De red cups zijn terug bij Starbucks

7 november 2019 | Thijs Jacobs

De dagen worden korter, de temperatuur daalt gestaag en na het lange wachten is het vanaf vandaag eindelijk zo ver: de red cup is weer verkrijgbaar bij Starbucks! Het is de perfecte tijd om lekker warm binnen te zitten en samen met je vrienden en familie te genieten van de knusse wintermaanden. De sfeervolle red cups en de nieuwe seizoensdrankjes van Starbucks zijn hier perfect op afgestemd.

Traditie werd geboren in 1997

Starbucks is in 1997 begonnen met het ontwerpen van de feestelijke red cups en ruim twintig jaar later komt de populaire beker nog steeds ieder jaar terug. Het is een traditie geworden die het aftellen richting de feestdagen markeert. Anno 2019 zet deze traditie zich ook in voor duurzaamheid; de red cups zijn namelijk ook in een herbruikbare versie verkrijgbaar. En het wordt nog beter: wanneer klanten de herbruikbare beker meenemen krijgen zij zoals altijd korting op ieder drankje dat ze bij Starbucks halen!

Naast de red cups zijn er ook ieder jaar een aantal nieuwe seizoensdrankjes. De bekende Gingerbread Latte en de Toffee Nut Latte worden dit jaar vergezeld door een gloednieuw drankje dat jouw winterperiode van de nodige warmte zal voorzien: de Toasted Marshmallow Hot Chocolate. 

Zoals je gewend bent van Starbucks kun je jouw bestelling aanpassen naar jouw wensen. Zo zijn er voor verschillende drankjes suikervrije of zuivelvrije versies verkrijgbaar en kan je bij zuivelvrije alternatieven kiezen uit soja-, kokos-, haver- of amandeldrink.

Gloednieuw voor 2019

Toasted Marshmallow Hot Chocolate

Een warme chocolademelk met een feestelijk extraatje. Een heerlijke mokkasaus wordt gecombineerd met marshmallowsiroop, met daarop marshmallow-slagroom en afgewerkt met een gekarameliseerde suikertopping. Een tijdloze klassieker met een spannende twist.

Toasted Marshmallow Frappuccino™

Voor wie liever een koude variant wil is de Toasted Marshmallow Hot Chocolate dit jaar ook als Frappuccino™ te bestellen.

Terugkerende favorieten

Toffee Nut Latte

De Toffee Nut Latte is perfect voor mensen die houden van karamelaroma's of nootachtige lekkernijen. De rijke, boterachtige smaak van zoete toffee wordt gecombineerd met de warmte van geroosterde noten en gemengd met espresso en fluweelzachte gestoomde melk. Uiteraard royaal afgewerkt met slagroom en klassieke Toffee Nut Sprinkles. De Toffee Nut Latte is dit jaar ook verkrijgbaar als Frappuccino™.

Gingerbread Latte

Als je aan de feestdagen denkt, denk je aan de smaak van de Gingerbread Latte. Peperkoeksiroop wordt gecombineerd met de kenmerkende Starbucks-espresso en gestoomde melk, gegarneerd met peperkoek-slagroom en heerlijke wafeltjestopping. De Gingerbread Latte is dit jaar als warm drankje en als verfrissende Frappuccino™ te bestellen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

Ondernemen
Mis geen euro extra omzet: download de HorecaMarketingKalender

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2020 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: