Doppio Haarlem deelt gratis cappuccino uit

26 november 2015
Doppio Haarlem deelt gratis cappuccino uit

De vestiging van "Doppio Espresso":http://www.decafekrant.nl/?q=doppio&x=zoeken aan de Zijlstraat in Haarlem bestaat dinsdag 1 december "1 jaar":http://www.decafekrant.nl/nieuws/doppio-espresso-opent-zaak-in-haarlem-15048/. De zaak viert dit door iedere gast
een gratis cappuccino aan te bieden: een ludieke manier om het succes te vieren, de gasten te bedanken en iedereen te laten genieten.

*Feest*
"Graag doen we iets extra’s voor Haarlem, een leuke plek creëren waar mensen bij elkaar komen en genieten van alle lekkere dingen die we te bieden hebben", aldus ondernemer Michel Jansen. Om dit 1-jarig bestaan te vieren wordt dinsdag 1 december feest gevierd met taart, drankjes en gratis cappuccino voor iedereen.

*Cappuccinodag*
Michel en zijn team kijken uit naar de gratis cappuccinodag. "Een jaar geleden zijn we begonnen met als doel een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en gezelligheid. Inmiddels hebben we een vaste gastenkring weten op te bouwen, waar we echt heel blij mee zijn. Met de gratis cappuccinodag willen wij onze fans bedanken! Daarnaast vinden wij het een mooie manier om nog meer mensen kennis te laten maken met onze heerlijke koffie."

~Mirte Bouman~

Overig nieuws