Bezoek Londen samen met andere lunchroomondernemers!

27 maart 2015 |
Bezoek Londen samen met andere lunchroomondernemers!<

'Lovely London Lunchroom' is een inspiratietour speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse lunchroomhouder. Tijdens deze 2-daagse tour krijg je niet alleen diverse food- & retailconcepten te zien, maar er wordt ook ingezoomd op de bedrijfsformule, de onderscheidende aanpak en je krijgt waar het kan 'insight' van de lokale ondernemer. De ervaring leert, dat men tevens veel van elkaar leert.

Betaalbare inspiratietour
Deze zeer betaalbare tour levert dan ook zeer waardevolle kennis op, die je al dan niet direct kunt toepassen in je zaak. Een inspiratietour als deze is financieel aantrekkelijk (zie ook kader hieronder) en kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als incentive voor je bedrijfsleider. Het levert waardevolle contacten op, geeft inspiratie en maakt je overall een betere ondernemer.

Lunchroom als partner
De 'Lovely London Lunchroom'-inspiratietour wordt georganiseerd door Inspiratietours.nl (onderdeel van SVO vakopleiding food) in samenwerking met "Lunchroom.nl.":http://www.lunchroom.nl
De exacte gegevens:
Datum: maandag 8 (vertrek 8 uur Eindhoven Airport) en dinsdag 9 juni (aankomst 19 uur Eindhoven Airport)

Prijs: €425,-*

*dit is een all inclusive prijs: alle transfers (vanaf Eindhoven en weer terug), lunch en diner op de 1e dag en ontbijt, lunch en diner op 2e dag.

Aanmelden: http://lunchroom.inspiratietours.nl/ - uiterlijk tot 4 mei 2015.
Als je aanmeldt, verplicht dit je tot het binnen twee weken betalen van de factuur à € 425,= excl. BTW aan SVO vakopleiding food (factuur wordt zo snel mogelijk na je aanmelding verzonden).

De boeking wordt definitief na ontvangst van de betaling. Wij boeken dan de reis en het onderkomen. Bij eventueel annuleren na boeking, brengen we in ieder geval de gemaakte kosten voor de reis en onderkomen in rekening. Het is verstandig om een eigen reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

"Zeer gave tour, mooie concepten gezien en veel geleerd. Zeker omdat we bij sommige bedrijven achter de schermen hebben gekeken. Wat een ervaring!"
Edwin van Es, Bon Appetit Rijsbergen

Zakelijke kosten zijn aftrekbaar
De kosten die je maakt voor zakelijke belangen van je onderneming, zijn aftrekbaar. De belasting kijkt naar het motief achter het maken van de kosten, bij het beoordelen of het om zakelijke kosten gaat.

Als duidelijk is dat je reis volledig is gemaakt om de zakelijke belangen van je onderneming te dienen, worden de kosten geaccepteerd als aftrekpost. Bewijs dit aan de hand van feitelijke elementen (programmabrochures, naamkaartjes, faxen en e-mails die afspraken bevestigen…).

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Interview Longread
De allergrootste foodtrend? Vegan!

We kunnen er eigenlijk niet omheen: dé absolute foodtrend is vegan food. 2018 was het jaar van de vleesvervangers, 2019 bleek die van een verdere doorontwikkeling en verdere aandacht voor vegan in de professionele horecakeuken. In Dordrecht, uitgerekend de stad van de paardenslachterijen, ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: