Blikvangers: prijswinnende cocktailbars

28 juli 2015
Blikvangers: prijswinnende cocktailbars

De Tales of the Cocktails Spirited Awards 2015 zijn vorige week uitgereikt aan de beste cocktailbars van de wereld. De bars zijn plaatjes om te
zien, en dus een goede inspiratiebron!

*1. Dandelyan, Londen*



Dandelyan is een cocktailbar in het Mondrian Hotel en heeft de Best New International Cocktail Bar award gewonnen. Daarnaast blijkt de bar ook de beste bartender te hebben, want hoofdbarman Ryan Chetiyawardana sleepte de International Bartender of the Year award binnen.

*2. The Black Pearl & The Attic, Melbourne*



The Black Pearl & The Attic is naast cocktailbar ook een lounge en heeft de award voor Best International High Volume Cocktail Bar gewonnen.

*3. Artesian, Londen*



Artesian is een cocktailbar in The Langham Hotel in hartje Londen. De bar heeft de award voor Best International Cocktail Bar in de wacht gesleept en is daarnaast al drie keer op rij door drankentijdschrift Drinks Industrial tot beste bar van de wereld uitgeroepen.

*4. Blind Pig, Londen*



Deze schemerige bar in Soho, Londen werd tot Best International Restaurant Bar uitgeroepen.

*5. Dead Rabbit, New York*



De Ierse eigenaars Sean Muldoon en Jack McGarry hebben opnieuw een beloning gekregen voor hun eerder bekroonde bar in New York. Ze bemachtigden twee awards: World’s Best Cocktail Menu en World’s Best Bar.

Overig nieuws