Crowdfunding voor horeca Den Bosch

28 november 2014 |
Crowdfunding voor horeca Den Bosch<

Zes ondernemers in Den Bosch slaan de handen ineen en gaan middels een crowdfundingactie gezamenlijk een bedrag van 245.000 euro
ophalen. Onder de deelnemers vinden we restaurant Het Strand en Mieters Coffee & Vintage.

Onbeperkt opscheppen
Restaurant Het strand bestaat inmiddels ruim 6,5 jaar en anders dan de naam doet vermoeden is het geen badlocatie. Onbeperkt opscheppen tegen een eerlijke prijs; dat is het motto van de zaak. Een kaart met pure en dagverse gerechten. Toegankelijk en lekker.

25.000 euro
Een nieuw interieur moet de beleving optimaliseren en zodoende heeft Paulus van den Hoven besloten om een crowdfunding actie op te zetten om de benodigde 25.000 euro binnen te halen. Particulieren kunnen een bedrag doneren, waarvoor ze dinerbonnen retour krijgen. Een leuke deal en hopelijk een groot succes.

Tegenprestatie
Restaurant Het Strand heeft voor (horeca)ondernemers een zeer speciale tegenprestatie want zij kunnen kiezen uit crowdfunding advies, workshops en begeleiding vanaf 250 euro tot 1000 euro. Een enorme korting op het normale crowdfunding programma van The 1200. Ondernemers kunnen ook alleen aan de workshop deelnemen voor 95 euro (excl. btw). Maandagavond 24 november en 8 december worden de (horeca) ondernemer crowdfunding workshops, met medewerking van Makro en Heineken, georganiseerd in Restaurant Het Strand. Het bedrag kan daar worden gepind of is per factuur te voldoen. Uiteraard kunt men ook investeren via de crowdfunding campagne op www.crowdaboutnow.nl/hetstrand. De volledige bijdrage komt ten goede van de eerste horeca crowdfunding campagne van Den Bosch.
MEER LEZEN OVER CROWDFUNDING? KLIK HIER!
Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: