Dit zijn de kanshebbers om het Lekkerste Lunchroombroodje 2013

19 augustus 2013 |
Dit zijn de kanshebbers om het Lekkerste Lunchroombroodje 2013<

Vakblad Lunchroom organiseert ook dit jaar weer de wedstrijd om het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. De vijf genomineerden zijn
bekend gemaakt. In willekeurige volgorde zijn de kanshebbers op de titel Lekkerste Lunchroombroodje 2013:

Sandwich venkel
Zusjes uit Dordrecht

Inzenders: Diana en Cheryl van Dongen

Bruchetta crostini
Den Dis uit Bladel

Inzender: Jack Heijkoop

Social Club
Smaak uit Rijen

Inzender: Noortje Verschuren

Culinair ontwaken
Elhorst Eten & Drinken uit Alkmaar

Inzender: Kees Elhorst

Bagel Parmabella
Bagels & Beans Waterlooplein uit Amsterdam

Inzenders: Xiaoyan Wang en David Horstman

Jurybezoek
De genomineerden gaan nu een spannende periode tegemoet. In de periode 20 augustus en 6 november 2013 worden de genomineerde broodjes geproefd door de jury onder leiding van hoofdredacteur Frank Lindner. De jury zal tijdens haar onaangekondigde bezoeken letten op: smaak, presentatie, broodgebruik, originaliteit, gebruik en versheid beleg, garnering en mondgevoel.

Bekendmaking winnaar
De winnaar wordt op donderdag 7 november 2013 bekend gemaakt. Dit gebeurt tussen 12.00 en 13.00 uur. Een delegatie van vakblad Lunchroom zal dan bij de winnaar ‘binnenstormen’ met de schaal en een oorkonde waarna hem, haar of hen eeuwige roem toekomt.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: