jury concludeerde dat Doppio garant staat voor kwaliteit.

*Beoordelingen*
De vakjury bezocht 2 van de 26 Doppio Espresso vestigingen en beiden kregen een positieve beoordeling: "Doppio is eigenlijk garantie voor kwaliteit. Altijd goede bonen en gemotiveerd personeel... Een topklassering ligt in het verschiet." Met deze positieve beoordeling eindigde de vestiging in Arnhem op plek 35 en Spijkenisse op plek 37. In 2008 kwam Doppio Espresso Groningen als beste koffieschenker uit de AD Koffietest.

*'Trots'*
John Paap van Doppio Espresso Spijkenisse is blij met de positieve jurybeoordeling, te meer omdat deze vestiging afgelopen juli pas haar deuren opende: "Bedankt voor de opbouwende feedback. Als team gaan wij hard aan de slag om volgend jaar nog hoger te eindigen. We zijn vooral erg trots op de barista's, die met passie en toewijding werken in alles wat ze doen. Zij kennen de kunst van het koffie zetten en maken van een kop koffie een ware beleving." Doppio Espresso Arnhem laat weten zeker alles op alles te zetten om de kwaliteit te kunnen waarborgen, zodat hij volgend jaar nog hoger in de test eindigt.

~Mirte Bouman~

Overig nieuws