In een handomdraai een heerlijke stoofmaaltijd presenteren

11 februari 2019 | redactie

Stoofvlees is lekker en verspreid ook nog eens een heerlijke geur. Je kunt het helemaal zelf maken, maar dit kost tijd. Het geheel komt het best tot zijn recht, wanneer het een aantal uren op het vuur heeft gestaan, dus je moet er flink wat tijd voor uittrekken. Maar tijd is schaars in veel horecagelegenheden, dus hier spelen we met het ambachtelijke stoofvlees van Neven Food op in.

We nemen werk uit handen

De stoofmeesters van Neven Food kennen de kunst van stoven als geen ander. Met tijd en aandacht voor kwaliteitsproducten. Want eerlijk is eerlijk, echt goede producten met smaak kosten nou eenmaal tijd. En tijd doet iets bijzonders. Gerechten die in alle rust langzaam gaar worden, bereid volgens authentieke receptuur.

Gebruiksklaar

De producten van Neven Food zijn gebruiksklaar of vormen de basis voor een eigen creatie. Achter de schermen nemen wij de kok het werk uit handen, zodat de kok in een handomdraai en met een ‘eigen touch’ een bijzonder stoofgerecht kan presenteren die smaakt alsof het zelf is bereid.

Bieze Foodservice

Neven Food is een merk van Bieze Foodservice, al decennia specialist in het ontwikkelen, vernieuwen en produceren van koelverse kwaliteitsproducten. Door het delen van kennis, ervaring en vooral de samenwerking met foodprofessionals, herkennen wij de trends als geen ander en zijn we in staat om in te spelen op de vraag vanuit de markt. Zo zijn we voor zowel ons merk Bieze als Neven Food bezig met het ontwikkelen van vegetarische concepten.

Actie: upload & win een gratis stoofvlees*

Om te vieren dat Neven Food binnenkort verschijnt in een nieuwe verpakking hebben we een leuke actie bedacht: Hoe maak jij de sier met de producten van Neven Food?

De stoofmeesters van Neven Food zijn erg benieuwd hoe de caféhouders onze producten omtovert tot sier. Eet jij de producten van Neven Food het liefst met rijst, friet, in een quiche of verras je ons met een andere combinatie? Laat het ons weten en doe tot en met eind maart mee met deze upload & win actie en wie weet mag jouw café straks genieten van een half jaar gratis stoofvlees*. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een foto maken van een siergerecht dat is gemaakt met de producten van Neven Food en deze uploaden op de website biezefoodservice.nl. Uit alle inzendingen zal het speciaal geselecteerde Bieze Foodservice panel een winnaar kiezen die uitspringt op de vlakken: originaliteit, creativiteit en uitstraling.   

*kijk voor  meer informatie en de actievoorwaarden op biezefoodservice.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: