Deliveroo breidt uit naar Hoofddorp

15 april 2020 | Redactie

Vanaf vandaag is Deliveroo ook in Hoofddorp beschikbaar. Wie vanaf nu een maaltijd van zijn favoriete restaurant in Hoofddorp wil laten bezorgen, kan daarvoor bij Deliveroo terecht. Vanwege de huidige situatie, en op verzoek van restaurants, heeft het bedrijf besloten deze uitbreiding niet uit te stellen om zo de restaurants te ondersteunen bij het genereren van hun inkomsten.

Als gevolg van het coronavirus en de overheidsmaatregelen zijn restaurants gedwongen gesloten en blijft iedereen zo veel mogelijk thuis. Hierdoor maken restaurants in heel Nederland gebruik van maaltijdplatformen om hun bedrijf in stand te houden en hun klanten te blijven bedienen. Met behulp van de Deliveroo-app kan iedereen thuis veilig blijven genieten van uiteenlopende gerechten. Er zijn al meer dan tien lokale restaurants in Hoofddorp bij het platform aangemeld. Zij zetten eigen bezorgers in, waardoor er meer bezorgmogelijkheden zijn voor de inwoners van Hoofddorp.

Benjamin Lauritz, General Manager KFC Northern Europe: ‘Bezorging is een belangrijk onderdeel van onze groeistrategie. We zien we dat door corona de vraag naar bezorging toeneemt. We zijn daarom erg blij dat wij samen met Deliveroo ons bezorggebied kunnen uitbreiden naar Hoofddorp en mensen op een makkelijke, snelle en contactloze wijze kunnen laten genieten van een KFC-maaltijd.’

Uitbreiding Deliveroo

Hoofddorp is dit jaar de vierde stad waar Deliveroo wordt geïntroduceerd. Vorige maand breidde het bezorgplatform uit naar Maastricht, Apeldoorn en Enschede. Met de toevoeging van Hoofddorp is het bedrijf inmiddels in 19 steden actief, waaronder Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Dit komt voort uit de wens van consumenten om hun tijd efficiënt tijd te besteden en/of te genieten van een heerlijke maaltijd in hun thuisomgeving.

Stijn Verstijnen, General Manager van Deliveroo Nederland zegt: ‘De uitbreiding naar Hoofddorp is een belangrijke mijlpaal voor Deliveroo – wij helpen de lokale restaurants om hun heerlijke gerechten op een veilige manier bij hun klanten thuis te blijven aanbieden in deze moeilijke tijd. We kijken uit naar de samenwerking met onze nieuwe restaurantpartners om hun business en klantenbestand verder uit te breiden.’

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Financieel Ondernemen
3 vragen over loon van horecapersoneel

Werken in de horeca is in vele opzichten niet te vergelijken met een standaard '9-tot-5-baan’. Daarom spelen er ook vragen over de loonbelasting die in andere sectoren niet of minder aan bod komen. Te denken valt aan de volgende vragen: Moet een werkgever fooien van zijn personeel aange ...

Awards
Yoghurt Barn genomineerd bij Coolest Dutch Brands 2020

Nederlanders eten de meeste yoghurt ter wereld. Toch is Yoghurt Barn het enige restaurant in Nederland dat geheel in het teken van deze frisse lekkernij staat. Wouter en Esther Staal hadden totaal geen ervaring in de horeca toen ze negen jaar geleden hun eerste Yoghurt Barn openden. Inmiddels hebben ...

Internationaal Coronacrisis
Ook België sluit de horeca

Ook in België moeten cafés en restaurants vanaf vandaag (maandag) vier weken de deuren sluiten. De Belgen gaan zelfs iets verder dan wij, want er gaat een avondklok gelden van middernacht tot 05.00 uur 's ochtends. In België is thuiswerken weer de standaard en worden ook de soci ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Horecaondernemers vechten sluiting van de horeca aan bij de rechter

De door het kabinet opgelegde sluiting van de horeca wordt door de Haagse bodega De Posthoorn aangevochten middels een een kort geding aan tegen de Nederlandse staat. Dinsdag komt de zaak voor de rechter en inmiddels hebben zich veel horecazaken bij het intiatief aangesloten, zo verklaart horecaonde ...

Personalia
Bob Hutten draagt leiding Hutten over aan Drees Peter van den Bosch

Algemeen directeur Bob Hutten geeft de leiding van Hutten per 1 januari 2021 uit handen. Na 91 jaar en drie generaties komt de aansturing van het familiebedrijf nu in handen van Drees Peter van den Bosch, momenteel Innovatiemanager bij Foodsquad en Hutten. “In Drees zie ik iemand met heel veel ...

Opening Koffie & thee
Coffeelicious nu ook in de Albert Heijn in ‘s-Gravendeel

Na 2 succesvolle pick-up points met de Cookie Mobiel in ‘s-Gravendeel komt Coffeelicious nu vast in het assortiment bij AH Mahu ‘s-Gravendeel te liggen. Vanaf aanstaande zaterdag 17 oktober ligt Coffeelicious in het vaste assortiment bij AH Mahu ‘s-Gravendeel. In het assortiment zi ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: