In een handomdraai een heerlijke stoofmaaltijd presenteren

11 februari 2019 | redactie

Stoofvlees is lekker en verspreid ook nog eens een heerlijke geur. Je kunt het helemaal zelf maken, maar dit kost tijd. Het geheel komt het best tot zijn recht, wanneer het een aantal uren op het vuur heeft gestaan, dus je moet er flink wat tijd voor uittrekken. Maar tijd is schaars in veel horecagelegenheden, dus hier spelen we met het ambachtelijke stoofvlees van Neven Food op in.

We nemen werk uit handen

De stoofmeesters van Neven Food kennen de kunst van stoven als geen ander. Met tijd en aandacht voor kwaliteitsproducten. Want eerlijk is eerlijk, echt goede producten met smaak kosten nou eenmaal tijd. En tijd doet iets bijzonders. Gerechten die in alle rust langzaam gaar worden, bereid volgens authentieke receptuur.

Gebruiksklaar

De producten van Neven Food zijn gebruiksklaar of vormen de basis voor een eigen creatie. Achter de schermen nemen wij de kok het werk uit handen, zodat de kok in een handomdraai en met een ‘eigen touch’ een bijzonder stoofgerecht kan presenteren die smaakt alsof het zelf is bereid.

Bieze Foodservice

Neven Food is een merk van Bieze Foodservice, al decennia specialist in het ontwikkelen, vernieuwen en produceren van koelverse kwaliteitsproducten. Door het delen van kennis, ervaring en vooral de samenwerking met foodprofessionals, herkennen wij de trends als geen ander en zijn we in staat om in te spelen op de vraag vanuit de markt. Zo zijn we voor zowel ons merk Bieze als Neven Food bezig met het ontwikkelen van vegetarische concepten.

Actie: upload & win een gratis stoofvlees*

Om te vieren dat Neven Food binnenkort verschijnt in een nieuwe verpakking hebben we een leuke actie bedacht: Hoe maak jij de sier met de producten van Neven Food?

De stoofmeesters van Neven Food zijn erg benieuwd hoe de caféhouders onze producten omtovert tot sier. Eet jij de producten van Neven Food het liefst met rijst, friet, in een quiche of verras je ons met een andere combinatie? Laat het ons weten en doe tot en met eind maart mee met deze upload & win actie en wie weet mag jouw café straks genieten van een half jaar gratis stoofvlees*. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een foto maken van een siergerecht dat is gemaakt met de producten van Neven Food en deze uploaden op de website biezefoodservice.nl. Uit alle inzendingen zal het speciaal geselecteerde Bieze Foodservice panel een winnaar kiezen die uitspringt op de vlakken: originaliteit, creativiteit en uitstraling.   

*kijk voor  meer informatie en de actievoorwaarden op biezefoodservice.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
BAZOOKA opent in de Kauwgomballenfabriek.

Je moet maar durven, midden in de lockdown een horecazaak openen. Het team van House of Watt (Elsa Jonker, Thomas Reekers en Felix Bekkers) doen het. “Je kan ook op de bank gaan zitten, wachten tot het voorbij is en dan hopen dat je nog bestaat”, aldus Elsa Jonker, één van ...

21 jaar Lunchroom
20 jaar geleden in Lunchroom: Gary's Muffins

Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de schier onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode. Wekelijks presenteren we je zo'n verhaa ...

Corona
Download nu de Werkgeversverklaring Avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Voor het werk mogen mensen wel de straat op. Het bezorgen van maaltijden is toegestaan mits de bezorger zowel een 'Werkgev ...

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Wet- en regelgeving Interview
Let op: wijzigingen in de wetgeving voor de horeca

Op het kantoor van Catch Legal werken juristen aan allerhande kwesties die betrekking hebben op bestuursrecht en omgevingsrecht. Binnen dit domein vallen veel zaken die voor horecaondernemers van belang zijn, want bijna alles waarbij je te maken krijgt met de overheid, valt hierbinnen. Van verbouwin ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: