De Beren restaurant Rotterdam gaat verhuizen

14 maart 2017 | Thijs Jacobs

Na ruim dertig jaar gaat het vertrouwde De Beren restaurant aan het Rotterdamse Schouwburgplein verhuizen. “Het is in de huidige vestiging nog altijd iedere avond volle bak. Ondanks de drukte voldoet het pand niet meer aan de eisen die wij stellen aan een Beren restaurant.” vertelt Ad Schaap, de Rotterdamse eigenaar van het horecaconcept.  Na een grootschalige verbouwing zijn gasten vanaf 29 maart welkom in het nieuwe restaurant. Bezoekers kunnen rekenen op een ruimer, mooier en moderner restaurant waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. 

Metamorfose
De nieuwe vestiging ligt net als de huidige vestiging zeer centraal gelegen in het stadshart van Rotterdam. Het nieuwe pand gelegen aan Karel Doormanstraat 300 ondergaat momenteel een grote metamorfose. Het interieur wordt voorzien van een stoere eigentijdse uitstraling en er wordt een groot zonnig terras aangelegd. “Hoogtijd dat we in het centrum van Rotterdam een mooie nieuwe vestiging krijgen. We zijn een volledig nieuwe weg ingeslagen qua uitstraling en kwaliteit in alle facetten van ons bedrijf. Zodra onze gasten met een glimlach het restaurant verlaten, is onze missie geslaagd.” vertelt eigenaar Ad Schaap.

Houtskoolgrill, speciaalbier en seizoensgerechten

De honderden herkenbare knuffelberen maken plaats voor een robuuste stoere bar en sfeervolle zitjes. Gasten kunnen hier genieten van een gezellige borrel met heerlijke heerlijke (lokale) speciaalbieren, een goede lunch of bourgondisch diner. De vlees- en visgerechten worden bereid op een houtskoolgrill, dit geeft de gerechten een puur en authentiek karakter. Ieder seizoen komen er nieuwe gerechten op het menu en wordt er ingespeeld op trends, gasten zullen keer op keer verrast worden bij een bezoek aan De Beren in het Rotterdamse centrum.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs en werd in 2016 uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels in het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Flevoland en Gelderland. De horecaketen zal de komende jaren steeds vaker opduiken in het Nederlandse straatbeeld. Naar verwachting opent volgende maand een restaurant in Zwolle, de eerste vestiging in Overijssel.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: