Biefstukkenrestaurant Loetje nu ook open in Nijmegen

18 juli 2018 | Thijs Jacobs

Restaurant Loetje bakt nu ook haar bekende biefstukken voor het Nijmeegse publiek. Op 6 juli opende Loetje namelijk de deuren van haar nieuwste restaurant aan de Handelskade. Deze locatie in de nieuwe hippe wijk aan de Waal in de oudste stad van Nederland is het vijftiende Loetje restaurant van Nederland. Loetje brengt zo een vleug van de Amsterdamse gastvrijheid én de befaamde biefstukken naar Nijmegen. 

Het nieuwe restaurant aan de Kraanstraat 214 biedt plaats aan zo’n 300 gasten, met 150 zitplaatsen binnen en 150 op het terras. Loetje heeft flink uitgepakt bij de verbouwing van het pand. Net zoals bij de andere Loetje vestigingen is interieurbureau Cabana verantwoordelijk voor het ontwerp en de interieurinrichting. De stijl van Cabana kenmerkt zich door een tijdloos design met industriële elementen en een warm en gastvrij gevoel. 

Zomers terras

Grenzend aan de binnenstad van Nijmegen en langs de rivier de Waal, heeft de gemeente Nijmegen het Waalfront gerealiseerd. Met ruim 2.000 woningen en diverse voorzieningen is dit een prachtig nieuw deel van de stad, dat zich onderscheidt door volop zicht op het water. Het pand van Loetje op de hoek van de Handelskade heeft volop buitenruimte en biedt zo een ideale locatie voor een zomers verblijf op het terras. Loetje Nijmegen is zeven dagen per week geopend vanaf 10.00 uur voor lunch, borrel en diner. Reserveren is mogelijk. 

Omrijden

“Uit ervaring met de andere filialen weten we dat mensen omrijden voor onze biefstuk met jus die we in verschillende variaties op tafel zetten. Samen met witbrood, friet en salade blijft de biefstuk het handelsmerk van onze restaurants. Maar we hebben inmiddels ook veel andere heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten op de kaart. Allemaal even lekker en standaard gemaakt van kwaliteitsproducten,” aldus CEO Mike van den Berg. 

40 jaar biefstuk

Loetje bestaat inmiddels ruim 40 jaar en is een begrip in Amsterdam en wijde omgeving. Begonnen in Amsterdam-Zuid als biljartcafé, zette oprichter Ludwig Klinkhamer na verloop van tijd biefstuk van ossenhaas op de kaart. Deze biefstuk maakt Loetje nog steeds uniek, samen met de gastvrijheid en de bijzondere locaties van de restaurants.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: