Carlos en Anneke Faes HorecaHelden 2012

11 januari 2012 |
Carlos en Anneke Faes HorecaHelden 2012<

Carlos en Anneke Faes van restaurant De Proeftuin in Eindhoven zijn tijdens de Horecava 2012 uitgeroepen tot SVH HorecaHelden van het jaar. In de finale waarbij alle HorecaHelden van het afgelopen jaar
tegen elkaar streden kregen de Brabantse horecaondernemers de meeste stemmen van het publiek.


De eerste reactie van het echtpaar Faes is ongeloof

Schitteren op de cover
Antonio van Hengel, HorecaHeld van 2010, reikte de prijs uit. Het echtpaar Faes kreeg het eerste exemplaar van het SVH-magazine Welkom, waarop zij op de cover schitteren. Ook waren er bloemen, een oorkonde en een beeldje.


Van Hengel vertelt over zijn ervaringen als HorecaHeld van 2010

Schouderklop(je)
Vooraf vroeg presentator Karel de Vos aan Van Hengel wat de prijs is en wat het met je doet. Van Hengel: "Uitgeroepen worden tot HorecaHeld is als het krijgen van een heel groot schouderklopje wat je jezelf nooit zou geven."

Allemaal helden
Alle finalisten zijn uiteraard de helden van nu in de horeca. Een staande ovatie van het aanwezige publiek viel de 9 personen van 7 horecabedrijven ten deel. Iedere finalist werd met een mooi filmpje over zijn, haar of hun bedrijf op het podium gehaald.


Alle SVH HorecaHelden van afgelopen jaar wachten op het grote moment

De HorecaHelden in overzicht:
FastserviceHeld: Ronald Meijer, Pays de Mer, Terneuzen
LunchroomHeld: Alex Schulp, Brasserie Zuidplein, Rotterdam
RestaurantHeld: Carlos en Anneke Faes, De Proeftuin, Eindhoven
HotelHeld: Peter Mooijman, Hotel Des Indes, Den Haag
TourCulinairHeld: Niels en Floortje Mulder
UWVHeld: Joyce Knubben
CaféHeld: Mirjam Theus

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: