Donutshop Amsterdam lanceert eigenwijs herfstmenu 

31 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Harewood Bakery, het Amsterdamse bedrijf achter deze donutshop, lanceert op woensdag 6 september een speciaal donutherfstmenu. Middels dit menu laat zij weten dat het aanbod van donuts zeer variërend kan zijn en zich niet beperkt tot enkele standaardvarianten of caloriebommen. Deze vernieuwende donutshop is gevestigd aan de Albert Cuypstraat 62 in Amsterdam en is wekelijks van woensdag tot en met zondag geopend.  

Vullingen en toppings

Eigenaresse Kim Hasebos van Harewood Bakery licht toe: “Natuurlijk wordt alles op ambachtelijke wijze bereid. Dat geldt ook voor de vullingen en toppings. Hierdoor zijn wij in staat om klassieke donutsmaken te combineren met eigen creaties waarmee we inspelen op thema’s of seizoenen, in dit geval dus de herfst. Ons uiteindelijke doel is om de kwaliteit van de donuts in Nederland naar hetzelfde niveau te brengen als in Engeland of de VS.” 

Toppers onder de herfstdonuts

Voor de liefhebbers die niet meer kunnen wachten, licht Harewood Bakery alvast een tipje van de sluier op. Voor de klassiek gevormde donuts met een gat erin staan de volgende smaken op het herfstmenu: cinnamon sugar, maple pecan, chocolate en advocaat. Voor de gevulde donuts: rose buttercream, blueberry jam en de herintroductie van de variant crème brûlée. Deze donut is gevuld met huisgemaakte custard en een krokant gebrand suikerlaagje erop. Dit was de topper in het wintermenu van 2016, daarom mag deze variant in 2017 zeker niet ontbreken.

Meerwaarde Harewood Bakery

De medewerkers van Harewood Bakery kiezen duidelijk niet voor de gemakkelijkste weg. Ze zien een uitdaging in het vervaardigen en aanbieden van de lekkerste en vooral vernieuwende donuts waarmee zij subtiel en smakelijk inspelen op de actualiteit. Vanwege het feit dat alle donuts ’s morgens vroeg op een ambachtelijke wijze worden bereid, is de kwaliteit elke dag weer gegarandeerd. Vanwege een wisselend menu dat elke 3 maanden wordt aangepast, blijft Harewood Bakery haar klanten op een positieve manier verrassen.  

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: