De Nationale Lunchroomdag: vol=vol

28 februari 2014 |
De Nationale Lunchroomdag: vol=vol<

Afgelopen week is de organisatie van De Nationale Lunchroomdag bijeen gekomen. Nog eenmaal met z’n allen om de tafel. Nog eenmaal het programma afstemmen. Nog eenmaal de recepten, de lunches en de sprekers doornemen. Nog eenmaal…

Hamburger is helemaal 'in'
En dat moet ook. Uit het aantal inschrijvingen blijkt dat u weer zin in De Nationale Lunchroomdag. En dat is maar goed ook, het is tenslotte uw dag. De organisatie maakt er bovendien weer iets moois van. Helemaal hip en happening is de échte hamburger. Tijdens de Nationale Lunchroomdag laat Lantmännen de hamburger op acht verschillende manieren zien. Stelt u zich eens voor wat dat doet met uw menukaart en uw omzet.

Rode stoplichten en geld van uw bank
In het Lunchroom kenniscentrum krijgt u van Mark Tamsma iedere minuut een tip om over extra financieringsmiddelen te beschikken. Ghislaine Mittendorff van de Voedsel- en Warenautoriteit praat u bij over het stoplichtsysteem. Blijft u open of moet u sluiten? En van Jos Muller krijgt u tijdens de rendementssessie op de Nationale Lunchroomdag tips en oplossingen om bedrijfsblindheid tegen te gaan. Met concrete tips en praktische voorbeelden geeft hij u input. Kunt u direct aan de slag!

Dus: schrijf u nu in.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Achtergronden Culinair
Hier kun je dineren in een boomhut

Op het landgoed van hotel Kapellerput in Heeze staat sinds 2010 een luxe boomhut voor bruiloften en bijeenkomsten. Om het 10-jarig bestaan van de KABAN te vieren is deze zomer het terras van de boomhut omgetoverd tot een unieke dinerlocatie op 6 meter hoogte. “De KABAN Experience is een bij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: