De Worst Day of The Year

30 augustus 2012 |
De Worst Day of The Year<

De tweede editie van De Worst Day of The Year is dit jaar op 2 september. Brandt & Levie organiseren het Worst en Cider Fest dat ruimte biedt aan culinaire initiatieven en ambachtslieden.

Het programma
Op het festival is te zien: Brandt & Levie die een worstdemo geven en u kunt kennis maken met de varkensboer, slachter en het productieproces, Lisette Kreischer presenteert the Dutch Weed burger (de fantastische vegan burger van zeewier gemaakt), Too Good to Waste presenteert de eerste Gazpacho gemaakt van tomaten gered uit de vuilnisbak, Varkensroosteren.nl heeft een varken aan het spit, de pasteibakkers laten hun charcuterie proeven, Oedipus gaat live bierbrouwen en Gulpener schenkt het nieuwe Bio bier.

Op 2 september van 14:00 tot 0:00 uur vindt het festival plaats in Amsterdam Roest, Czaar Peterstraat 213 B.

Facebood en Food
Vorig jaar organiseerde Brandt&Levie de eerste editie van The Worst Day of the Year. Ze wilden de mensen met een babecue bedanken die geholpen hadden bij de start van hun bedrijf. Plek voor maximaal zestig mensen maar Food en Facebook zijn een gouden match en al na twee dagen
waren er meer dan 180 aanmeldingen. Het duo moest uitwijken naar een nieuwe locatie en hadden welgeteld vier dagen om alles te regelen. Voor het succes waren ze geheel afhankelijk van alle vrienden die te hulp schoten. Het was de geboorte van een nieuw Food Festival. Ruim zeshonderd man bezocht de eerste editie van the Worst Day in
Amsterdam Roest. Dit jaar doen ze het opnieuw, beter voorbereid maar met opnieuw hulp van de hele Amsterdamse voedselscene.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: