Doppio Espresso Nijmegen wint dagje uit

17 januari 2018 | Thijs Jacobs

Doppio Espresso Nijmegen is uitgeroepen tot 'Doppio van het Jaar' en wint daarmee een dagje uit met het team. Ondertussen neemt het hoofdkantoor van Doppio de espressobar een dagje over.

Awards

Afgelopen september tijdens een reis met Doppio ondernemers naar Italië werden de eerste Doppio Awards uitgereikt. De Doppio Awards zijn een nieuw thema binnen de formule. Met de Doppio Awards geven ze Doppio ondernemers de kans om te laten zien waar zij met hun team in uitblinken. De Awards die te winnen zijn, koppelt Doppio aan hun kernwaarden: Oprecht, Gastvrij, Professioneel en Focus.

De 'Oprecht Award' is voor Doppio de titel waarmee een ondernemer laat zien dat hij op alle punten uitblinkt. Tijdens de uitreiking in Italië heeft Doppio Nijmegen de Oprecht Award in de wacht gesleept en is daarmee uitgeroepen tot Doppio van het jaar.

Zaak wordt overgenomen voor één dag

Met deze prestigieuze titel heeft Doppio Nijmegen een Doppio Takeover gewonnen. Het hoofdkantoor van Doppio neemt het stokje van ondernemer Marcel over, zodat hij met zijn team kan genieten van een dagje weg. En wel op zondag 21 januari. Het voltallige team van Doppio Hoofdkantoor is aanstaande zondag aanwezig en staat klaar om gasten te verblijden en net zo’n fijne Doppio ervaring te laten beleven als ze gewend zijn. 

Beleef deze dag mee via:

www.instagram.com/doppio_espresso
www.facebook.com/Doppio

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Starten in de horeca
Monique van Gevelt: gaat het nu werkelijk zo goed met de horeca?

Als ik de berichten in de media lees, dan zit de horeca in zijn gloriejaren. De omzet plust, kwartaal na kwartaal, en de bomen schijnen tot in de hemel te groeien. De cijfers van het CBS zijn dan ook lovend. Na de harde klap van 2008 zit de horeca ondertussen op het hoogst gemeten omzetniveau ooi...

Events Achtergronden
Groot succes voor horecavakbeurs HorecaEvenTT

De elfde editie van de horecavakbeurs HorecaEvenTT, die van 5 tot en met 7 februari in Assen werd gehouden, is op alle fronten een groot succes geweest. De beurs noteerde een bezoekersrecord – vooral op de maandag was het gigantisch druk – een deelnemersrecord en een beursoppervlakte die...

Regelgeving KHN
KHN stuurt brandbrief naar staatssecretaris VWS over verbod rookruimten in de horeca

De uitspraak van het gerechtshof Den Haag van 13 februari jl. betekent kort gezegd dat, op basis van een WHO-verdrag, rookruimten in horeca-inrichtingen niet langer zijn toegestaan. Dat zorgt voor grote onrust bij veel horecaondernemers, want de uitspraak heeft grote impact op de gastvrijheid e...

Food Achtergronden
Nieuw: Koreaans streetfood in Twentsche Foodhal

De Twentsche Foodhal opent in de komende weken drie nieuwe keukens, en breidt hiermee het aanbod in één klap flink uit. Vanaf dit weekend kun je als gast in de foodhal Koreaans streetfood bestellen. En in de eerste week van maart openen een Indiase keuken én een gloednieuw burge...

Interview KHN
De strijd tussen KHN en de marktleiders

In deze serie bespreekt De Restaurantkrant de hete hangijzers in de veranderlijke wereld van de horeca. In de eerste aflevering; de groeiende macht van Thuisbezorgd, IENS en Booking. De Koninklijke Horeca Nederland zet zich als brancheorganisatie in om een zo eerlijk mogelijk speelveld voor de hore...

Ontbijt Achtergronden
Croissantje onmisbaar bij Nederlands Valentijnsontbijt

De meeste Nederlanders worden op Valentijnsdag graag verrast met een klassiek croissantje, eitje en een glas sap. Dit blijkt uit een steekproef van slaapspecialist Bedden.nl onder 855 respondenten, waar werd gevraagd naar de Valentijnsgewoontes van Nederlandse koppels. Croissantje De absolute ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: