In een handomdraai een heerlijke stoofmaaltijd presenteren

11 februari 2019 | redactie

Stoofvlees is lekker en verspreid ook nog eens een heerlijke geur. Je kunt het helemaal zelf maken, maar dit kost tijd. Het geheel komt het best tot zijn recht, wanneer het een aantal uren op het vuur heeft gestaan, dus je moet er flink wat tijd voor uittrekken. Maar tijd is schaars in veel horecagelegenheden, dus hier spelen we met het ambachtelijke stoofvlees van Neven Food op in.

We nemen werk uit handen

De stoofmeesters van Neven Food kennen de kunst van stoven als geen ander. Met tijd en aandacht voor kwaliteitsproducten. Want eerlijk is eerlijk, echt goede producten met smaak kosten nou eenmaal tijd. En tijd doet iets bijzonders. Gerechten die in alle rust langzaam gaar worden, bereid volgens authentieke receptuur.

Gebruiksklaar

De producten van Neven Food zijn gebruiksklaar of vormen de basis voor een eigen creatie. Achter de schermen nemen wij de kok het werk uit handen, zodat de kok in een handomdraai en met een ‘eigen touch’ een bijzonder stoofgerecht kan presenteren die smaakt alsof het zelf is bereid.

Bieze Foodservice

Neven Food is een merk van Bieze Foodservice, al decennia specialist in het ontwikkelen, vernieuwen en produceren van koelverse kwaliteitsproducten. Door het delen van kennis, ervaring en vooral de samenwerking met foodprofessionals, herkennen wij de trends als geen ander en zijn we in staat om in te spelen op de vraag vanuit de markt. Zo zijn we voor zowel ons merk Bieze als Neven Food bezig met het ontwikkelen van vegetarische concepten.

Actie: upload & win een gratis stoofvlees*

Om te vieren dat Neven Food binnenkort verschijnt in een nieuwe verpakking hebben we een leuke actie bedacht: Hoe maak jij de sier met de producten van Neven Food?

De stoofmeesters van Neven Food zijn erg benieuwd hoe de caféhouders onze producten omtovert tot sier. Eet jij de producten van Neven Food het liefst met rijst, friet, in een quiche of verras je ons met een andere combinatie? Laat het ons weten en doe tot en met eind maart mee met deze upload & win actie en wie weet mag jouw café straks genieten van een half jaar gratis stoofvlees*. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een foto maken van een siergerecht dat is gemaakt met de producten van Neven Food en deze uploaden op de website biezefoodservice.nl. Uit alle inzendingen zal het speciaal geselecteerde Bieze Foodservice panel een winnaar kiezen die uitspringt op de vlakken: originaliteit, creativiteit en uitstraling.   

*kijk voor  meer informatie en de actievoorwaarden op biezefoodservice.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Opening
Nieuwe Bagels & Beans opent in Amsterdam-Noord

De NDSM-werf in Amsterdam-Noord is hot en happening. De voormalige scheepswerf ontwikkelt zich tot een bruisend stadsdeel met woningen, creatieve bedrijven, kantoren, onderwijsinstellingen, voorzieningen en winkels. En vanaf 29 april ook een Bagels & Beans. Een oase van rust tussen alle bedrijvi...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Lunchbezorging gaat echt flink groeien"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Duurzaamheid KHN
BookDinners en Dutch Cuisine gaan samenwerken

BookDinners, het reserveringsplatform van onder andere KHN, gaat samenwerken met Dutch Cuisine. Dutch Cuisine heeft als doel om de Nederlandse eetcultuur en gezonder eten te bevorderen, net als het gebruik van natuurlijke ingredienten en eerlijke kwaliteit van voeding. Dutch Cuisine is vanaf nu meer...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Italiaanse macho

"A gin-tonic for me, a Baileys for my wife. And more champagne!", riep mijn Italiaanse gast uit terwijl ik zijn jas aannam. Ze waren flink te laat en hadden het Nederlandse echtpaar dat hen had uitgenodigd ondertussen al een uur laten wachten. Daar was wat irritatie ontstaan. Ze wilden ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: