Donutshop Amsterdam lanceert eigenwijs herfstmenu 

31 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Harewood Bakery, het Amsterdamse bedrijf achter deze donutshop, lanceert op woensdag 6 september een speciaal donutherfstmenu. Middels dit menu laat zij weten dat het aanbod van donuts zeer variërend kan zijn en zich niet beperkt tot enkele standaardvarianten of caloriebommen. Deze vernieuwende donutshop is gevestigd aan de Albert Cuypstraat 62 in Amsterdam en is wekelijks van woensdag tot en met zondag geopend.  

Vullingen en toppings

Eigenaresse Kim Hasebos van Harewood Bakery licht toe: “Natuurlijk wordt alles op ambachtelijke wijze bereid. Dat geldt ook voor de vullingen en toppings. Hierdoor zijn wij in staat om klassieke donutsmaken te combineren met eigen creaties waarmee we inspelen op thema’s of seizoenen, in dit geval dus de herfst. Ons uiteindelijke doel is om de kwaliteit van de donuts in Nederland naar hetzelfde niveau te brengen als in Engeland of de VS.” 

Toppers onder de herfstdonuts

Voor de liefhebbers die niet meer kunnen wachten, licht Harewood Bakery alvast een tipje van de sluier op. Voor de klassiek gevormde donuts met een gat erin staan de volgende smaken op het herfstmenu: cinnamon sugar, maple pecan, chocolate en advocaat. Voor de gevulde donuts: rose buttercream, blueberry jam en de herintroductie van de variant crème brûlée. Deze donut is gevuld met huisgemaakte custard en een krokant gebrand suikerlaagje erop. Dit was de topper in het wintermenu van 2016, daarom mag deze variant in 2017 zeker niet ontbreken.

Meerwaarde Harewood Bakery

De medewerkers van Harewood Bakery kiezen duidelijk niet voor de gemakkelijkste weg. Ze zien een uitdaging in het vervaardigen en aanbieden van de lekkerste en vooral vernieuwende donuts waarmee zij subtiel en smakelijk inspelen op de actualiteit. Vanwege het feit dat alle donuts ’s morgens vroeg op een ambachtelijke wijze worden bereid, is de kwaliteit elke dag weer gegarandeerd. Vanwege een wisselend menu dat elke 3 maanden wordt aangepast, blijft Harewood Bakery haar klanten op een positieve manier verrassen.  

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: