Cupido schiet raak bij Starbucks

13 februari 2015
Cupido schiet raak bij Starbucks

Aanstaande zaterdag vieren we de dag van de liefde tijdens Valentijnsdag. Om Cupido een handje te helpen en meer stelletjes samen te brengen,
bieden Starbucks en Lexa.nl een gratis proefperiode van drie dagen aan bij de grootste datingservice van Nederland.

*Koffie populair op date*
Uit onderzoek van Lexa.nl blijkt dat bijna de helft van de Nederlanders koffie drinken als een ideale eerste date zien. Maar liefst 75% heeft wel eens een eerste date in een koffietentje gehad. Starbucks wil helpen met de zoektocht naar liefde en biedt vrijgezellen daarom de kans om zich gratis online te registreren op Lexa.nl in alle Starbucks vestigingen.

*Een liefdevolle samenwerking*
“We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Lexa.nl”, zegt Ian Cranna, vp marketing & category, Starbucks EMEA. “Lexa.nl is een expert in het samenbrengen van mensen en ook bij Starbucks komen mensen al meer dan 40 jaar samen om te genieten van een kopje koffie naar keuze. We hebben al veel eerste dates meegemaakt, maar ook aanzoeken, trouwerijen, verjaardagen en reünies hebben we voorbij zien komen. Door deze samenwerking brengen we hopelijk nog meer mensen samen.”

*Gratis uitproberen*
“Door samen te werken met Starbucks bieden we onze leden de gelegenheid om te daten in een gezellige en toegankelijke sfeer. Wanneer het klikt tussen de twee kan de date voortgezet worden, terwijl diegene die het gevoel hebben dat er geen match is, voor een snelle espresso kunnen gaan. Het is natuurlijk heel fijn dat we vrijgezellen nu de kans kunnen bieden om Lexa.nl bij Starbucks gratis uit te proberen. Op deze manier kunnen nieuwe mensen online connecten”, aldus Chiara Bijl, psychotherapeut bij Lexa.nl.

*Starbucks Triple Hot Chocolate*
Behalve de samenwerking met Lexa.nl heeft Starbucks op 13 en 14 februari ook een speciale Valentijns aanbieding. Wanneer je een Starbucks Triple Hot Chocolate bestelt, krijg je de tweede gratis bij het doorgeven van een geheim wachtwoord. Kijk snel op de Starbucks Facebookpagina voor het wachtwoord!

De Starbucks Triple Hot Chocolate wordt gemaakt van Starbucks Classic Hot Chocolate en witte chocoladesaus, waarbij je zelf nog kunt kiezen voor mokka- of witte mokkasiroop. De Starbucks Triple Hot Chocolate wordt afgetopt met slagroom en besprenkeld met mokka drizzle.

Een Grande Starbucks Triple Hot Chocolate kost € 4,55 en is verkrijgbaar tot 15 februari.

Overig nieuws