Culinaire beleving bij sfeervol café Bij de Bruin

4 oktober 2017 | Thijs Jacobs

Op de bruisende Oude Binnenweg in het centrum van Rotterdam bevindt zich de kleine gastrobar ‘Bij de Bruin’. Verscholen tussen de grote gevestigde cafés in deze authentieke straat heeft het restaurant haar deuren geopend.

Met de gezellige en warme sfeer van een café genieten gasten hier van de meest smaakvolle gerechten, die door chef-kok Jurriaan de Boer en sous-chef Jimmy Spanjersberg tot een hoger niveau worden getild. Eigenaren Patrick de Bruin en Miquel Mohamedjar vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Bij de Bruin: ‘‘We streven een ongedwongen en relaxte sfeer na waar iedereen terecht kan: van de student tot de fijnproever, iedereen is welkom.’’  

Tafelen op hoog niveau in warme sferen

Bij de Bruin is begin 2017 geopend met de gedachte om de uitstraling van een warm café te behouden en dit te combineren met culinaire gerechten. Bij de Bruin is een fijne plek om smaakvol op niveau te tafelen, maar naast luxe diners kunnen gasten hier ook terecht voor een ‘makkelijke’ lunch, een goede kop koffie of een gezellige borrel. Zo is er in deze toegankelijke gastrobar voor elk wat wils. Leuk detail: door gebrek aan ruimte in keuken worden (bijna) alle ingrediënten dagvers geleverd! Hierdoor zijn de gasten altijd verzekerd van een authentieke en pure smaakbeleving. 

Bij de Bruin

De Oude Binnenweg is een levendige straat met veel kroegjes en cafés. Van buiten ziet de zaak Bij de Bruin er uit als een echt café, met een sfeervol terras waar het goed toeven is. Eenmaal binnen waan je je in een knusse gastrobar, waar oude elementen zoals de bar en de lambriseringen gecombineerd zijn met moderne stoelen, mooie vazen en bijzondere kunst. Doordat het een kleine zaak is hebben de gastheren alle aandacht voor de gasten.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Onderwijs
Heb jij het Beste Leerbedrijf Horeca?

Het is weer zover. De volgende editie van Beste Leerbedrijf Horeca gaat weer van start! Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) organiseert namens de branche de wedstrijd voor de 4e keer. Leerlingen en docenten kunnen vanaf 18 juni de leerbedrijven, waarvan zij vinden dat ze kans maken op de titel, no...

Koffie & thee Advertorial
Profiteer nu van een gratis Lonka Professional proefpakket

Om je kennis te laten maken met de overheerlijke en per stuk verpakte Lonka Professional Fudge en Soft Nougat, en om zelf te ervaren hoe heerlijk deze lekkernijen smaken bij koffie en thee, heeft Lonka een proefpakket samengesteld. Vul het aanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een ...

Achtergronden Culinair Fastfood
Lekker of smerig? Domino’s komt met chocolade pizza

Op zaterdag 16 juni onthulde Domino’s haar nieuwste pizza. De choco-lotta pizza gemaakt met echte Belgische chocolade van het merk Callebaut. Het is de eerste zoete pizza op het menu van Domino’s. De pizza is vanaf 9 juli in alle vestigingen verkrijgbaar. Feestelijke pizza De choco...

Amsterdam Opening Culinair
Chef Sidney Schutte opent brasserie

Een plek waar je altijd aan kunt schuiven, meteen vanuit kantoor of rechtstreeks vanuit huis. Geen dresscode, wel goed eten. Geen poespas, wel kwaliteit. Café Cliché is een nieuw initiatief van chef Sidney Schutte dat eind augustus haar deuren opent aan de Middenweg 35 in Amsterdam. He...

Lekkerste Lunchroombroodje Video
Video: heb jij het Lekkerste Lunchroombroodje van 2018?

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Dat broodje staat misschien al ergens op de kaart, maar waar? Tot 5 oktober 2018 kunnen medewerkers en eigenaren van dagzaken en lunchrooms in Nederland hun creatie inzenden via thijs.jacobs@uitgeverijps.nl. De voorwaarden vind je hier: https://www.lunch...

Fonte Frappés: veganistisch, minder suikers en razend populair

Als horeca ondernemer ben je steeds op zoek naar een hogere omzet en rendementmakers. Frappé is zo’n rendementmaker. Profiteer van de bekendheid en populariteit die de Frappuccino van Starbucks door de jaren heen heeft opgebouwd. De Frappuccino is een espresso, ijsklontjes, melk, suiker...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: