Carlos en Anneke Faes HorecaHelden 2012

11 januari 2012 |
Carlos en Anneke Faes HorecaHelden 2012<

Carlos en Anneke Faes van restaurant De Proeftuin in Eindhoven zijn tijdens de Horecava 2012 uitgeroepen tot SVH HorecaHelden van het jaar. In de finale waarbij alle HorecaHelden van het afgelopen jaar
tegen elkaar streden kregen de Brabantse horecaondernemers de meeste stemmen van het publiek.


De eerste reactie van het echtpaar Faes is ongeloof

Schitteren op de cover
Antonio van Hengel, HorecaHeld van 2010, reikte de prijs uit. Het echtpaar Faes kreeg het eerste exemplaar van het SVH-magazine Welkom, waarop zij op de cover schitteren. Ook waren er bloemen, een oorkonde en een beeldje.


Van Hengel vertelt over zijn ervaringen als HorecaHeld van 2010

Schouderklop(je)
Vooraf vroeg presentator Karel de Vos aan Van Hengel wat de prijs is en wat het met je doet. Van Hengel: "Uitgeroepen worden tot HorecaHeld is als het krijgen van een heel groot schouderklopje wat je jezelf nooit zou geven."

Allemaal helden
Alle finalisten zijn uiteraard de helden van nu in de horeca. Een staande ovatie van het aanwezige publiek viel de 9 personen van 7 horecabedrijven ten deel. Iedere finalist werd met een mooi filmpje over zijn, haar of hun bedrijf op het podium gehaald.


Alle SVH HorecaHelden van afgelopen jaar wachten op het grote moment

De HorecaHelden in overzicht:
FastserviceHeld: Ronald Meijer, Pays de Mer, Terneuzen
LunchroomHeld: Alex Schulp, Brasserie Zuidplein, Rotterdam
RestaurantHeld: Carlos en Anneke Faes, De Proeftuin, Eindhoven
HotelHeld: Peter Mooijman, Hotel Des Indes, Den Haag
TourCulinairHeld: Niels en Floortje Mulder
UWVHeld: Joyce Knubben
CaféHeld: Mirjam Theus

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: