Doppio Espresso Nijmegen wint dagje uit

17 januari 2018 | Thijs Jacobs

Doppio Espresso Nijmegen is uitgeroepen tot 'Doppio van het Jaar' en wint daarmee een dagje uit met het team. Ondertussen neemt het hoofdkantoor van Doppio de espressobar een dagje over.

Awards

Afgelopen september tijdens een reis met Doppio ondernemers naar Italië werden de eerste Doppio Awards uitgereikt. De Doppio Awards zijn een nieuw thema binnen de formule. Met de Doppio Awards geven ze Doppio ondernemers de kans om te laten zien waar zij met hun team in uitblinken. De Awards die te winnen zijn, koppelt Doppio aan hun kernwaarden: Oprecht, Gastvrij, Professioneel en Focus.

De 'Oprecht Award' is voor Doppio de titel waarmee een ondernemer laat zien dat hij op alle punten uitblinkt. Tijdens de uitreiking in Italië heeft Doppio Nijmegen de Oprecht Award in de wacht gesleept en is daarmee uitgeroepen tot Doppio van het jaar.

Zaak wordt overgenomen voor één dag

Met deze prestigieuze titel heeft Doppio Nijmegen een Doppio Takeover gewonnen. Het hoofdkantoor van Doppio neemt het stokje van ondernemer Marcel over, zodat hij met zijn team kan genieten van een dagje weg. En wel op zondag 21 januari. Het voltallige team van Doppio Hoofdkantoor is aanstaande zondag aanwezig en staat klaar om gasten te verblijden en net zo’n fijne Doppio ervaring te laten beleven als ze gewend zijn. 

Beleef deze dag mee via:

www.instagram.com/doppio_espresso
www.facebook.com/Doppio

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Verkiezingen Vegetarisch Veganistisch
Vegetarische Slager wint New Food Challenge van RVO

De Vegetarische Slager is een van de winnaars in de New Food Challenge die is uitgeschreven door de Nederlandse overheid om nieuwe voedseloplossingen te bedenken op weg naar een meer plantaardige samenleving, in het kader van het behalen van klimaatdoelen en het vormgeven van een duurzaam voedselbel...

Regelgeving Tech
Bas van Kooten: "“We kunnen niet meer leven in een wereld zonder digitalisering”

Boekhouden. Ook vaak het noodzakelijk kwaad genoemd, maar essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Niet alleen voor de belastingdienst, ook voor de ondernemer zelf. Het geeft rust, duidelijkheid en een goede inzicht van zaken, mits goed ingericht. “Vaak hebben horecaondernemers echter geen t...

Achtergronden Lunchroom
Tilburgse lunchroom ter overname aangeboden

In de Tilburgse AaBe Fabriek staat lunchroom Het Smulhuys ter overname aangeboden. In 2016 werd het toenmalige 'Koffie & ROOM' omgebouwd tot een nieuwe dagzaak. Het resultaat mag er zijn. De huidige eigenaar heeft de zaak slechts twee jaar gedraaid. Op Facebook vermeldt Hormax Hore...

Opening Utrecht
Leidsche Rijn Centrum geopend: veel horeca

Van dagzaak tot avondhoreca: enkele nieuwe namen versterken het horeca-aanbod van Leidsche Rijn Centrum. Backerij Werelds, Bagels & Beans, Ma Bella Cake Café, Kiprestaurant Alan & Pim's, broodjeszaak dagelijks Lekker, Wijn en eetbar Most en Miyabi Asian Cuisine openen in Utrechts ...

Horeca Achtergronden
Vakantieganger waardeert horeca in Gelderland als beste

Vakantiegangers vinden de horecavoorzieningen in de provincie Gelderland het beste. Dit blijkt uit ‘Het Gastvrijheidsonderzoek’ dat vakantieparkenwebsite Bungalowparkoverzicht.nl heeft uitgevoerd op basis van 1.325 vakantiebezoeken in Nederland. Horecavoorzieningen Gelderland als best...

Achtergronden Culinair
Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar

Bijna alle grote cateringbedrijven maken vóór een event de borden op. Zijn er 150 no shows? Dan kunnen deze maaltijden worden weggegooid. Niet verrassend dat de cateringbranche verantwoordelijk is voor meer dan een kwart van de 51.000 ton aan weggegooid voedsel in de Nederlandse horeca...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: