Chef Han Ji introduceert Chinees streetfoodconcept in Nederland

9 mei 2019 | Yonne van Geene

Na het succes van zijn restaurantconcepten Red Chilli, UMAMI by Han en restaurant Zheng breidt chef en ondernemer Han Ji uit met een nieuw casual concept. Deze maand openen de deuren van Streetfood by Han in Rotterdam én Eindhoven. Een uniek, betaalbaar, gezond en vooral lekker vers alternatief voor fast food.

Bij Streetfood by Han kunnen gasten terecht voor de shared lunch en dining experience met de vernieuwende gerechten van hoge kwaliteit en een focus op gezondheid waar Han Ji bekend om staat, maar dan met een casual twist. Op 10 mei opent Streetfood by Han aan de Kleine Berg in het centrum van Eindhoven en vanaf 23 mei zijn de bezoekers van de Markthal welkom in de Rotterdamse vestiging.

Streetfood by Han

Op beide locaties kun je genieten van innovatieve, gezonde gerechten gemaakt van verse ingrediënten waarvan de inspiratie rechtstreeks uit China komt, maar dan afgestemd op het Nederlandse smaakpallet. Van soepen en salades tot gestoomde bao broodjes, geroosterde eend, noodles en rijstgerechten. Allemaal gemaakt van verse en gezonde ingrediënten uit een compleet uitgeruste keuken. 

Streetfood by Han in Eindhoven is gelegen tussen exclusieve winkels en gezellige restaurants in het populaire stadscentrum De Bergen. Hier word je omringd door gelukskatjes, lampionnen aan het plafond en rode accenten. De vestiging in Rotterdam bevindt zich middenin de drukke Markthal. Voor de realisatie van Streetfood by Han Rotterdam sloeg Han Ji de handen ineen met Wah Nam Hong, een winkel gespecialiseerd in producten voor de Aziatische keuken, van verse ingrediënten tot design eetstokjes. Beneden, in de winkel, worden live gerechten bereid voor de voorbijgangers in de Markthal om direct op te eten of om mee te nemen. Boven kunnen gasten plaatsnemen voor een uitgebreidere maaltijd. Een populair concept in China. “Food concepten waar voorbijgangers een quick bite kunnen halen, maar ook in het restaurant plaats kunnen nemen zie je daar al vaak. Met Streetfood by Han introduceer ik dit concept in Nederland”, aldus Han Ji.

Over chef Han Ji

Han Ji komt oorspronkelijk uit Qingdao in China, maar kwam in 1999 naar Maastricht om Internationale Economie en Econometrie te studeren. Tijdens zijn studie werkte hij in een restaurant waar hij zijn liefde voor gastronomie ontdekte. Deze passie zette hij om in eigen ondernemingen, met elk een uniek concept en het doel om voor te lopen. Hij richtte de Han Group op, dat verantwoordelijk is voor UMAMI by Han, Umami Picnic, Red Chilli en Frans-Aziatisch fusion restaurant HanTing, dat een Michelinster bemachtigde en onlangs de deuren sloot om ruimte te maken voor het innovatieve high end restaurant Zheng. Om relevant te blijven, moet je als ondernemer blijven innoveren. Han Ji blijft zichzelf dan ook uitdagen om nieuwe ingrediënten te ontdekken, vernieuwende gerechten te serveren en Chinese concepten te ontwikkelen die in Nederland nog niet bestaan. Zo verzekert hij zijn gasten altijd van een unieke en ultieme Chinese beleving.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunchroom
Anne&Max wil vijf nieuwe vestigingen in 2020

Anne&Max wilt dé huiskamer in de stad zijn die haar gasten elke dag verrast met heerlijke biologische producten, zeer gastvrije service in mooie karakteristieke panden met een trendy interieur. Anne&Max is hard gegroeid in de afgelopen twee jaar en is nog steeds volop in ontwikkeli...

Opening Rotterdam
Bagels & Beans opent in Rotterdam Alexandrium

Goed nieuws voor wie in het oosten van Rotterdam woont of daar graag gaat shoppen: voor een paddoburgerbagel of de beruchte cheesecake kun je gewoon hier terecht. De vijfde Bagels & Beans van de Maasstad opent op 23 oktober in Rotterdam Alexandrium zijn prachtige glazen puien. Niet te missen als...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Interview Longread
Schenk je geen alcohol? Gemiste kans!

Lang niet alle lunchrooms schenken alcohol. Na een paar minuten ‘googelen’ weten we dat van de grotere lunchketens blijkbaar alleen Anne&Max alcohol schenkt. Dat zet je toch aan het denken… Is het geen gemiste kans om geen alcohol te schenken en waarom doen ze het bij Anne&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: