De Makro
laat zich van haar meest culinaire kant zien tijdens Gastvrij Rotterdam. Wat te denken van topchef Jan Smink, de signature dish van Restaurant
La Stanza en de flammkuchen kookdemonstratie. Daarnaast dagelijks inspirerende gerechten van chef Guus Vredenburg en de gezellige horeca borrel.
Programma Gastvrij Rotterdam
Maandag 22 september
13:00 - 15:00 Topkok Jan Smink (finalist Bocuse d'or)
16:00 - 18:00 Horeca borrel (Bols bartender demo)
Dinsdag 23 september
13:00 - 15:00 Signature dish; Restaurant La Stanza
Woensdag 24 september
13:00 - 15:00 Kookdemonstratie Flammkuchen
Dagelijks van 11:00 - sluit: Inspirerende gerechten van Guus Vredenburg
Over Jan Smink
Jan Smink was de Nederlandse deelnemer aan de internationale Bocuse d’Or wedstrijd namens Nederland. Met een koelwagen van de Makro reed hij hoogstpersoonlijk naar Stockholm, waar hij prachtige creaties op het bord toverde. Jan Smink kookt vaak met biest; biest is de eerste melk die een koe geeft na de geboorte van een kalfje en dikker van structuur dan 'normale' melk.
Flammkuchen?
In Nederland nog niet zo bekend, maar in Duitsland en delen vsn Frankrijk is het een traditioneel volksgerecht. Denk aan een mini-pizza die snel te maken is. Gezond, snel en trendy.
MEER LEZEN OVER GASTVRIJ ROTTERDAM? KLIK HIER!
Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!