De Worst Day of The Year

30 augustus 2012
De Worst Day of The Year

De tweede editie van De Worst Day of The Year is dit jaar op 2 september. Brandt & Levie organiseren het Worst en Cider Fest dat ruimte biedt aan culinaire initiatieven en ambachtslieden.

*Het programma*
Op het festival is te zien: Brandt & Levie die een worstdemo geven en u kunt kennis maken met de varkensboer, slachter en het productieproces, Lisette Kreischer presenteert the Dutch Weed burger (de fantastische vegan burger van zeewier gemaakt), Too Good to Waste presenteert de eerste Gazpacho gemaakt van tomaten gered uit de vuilnisbak, Varkensroosteren.nl heeft een varken aan het spit, de pasteibakkers laten hun charcuterie proeven, Oedipus gaat live bierbrouwen en Gulpener schenkt het nieuwe Bio bier.

Op 2 september van 14:00 tot 0:00 uur vindt het festival plaats in Amsterdam Roest, Czaar Peterstraat 213 B.

*Facebood en Food*
Vorig jaar organiseerde Brandt&Levie de eerste editie van The Worst Day of the Year. Ze wilden de mensen met een babecue bedanken die geholpen hadden bij de start van hun bedrijf. Plek voor maximaal zestig mensen maar Food en Facebook zijn een gouden match en al na twee dagen
waren er meer dan 180 aanmeldingen. Het duo moest uitwijken naar een nieuwe locatie en hadden welgeteld vier dagen om alles te regelen. Voor het succes waren ze geheel afhankelijk van alle vrienden die te hulp schoten. Het was de geboorte van een nieuw Food Festival. Ruim zeshonderd man bezocht de eerste editie van the Worst Day in
Amsterdam Roest. Dit jaar doen ze het opnieuw, beter voorbereid maar met opnieuw hulp van de hele Amsterdamse voedselscene.

Overig nieuws