Culinair genieten op Gastvrij Rotterdam

15 september 2014 |
Culinair genieten op Gastvrij Rotterdam<

De Makro laat zich van haar meest culinaire kant zien tijdens Gastvrij Rotterdam. Wat te denken van topchef Jan Smink, de signature dish van Restaurant La Stanza en de flammkuchen kookdemonstratie. Daarnaast dagelijks inspirerende gerechten van chef Guus Vredenburg en de gezellige horeca borrel.

Programma Gastvrij Rotterdam

Maandag 22 september
13:00 - 15:00 Topkok Jan Smink (finalist Bocuse d'or)
16:00 - 18:00 Horeca borrel (Bols bartender demo)

Dinsdag 23 september
13:00 - 15:00 Signature dish; Restaurant La Stanza
Woensdag 24 september
13:00 - 15:00 Kookdemonstratie Flammkuchen

Dagelijks van 11:00 - sluit: Inspirerende gerechten van Guus Vredenburg

Over Jan Smink
Jan Smink was de Nederlandse deelnemer aan de internationale Bocuse d’Or wedstrijd namens Nederland. Met een koelwagen van de Makro reed hij hoogstpersoonlijk naar Stockholm, waar hij prachtige creaties op het bord toverde. Jan Smink kookt vaak met biest; biest is de eerste melk die een koe geeft na de geboorte van een kalfje en dikker van structuur dan 'normale' melk.

Flammkuchen?
In Nederland nog niet zo bekend, maar in Duitsland en delen vsn Frankrijk is het een traditioneel volksgerecht. Denk aan een mini-pizza die snel te maken is. Gezond, snel en trendy.

MEER LEZEN OVER GASTVRIJ ROTTERDAM? KLIK HIER!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: