De red cups zijn terug bij Starbucks

7 november 2019 | Thijs Jacobs

De dagen worden korter, de temperatuur daalt gestaag en na het lange wachten is het vanaf vandaag eindelijk zo ver: de red cup is weer verkrijgbaar bij Starbucks! Het is de perfecte tijd om lekker warm binnen te zitten en samen met je vrienden en familie te genieten van de knusse wintermaanden. De sfeervolle red cups en de nieuwe seizoensdrankjes van Starbucks zijn hier perfect op afgestemd.

Traditie werd geboren in 1997

Starbucks is in 1997 begonnen met het ontwerpen van de feestelijke red cups en ruim twintig jaar later komt de populaire beker nog steeds ieder jaar terug. Het is een traditie geworden die het aftellen richting de feestdagen markeert. Anno 2019 zet deze traditie zich ook in voor duurzaamheid; de red cups zijn namelijk ook in een herbruikbare versie verkrijgbaar. En het wordt nog beter: wanneer klanten de herbruikbare beker meenemen krijgen zij zoals altijd korting op ieder drankje dat ze bij Starbucks halen!

Naast de red cups zijn er ook ieder jaar een aantal nieuwe seizoensdrankjes. De bekende Gingerbread Latte en de Toffee Nut Latte worden dit jaar vergezeld door een gloednieuw drankje dat jouw winterperiode van de nodige warmte zal voorzien: de Toasted Marshmallow Hot Chocolate. 

Zoals je gewend bent van Starbucks kun je jouw bestelling aanpassen naar jouw wensen. Zo zijn er voor verschillende drankjes suikervrije of zuivelvrije versies verkrijgbaar en kan je bij zuivelvrije alternatieven kiezen uit soja-, kokos-, haver- of amandeldrink.

Gloednieuw voor 2019

Toasted Marshmallow Hot Chocolate

Een warme chocolademelk met een feestelijk extraatje. Een heerlijke mokkasaus wordt gecombineerd met marshmallowsiroop, met daarop marshmallow-slagroom en afgewerkt met een gekarameliseerde suikertopping. Een tijdloze klassieker met een spannende twist.

Toasted Marshmallow Frappuccino™

Voor wie liever een koude variant wil is de Toasted Marshmallow Hot Chocolate dit jaar ook als Frappuccino™ te bestellen.

Terugkerende favorieten

Toffee Nut Latte

De Toffee Nut Latte is perfect voor mensen die houden van karamelaroma's of nootachtige lekkernijen. De rijke, boterachtige smaak van zoete toffee wordt gecombineerd met de warmte van geroosterde noten en gemengd met espresso en fluweelzachte gestoomde melk. Uiteraard royaal afgewerkt met slagroom en klassieke Toffee Nut Sprinkles. De Toffee Nut Latte is dit jaar ook verkrijgbaar als Frappuccino™.

Gingerbread Latte

Als je aan de feestdagen denkt, denk je aan de smaak van de Gingerbread Latte. Peperkoeksiroop wordt gecombineerd met de kenmerkende Starbucks-espresso en gestoomde melk, gegarneerd met peperkoek-slagroom en heerlijke wafeltjestopping. De Gingerbread Latte is dit jaar als warm drankje en als verfrissende Frappuccino™ te bestellen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Viswinkel of horeca, wie begrijpt het nog?

Een harinkje aan de staart of een lekker bakje kibbeling, wie houdt daar nou niet van? Een Hollandse traditie of niet, niet overal is het toegestaan een vettig visje met uitjes en zuur te kopen en direct op te eten. Dat volgt uit een handhavingstraject dat is gestart tegen The Seafood Shop aan de Le...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Viswinkel of horeca, wie begrijpt het nog?

Een harinkje aan de staart of een lekker bakje kibbeling, wie houdt daar nou niet van? Een Hollandse traditie of niet, niet overal is het toegestaan een vettig visje met uitjes en zuur te kopen en direct op te eten. Dat volgt uit een handhavingstraject dat is gestart tegen The Seafood Shop aan de Le...

Vega
Helft van de Nederlanders vindt iedere dag vlees eten niet meer van deze tijd

Iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Dat vindt ongeveer de helft van alle Nederlanders. Meer dan 60% van de mensen is zich bewust van de impact van vlees op het klimaat. De milieuschade die de productie en consumptie van vlees oplevert moet in de winkelprijs worden verwerkt, vindt 1 op ...

Opening Rotterdam
Restaurant JAQ, dé hotspot in het Rotterdamse theaterdistrict

Op 12 december opent restaurant JAQ haar deuren in het theaterdistrict van Rotterdam, tegenover het Oude Luxor Theater en vlakbij het bruisende uitgaansgebied rondom het Hofplein. Het sfeervolle restaurant is dé plek om af te spreken voor een drankje tijdens of na het shoppen, voor een zakend...

Economie
Personeel houdt ondernemer uit zijn slaap

Ruim de helft (55%) van alle ondernemers uit het MKB ligt ’s nachts wel eens wakker van zorgen over de eigen onderneming. Met name het vinden en behouden van goed personeel zorgt voor slapeloze nachten. Daarnaast zijn niet betalende klanten en een verstoorde werk-privébalans veel voorko...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: