Deli XL klaar voor Foodservice Fair

27 augustus 2013 |
Deli XL klaar voor Foodservice Fair<

Van maandag 9 tot en met woensdag 11 september vindt de jaarlijkse Deli XL Foodservice Fair plaats. Dit jaar opent de beurs haar deuren onder het thema ‘Betrokken van bron tot bord’. Horecaondernemers treffen
op de Foodservice Fair bronverhalen uit de streek, tips en suggesties voor verantwoorde en lekkere keuzes en efficiënte, slimme en gemakkelijke oplossingen voor een gezonde en innovatieve bedrijfsvoering.

Robert van Beckhoven en Ernest le Bouille
Op de beurs in de Americahal in Apeldoorn presenteren zich ruim 160 specialisten, waaronder leveranciers en producenten, maar ook organisaties als MVO Nederland en de Week van de Smaak. Midden op de beursvloer staat het Deli Theater, waar dagelijks kooksessies en demonstraties worden gegeven. Zij kijken mee met toppers in het vak, zoals meester patissier Robert van Beckhoven en connaisseur Ernest le Bouille en proeven van de kookkunsten die vertoond worden in het naastgelegen restaurant. Bij het walking dinner dat daar geserveerd wordt, geeft Deli XL’s eigen culinaire adviseur Jan Willem Jagt dit jaar aandacht aan de finishing touch, zoals ideeën voor bordopmaak en smaakbeleving.

Aanmelden
Voor meer informatie over en toegang tot de Foodservice Fair 2013 kunt u terecht op www.delixl.nl/foodservicefair. De beurs vindt plaats in de Americahal in Apeldoorn en is maandag 9 september geopend van 11.00 – 21.00 uur en op dinsdag 10 en woensdag 11 september van 11.00 – 18.00 uur.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: