Deadline voor inschrijven nadert...

12 augustus 2013
Deadline voor inschrijven nadert...

U heeft nog maar *tot en met 15 augustus* de tijd om uw broodcreatie op te geven voor de wedstrijd om het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2013. Stuur uw recept en foto naar de
"redactie van vakblad Lunchroom":mailto:redactie@uitgeverijps.nl&SUBJECT=INSCHRIJVING%20LEKKERSTE%20LUNCHROOMBROODJE%202013 en maak kans op een award, eeuwige roem en meer omzet!

*Waarom moet u meedoen?*
In deze tijd kan iedere horeca-ondernemer wel een boost gebruiken. Mocht u de titel om het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland winnen, dan maakt u kans op een grote stijging in uw omzet. De winnaars van 2011 en 2012 zagen hun omzet met 25 procent stijgen. Dat is toch een aantrekkelijk bedrag!

*Doe mee!*
Naast de erkenning die de prijs met zich meebrengt, geeft het ook een positieve sfeer op uw zaak. Ambitieus personeel die graag de titel wil veroveren en met trots het Lekkerste Lunchroombroodje presenteert bij de gast. Eerdere winnaars zagen gasten uit heel het land komen om het Lekkerste Lunchroombroodje te proeven. Wacht niet en stuur uw creatie in.

*Hoe doe ik mee?*
Stuur het recept en een foto van uw creatie naar "redactie@uitgeverijps.nl":mailto:redactie@uitgeverijps.nl&SUBJECT=INSCHRIJVING%20LEKKERSTE%20LUNCHROOMBROODJE%202013 en maak kans op die felbegeerde titel, de schaal en meer omzet! U kunt zich inschrijven tot en met 15 augustus. Wacht niet, want u heeft nog maar *een paar dagen*!

"LEES ALLES OVER DE WEDSTRIJD IN HET DOSSIER":http://www.lunchroom.nl/dossier/lekkerste-lunchroombroodje/

Overig nieuws