Doppio Espresso Nijmegen wint dagje uit

17 januari 2018 | Thijs Jacobs

Doppio Espresso Nijmegen is uitgeroepen tot 'Doppio van het Jaar' en wint daarmee een dagje uit met het team. Ondertussen neemt het hoofdkantoor van Doppio de espressobar een dagje over.

Awards

Afgelopen september tijdens een reis met Doppio ondernemers naar Italië werden de eerste Doppio Awards uitgereikt. De Doppio Awards zijn een nieuw thema binnen de formule. Met de Doppio Awards geven ze Doppio ondernemers de kans om te laten zien waar zij met hun team in uitblinken. De Awards die te winnen zijn, koppelt Doppio aan hun kernwaarden: Oprecht, Gastvrij, Professioneel en Focus.

De 'Oprecht Award' is voor Doppio de titel waarmee een ondernemer laat zien dat hij op alle punten uitblinkt. Tijdens de uitreiking in Italië heeft Doppio Nijmegen de Oprecht Award in de wacht gesleept en is daarmee uitgeroepen tot Doppio van het jaar.

Zaak wordt overgenomen voor één dag

Met deze prestigieuze titel heeft Doppio Nijmegen een Doppio Takeover gewonnen. Het hoofdkantoor van Doppio neemt het stokje van ondernemer Marcel over, zodat hij met zijn team kan genieten van een dagje weg. En wel op zondag 21 januari. Het voltallige team van Doppio Hoofdkantoor is aanstaande zondag aanwezig en staat klaar om gasten te verblijden en net zo’n fijne Doppio ervaring te laten beleven als ze gewend zijn. 

Beleef deze dag mee via:

www.instagram.com/doppio_espresso
www.facebook.com/Doppio

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: