Bram Ladage Den Haag viert 20-jarig jubileum

23 november 2017 | Thijs Jacobs

Bram Ladage in het centrum van Den Haag bestaat op vrijdag 24 november alweer 20 jaar. Om dit jubileum te vieren kan het publiek hier op deze dag tussen 14:00 en 16:00 uur een puntzak patat scoren voor €0,20! De Bram Ladage winkel op de Spuistraat is afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een waar begrip. Connie Witteman (ook bekend als Vanessa) komt regelmatig een patatje eten en ook veel politici kunnen de Bram frites in Den Haag niet weerstaan. Zo komt minister-president Rutte graag langs voor een goedgevulde zak échte patat! 

Brammomentje in Den Haag

Franchisenemer Nathalie Stolk werkt sinds 2002 bij het Ladage verse patatimperium en vertelt: ‘‘Ik ben heel trots op het 20-jarig jubileum van de locatie waar ik in 2008 als franchisenemer begon. Sinds dag één dat ik bij Bram Ladage werk is mijn missie om iedere gast van een smaakvolle zak frites en een brede glimlach te voorzien. Samen met de medewerkers zorgen we ervoor dat alle gasten een eigen brammomentje beleven!’’ De populariteit van de locatie op de Spuistraat heeft geresulteerd in een tweede locatie in de stad op de Haagse Markt. Ook zijn er plannen om de nieuwe BRAM'S Gourmet Frites formule uit te breiden naar Den Haag.

Patat DNA

Het grote succes van de verse frieten van Bram Ladage is volgens kenners toe te schrijven aan de kwaliteit van het basisproduct de aardappel. Iedere dag worden deze rechtstreeks vanaf boeren uit de buurt vers naar de vestigingen gebracht. Deze dagverse aardappels worden vervolgens bij Bram Ladage gebakken in 100% plantaardige sojaolie. En zo krijg je het authentieke recept van Bram himself: echte patat en echt lekker!

 

Over Bram Ladage

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt en inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Insight Beach Brabant: ijzersterk horecaconcept in hartje Eindhoven

Een groep ambitieuze ondernemers presenteert deze zomer Insight Beach: een gloednieuw city beach concept dat de horeca en culturele sector bij elkaar brengt. De hardwerkende mensen in deze sectoren brengen leven in de brouwerij en moeten zo snel mogelijk weer aan de slag, vinden de initiatiefnemers....

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: