Domino’s introduceert grootste pizza van het menu

3 februari 2020 | Thijs Jacobs

Vanaf nu is de nieuwe Detroit-style pan pizza, genaamd de Dominator, verkrijgbaar bij Domino’s. De nieuwe rechthoekige pizza is gemaakt van vers deeg, heeft een luchtige bodem van maar liefst 4 cm, krokante korst en een gewicht van ongeveer 1,4 kilo. De Dominator is verkrijgbaar in twee smaakvarianten: The Ultimate en The Classic. Daarnaast is het ook mogelijk om de pizza te beleggen met verse ingrediënten naar keuze. De pizza is perfect om te delen met drie of vier personen.

Dé pizza onder de pizza’s  

De Dominator, is de pizza onder de pizza’s volgens Tyla Robinson, innovatiechef bij Domino’s. Ze vertelt: “We hadden al langer de wens om een iconische pizza te maken. Een bijzondere pizza die alleen verkrijgbaar is bij Domino’s. Tijdens een inspiratietour in de Verenigde Staten herontdekte ik de Detroid-style pan pizza. Herkenbaar vanwege hun dikke maar toch luchtige bodem. Terug in Nederland zijn we met ons team aan de slag gegaan om een geheel eigen recept te maken, geïnspireerd op de typische Detroit-style pizza. Het was de uitdaging om met vers deeg een dikke maar luchtige bodem te maken maar dat is ons gelukt!”

Share a square

De Dominator bestaat uit twee helften en is er in twee smaken. De Ultimate bestaat uit tomatensaus, Emmentaler, mozzarella, saucijs, pepperoni, ham, jalapeño pepers en paprikamix. The Classic bestaat uit tomatensaus, emmentaler, mozzarella, saucijs, pepperoni en rode ui.  Ook is het mogelijk om zelf de Dominator samen te stellen met ingrediënten naar keuze. Daarnaast heeft de Dominator een cheesy crust, een knapperig randje van emmentaler. Dit is een unieke toevoeging voor een pizza. De rechthoekige pizza is voorgesneden en ideaal om te delen met drie of vier personen en kost tijdelijk € 14,95 (afhaalprijs). De Dominator is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Domino’s winkels in Nederland en is ook online te bestellen via www.dominos.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Omzet horeca stijgt 1,6 procent in vierde kwartaal

De omzet van de horeca steeg in het vierde kwartaal van 2019 met 1,6 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam met 1,4 procent toe. De omzet van logiesverstrekking steeg met 1,2 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 1,7 procent. Al bijna zeven jaar nee...

Video
Op reportage: Brownies&downies Woerden

"Onze medewerkers zijn puur", laat Dave van der Wolk weten in een interview met Lunchroom.nl. Het is een belangrijk onderdeel in het concept van de alsmaar groeiende lunchroom. ‘Onze kanjers (red. de medewerkers van Brownies & Downies) zijn het gezicht van de zaak." Het c...

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: