De Nationale Lunchroomdag: vol=vol

28 februari 2014
De Nationale Lunchroomdag: vol=vol

Afgelopen week is de organisatie van "De Nationale Lunchroomdag":http://www.nationalelunchroomdag.nl/inschrijving/ bijeen gekomen. Nog eenmaal met z’n allen om de tafel. Nog eenmaal het programma afstemmen. Nog eenmaal de recepten, de
lunches en de sprekers doornemen. Nog eenmaal…

*Hamburger is helemaal 'in'*
En dat moet ook. Uit het aantal inschrijvingen blijkt dat u weer zin in De Nationale Lunchroomdag. En dat is maar goed ook, het is tenslotte uw dag. De organisatie maakt er bovendien weer iets moois van. Helemaal hip en happening is de échte hamburger. Tijdens de Nationale Lunchroomdag laat Lantmännen de hamburger op acht verschillende manieren zien. Stelt u zich eens voor wat dat doet met uw menukaart en uw omzet.

*Rode stoplichten en geld van uw bank*
In het Lunchroom kenniscentrum krijgt u van Mark Tamsma iedere minuut een tip om over extra financieringsmiddelen te beschikken. Ghislaine Mittendorff van de Voedsel- en Warenautoriteit praat u bij over het stoplichtsysteem. Blijft u open of moet u sluiten? En van Jos Muller krijgt u tijdens de rendementssessie op de Nationale Lunchroomdag tips en oplossingen om bedrijfsblindheid tegen te gaan. Met concrete tips en praktische voorbeelden geeft hij u input. Kunt u direct aan de slag!

Dus: "schrijf u nu in.":http://www.nationalelunchroomdag.nl/inschrijving/

Overig nieuws