‘Boost je omzet!’ daagt horecaondernemers uit op Gastvrij Rotterdam

11 september 2017 | Thijs Jacobs

Het team van de online challenge Boost je omzet! is van maandag 18 tot en met woensdag 20 september 2017 te vinden op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Vanuit hun stand dagen ze ondernemers uit om 10% meer omzet te halen door actief aan de slag te gaan met hun communicatie en marketing. In de lezing ‘Boost je wijn- en menukaart’ in het Wijntheater krijgen bezoekers een voorproefje van de challenge.

Na de succesvolle lancering begin dit jaar, is het team van de online challenge Boost je omzet! klaar voor de volgende stap. Daarom is zij te vinden in hal 4 op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam, in standnummer 486. “Dit is een prima platform om met horeca ondernemers in gesprek te komen en ze uit te dagen om mee te doen aan onze challenge.”

Eye openers en stimulans


Deelnemers die de online challenge zijn aan gegaan, reageren enthousiast. “Ik ben nu bezig met de menukaart en ik heb de tips ernaast liggen. Sommige zaken zijn echte eye openers voor me!”, vindt Nigel Siebelt van Eetcafé Zomerzorg in Hillegom. “Boost je omzet! heeft me een stimulans gegeven om nu echt met mijn plannen aan de slag te gaan”, zegt Margreet Deen van De Liefde in Doesburg.

Tijdens twee maanden krijgen deelnemers aan Boost je omzet! informatie, tips, checklisten, opdrachten en coaching ten aanzien van acht thema’s op het gebied van communicatie en marketing. Aan bod komt de inzet van social media, omgaan met reviews, hoe haal je de pers, hoe werk je samen, hoe haal je meer uit je menukaart, hoe zet je gastvrijheid optimaal in, het nut van digitale nieuwsbrieven en de kracht van je website.

Lezingen Boost je wijn- en menukaart


Om een indruk te geven van de challenge, verzorgt het Boost je omzet!-team op maandag 18 en woensdag 20 september in het Wijntheater een presentatie met als thema ‘Boost je wijn- en menukaart!’ Van 12:30 tot 13:00 uur krijgen bezoekers tips hoe ze meer geld kunnen verdienen met hun wijn- en menukaart. De lezingen zijn gratis toegankelijk.

Op de stand van Boost je omzet! kunnen ondernemers informatie krijgen over de challenge en kennis maken met de initiatiefnemers. Wie zijn visitekaartje achter laat, maakt zelfs kans op een gratis challenge ter waarde van €99.

Vier experts en tevens coaches


Boost je omzet!’ is een samenwerking tussen vier vakprofessionals die zijn gespecialiseerd in social media, marketing, bedrijfsadvies, webdesign en communicatie voor horeca ondernemers. Deze vier experts fungeren eveneens als coaches. Ze geven feedback tijdens de challenge en zijn standby als helpdesk.
Het Boost je omzet!-team bestaat uit: Esther Borggreve (Queen of Hearts), Petra Venekamp (Concreet Advies) , Bianca Roemaat (Roux Communicatie) en John-Pierre Cornelissen (Horeca Webservice).

Via de Facebookpagina en Twitter deelt het Boost je omzet! team actuele tips over hoe je de omzet kunt boosten. Voor deelnemers is er een besloten Facebookgroep. Op de website is meer info te vinden over de online challenge

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Koffie & thee Advertorial
Spicy Chai Latte: lunchrooms zien kansen om de omzet te verhogen!

Steeds meer lunchrooms hebben Chai Latte ontdekt: hét superhippe, spannende alternatief voor koffie en thee. Chai Latte is de warme drank op basis van thee en melk met verschillende specerijen; zoals gember, kaneel, anijs, kruidnagel en nootmuskaat. Zet Chai Latte op de kaart en haal vee...

Opening Rotterdam
Papa John´s Pizza opent nieuwe vestiging in Rotterdam

Papa John’s, de op drie na grootste pizza bezorgketen ter wereld, opende op maandag 19 februari een nieuwe vestiging in Rotterdam aan de Goudsesingel 95. Na succesvolle openingen in Amsterdam breidt Papa John’s zich steeds verder uit, nu dus ook in Rotterdam! Papa John’s weet v...

Achtergronden Culinair
Restaurant Valuas Venlo ontwikkelt knaloranje vegetarische Koningsbitterbal

Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft een speciale Koningsbitterbal ontwikkeld. De bitterbal is gevuld met pompoen en oud-Hollandse specerijen en is knaloranje van kleur. De vegetarische snack is een ode aan Koning Willem-Alexander en Koningsdag. De Koningsbitterbal is de nieuwste aanwinst binnen ...

Interview CityTrip
CityTrip Enschede: interview 'Melan'

In de CityTrip Enschede-reeks bezochten we eerder al Stoet en Meisje, twee relatief nieuwe zaken. Enschede is een stad met een rijke historie en ook binnen het lunchroomaanbod in de stad hebben we een zaak gevonden die zich al langer staande heeft weten te houden. Melan is een dagzaak die al achttie...

Opening Restaurant
De Beren opent eerste vestiging in Apeldoorn

Nabij het stadshart van Apeldoorn, aan de Molenstraat-Centrum opent restaurant De Beren op 22 februari de deuren. Het restaurant heeft een prachtige ligging aan het Apeldoornse kanaal. Hierdoor is het de ideale spot om met mooi weer te vertoeven op het terras, maar ook tijdens de koudere dagen genie...

Dick Koerselman nieuwe voorzitter FNV Horecabond

De leden van FNV Horecabond hebben vandaag tijdens het Ledencongres Dick Koerselman verkozen tot voorzitter. Per 1 april 2018 zal Dick Koerselman het voorzitterschap overnemen van Ben Francooy die 1 mei 2018 met pensioen gaat. Dick Koerselman over zijn rol als voorzitter: “Ik zie het als mi...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: