Deli XL klaar voor Foodservice Fair

27 augustus 2013 |
Deli XL klaar voor Foodservice Fair<

Van maandag 9 tot en met woensdag 11 september vindt de jaarlijkse Deli XL Foodservice Fair plaats. Dit jaar opent de beurs haar deuren onder het thema ‘Betrokken van bron tot bord’. Horecaondernemers treffen
op de Foodservice Fair bronverhalen uit de streek, tips en suggesties voor verantwoorde en lekkere keuzes en efficiënte, slimme en gemakkelijke oplossingen voor een gezonde en innovatieve bedrijfsvoering.

Robert van Beckhoven en Ernest le Bouille
Op de beurs in de Americahal in Apeldoorn presenteren zich ruim 160 specialisten, waaronder leveranciers en producenten, maar ook organisaties als MVO Nederland en de Week van de Smaak. Midden op de beursvloer staat het Deli Theater, waar dagelijks kooksessies en demonstraties worden gegeven. Zij kijken mee met toppers in het vak, zoals meester patissier Robert van Beckhoven en connaisseur Ernest le Bouille en proeven van de kookkunsten die vertoond worden in het naastgelegen restaurant. Bij het walking dinner dat daar geserveerd wordt, geeft Deli XL’s eigen culinaire adviseur Jan Willem Jagt dit jaar aandacht aan de finishing touch, zoals ideeën voor bordopmaak en smaakbeleving.

Aanmelden
Voor meer informatie over en toegang tot de Foodservice Fair 2013 kunt u terecht op www.delixl.nl/foodservicefair. De beurs vindt plaats in de Americahal in Apeldoorn en is maandag 9 september geopend van 11.00 – 21.00 uur en op dinsdag 10 en woensdag 11 september van 11.00 – 18.00 uur.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: