Donutshop Amsterdam lanceert eigenwijs herfstmenu 

31 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Harewood Bakery, het Amsterdamse bedrijf achter deze donutshop, lanceert op woensdag 6 september een speciaal donutherfstmenu. Middels dit menu laat zij weten dat het aanbod van donuts zeer variërend kan zijn en zich niet beperkt tot enkele standaardvarianten of caloriebommen. Deze vernieuwende donutshop is gevestigd aan de Albert Cuypstraat 62 in Amsterdam en is wekelijks van woensdag tot en met zondag geopend.  

Vullingen en toppings

Eigenaresse Kim Hasebos van Harewood Bakery licht toe: “Natuurlijk wordt alles op ambachtelijke wijze bereid. Dat geldt ook voor de vullingen en toppings. Hierdoor zijn wij in staat om klassieke donutsmaken te combineren met eigen creaties waarmee we inspelen op thema’s of seizoenen, in dit geval dus de herfst. Ons uiteindelijke doel is om de kwaliteit van de donuts in Nederland naar hetzelfde niveau te brengen als in Engeland of de VS.” 

Toppers onder de herfstdonuts

Voor de liefhebbers die niet meer kunnen wachten, licht Harewood Bakery alvast een tipje van de sluier op. Voor de klassiek gevormde donuts met een gat erin staan de volgende smaken op het herfstmenu: cinnamon sugar, maple pecan, chocolate en advocaat. Voor de gevulde donuts: rose buttercream, blueberry jam en de herintroductie van de variant crème brûlée. Deze donut is gevuld met huisgemaakte custard en een krokant gebrand suikerlaagje erop. Dit was de topper in het wintermenu van 2016, daarom mag deze variant in 2017 zeker niet ontbreken.

Meerwaarde Harewood Bakery

De medewerkers van Harewood Bakery kiezen duidelijk niet voor de gemakkelijkste weg. Ze zien een uitdaging in het vervaardigen en aanbieden van de lekkerste en vooral vernieuwende donuts waarmee zij subtiel en smakelijk inspelen op de actualiteit. Vanwege het feit dat alle donuts ’s morgens vroeg op een ambachtelijke wijze worden bereid, is de kwaliteit elke dag weer gegarandeerd. Vanwege een wisselend menu dat elke 3 maanden wordt aangepast, blijft Harewood Bakery haar klanten op een positieve manier verrassen.  

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Video
Video: Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2019

Heb jij je lekkerste broodje nog niet aangemeld voor dé culinaire wedstrijd voor lunchrooms? Dat kan nog tot 4 oktober 2019. Via deze link meld je je aan. Check de video hieronder voor meer info! ...

Columns
Column Sico de Moel: boer zoekt (kaas)vrouw

"En voor de heer met lactose intolerantie: een kaasplankje met bijzondere Hollandse kazen." Gasten met een serieuze lactose-intolerantie hebben altijd een pilletje bij zich, voor als het misgaat. Die kijken dan ook niet vreemd op als ik hun crème brûlée vervang door een...

Awards Culinair
Dit zijn de 10 beste nieuwe restaurants in Nederland

En de winnaar is... Gisteravond was de bekendmaking van de winnaars van TheFork Restaurants Awards 2019. 31 Nederlandse topchefs nomineerden 31 nieuwe restaurants. Vervolgens was het aan de gast om te stemmen. Wie de trotse winnaars zijn, lees je hieronder: De winnaars van TheFork Restaurants Awa...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Verkrijgen werkvergunning Aziatische koks versoepeld

Op 16 april 2019 heeft minister Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) bekendgemaakt dat er per 1 oktober 2019 een einde komt aan het quotum dat is opgelegd in de bijzondere regeling voor het verkrijgen van een werkvergunning voor specialistische Aziatische koks. De tijdelijke regeling, die nu ...

Opening Fastfood
Dunkin’ opent Store in Designer Outlet Roosendaal

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opent haar deuren in Roosendaal. Na het succes van de pop-up eerder dit jaar kon een blijvende vestiging niet uitblijven in de Designer Outlet van Nederland. Vanaf 21 september 2019 om 10.00 uur kan het winkelend publiek ook terecht bij de Dunkin’ to-go Sto...

Hotelbouwplannen Utrecht
Populaire Utrechtse lunchroom Karibu moet wijken voor herbestemming

LOU Oudenoord, in het Concordiagebouw in Utrecht, krijgt een nieuwe bestemming. Er komen woningen, horeca en een hotel in het in het voormalige pand van de Hogeschool Utrecht. Dit houdt in dat de geliefde lunchroom Karibu een nieuw onderkomen moet zoeken of ophoudt te bestaan. In december moeten ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: