Bram Ladage Den Haag viert 20-jarig jubileum

23 november 2017 | Thijs Jacobs

Bram Ladage in het centrum van Den Haag bestaat op vrijdag 24 november alweer 20 jaar. Om dit jubileum te vieren kan het publiek hier op deze dag tussen 14:00 en 16:00 uur een puntzak patat scoren voor €0,20! De Bram Ladage winkel op de Spuistraat is afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een waar begrip. Connie Witteman (ook bekend als Vanessa) komt regelmatig een patatje eten en ook veel politici kunnen de Bram frites in Den Haag niet weerstaan. Zo komt minister-president Rutte graag langs voor een goedgevulde zak échte patat! 

Brammomentje in Den Haag

Franchisenemer Nathalie Stolk werkt sinds 2002 bij het Ladage verse patatimperium en vertelt: ‘‘Ik ben heel trots op het 20-jarig jubileum van de locatie waar ik in 2008 als franchisenemer begon. Sinds dag één dat ik bij Bram Ladage werk is mijn missie om iedere gast van een smaakvolle zak frites en een brede glimlach te voorzien. Samen met de medewerkers zorgen we ervoor dat alle gasten een eigen brammomentje beleven!’’ De populariteit van de locatie op de Spuistraat heeft geresulteerd in een tweede locatie in de stad op de Haagse Markt. Ook zijn er plannen om de nieuwe BRAM'S Gourmet Frites formule uit te breiden naar Den Haag.

Patat DNA

Het grote succes van de verse frieten van Bram Ladage is volgens kenners toe te schrijven aan de kwaliteit van het basisproduct de aardappel. Iedere dag worden deze rechtstreeks vanaf boeren uit de buurt vers naar de vestigingen gebracht. Deze dagverse aardappels worden vervolgens bij Bram Ladage gebakken in 100% plantaardige sojaolie. En zo krijg je het authentieke recept van Bram himself: echte patat en echt lekker!

 

Over Bram Ladage

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt en inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Opening Koffie & thee
Betjeman & Barton Den Haag heropent vernieuwde theewinkel

De winkel van Theekopers Betjeman & Barton aan de Aert van der Goesstraat 1 in Den Haag heeft een metamorfose ondergaan. De volledig verbouwde winkel van het bekende Franse kwaliteitstheemerk zal op 16 november 2019 feestelijk worden heropend door de directeur van Betjeman & Barton Frankrijk...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Awards
SVH presenteert de Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca  

Op vrijdag 8 november heeft SVH de top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca bekend gemaakt. Voor deze jaarlijkse wedstrijd werden dit jaar 150 leerbedrijven genomineerd. Tot maandag 4 november zijn deelnemende leerbedrijven met elkaar de strijd aangegaan om de eerste mijlpaal van de wedstrij...

trends
Vijf trends op het gebied van (voedsel)verpakkingen

Er zijn een hoop ontwikkelingen gaande op het gebied van food verpakkingen. De consument kiest steeds meer voor gemak. Zij wensen betere en meer productinformatie, willen to- go verpakkingen en minder plastic verpakkingen. De consument bepaalt in grote mate de trends en ontwikkelingen voor food verp...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: