Culinair genieten op Gastvrij Rotterdam

15 september 2014 |
Culinair genieten op Gastvrij Rotterdam<

De Makro laat zich van haar meest culinaire kant zien tijdens Gastvrij Rotterdam. Wat te denken van topchef Jan Smink, de signature dish van Restaurant La Stanza en de flammkuchen kookdemonstratie. Daarnaast dagelijks inspirerende gerechten van chef Guus Vredenburg en de gezellige horeca borrel.

Programma Gastvrij Rotterdam

Maandag 22 september
13:00 - 15:00 Topkok Jan Smink (finalist Bocuse d'or)
16:00 - 18:00 Horeca borrel (Bols bartender demo)

Dinsdag 23 september
13:00 - 15:00 Signature dish; Restaurant La Stanza
Woensdag 24 september
13:00 - 15:00 Kookdemonstratie Flammkuchen

Dagelijks van 11:00 - sluit: Inspirerende gerechten van Guus Vredenburg

Over Jan Smink
Jan Smink was de Nederlandse deelnemer aan de internationale Bocuse d’Or wedstrijd namens Nederland. Met een koelwagen van de Makro reed hij hoogstpersoonlijk naar Stockholm, waar hij prachtige creaties op het bord toverde. Jan Smink kookt vaak met biest; biest is de eerste melk die een koe geeft na de geboorte van een kalfje en dikker van structuur dan 'normale' melk.

Flammkuchen?
In Nederland nog niet zo bekend, maar in Duitsland en delen vsn Frankrijk is het een traditioneel volksgerecht. Denk aan een mini-pizza die snel te maken is. Gezond, snel en trendy.

MEER LEZEN OVER GASTVRIJ ROTTERDAM? KLIK HIER!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

Ondernemen
Mis geen euro extra omzet: download de HorecaMarketingKalender

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2020 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: