Bezoek Londen samen met andere lunchroomondernemers!

27 maart 2015
Bezoek Londen samen met andere lunchroomondernemers!

'Lovely London Lunchroom' is een "inspiratietour":http://lunchroom.inspiratietours.nl/ speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse lunchroomhouder. Tijdens deze 2-daagse
tour krijg je niet alleen diverse food- & retailconcepten te zien, maar er wordt ook ingezoomd op de bedrijfsformule, de onderscheidende aanpak en je krijgt waar het kan 'insight' van de lokale ondernemer. De ervaring leert, dat men tevens veel van elkaar leert.

*Betaalbare inspiratietour*
Deze zeer betaalbare tour levert dan ook zeer waardevolle kennis op, die je al dan niet direct kunt toepassen in je zaak. Een inspiratietour als deze is financieel aantrekkelijk (zie ook kader hieronder) en kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als incentive voor je bedrijfsleider. Het levert waardevolle contacten op, geeft inspiratie en maakt je overall een betere ondernemer.

*Lunchroom als partner*
De 'Lovely London Lunchroom'-inspiratietour wordt georganiseerd door "Inspiratietours.nl":http://lunchroom.inspiratietours.nl/ (onderdeel van SVO vakopleiding food) in samenwerking met "Lunchroom.nl.":http://www.lunchroom.nl

*De exacte gegevens:*
Datum: maandag 8 (vertrek 8 uur Eindhoven Airport) en dinsdag 9 juni (aankomst 19 uur Eindhoven Airport)

Prijs: €425,-*

*dit is een all inclusive prijs: alle transfers (vanaf Eindhoven en weer terug), lunch en diner op de 1e dag en ontbijt, lunch en diner op 2e dag.

*Aanmelden:* "http://lunchroom.inspiratietours.nl/":http://lunchroom.inspiratietours.nl/ - uiterlijk tot 4 mei 2015.

Als je aanmeldt, verplicht dit je tot het binnen twee weken betalen van de factuur à € 425,= excl. BTW aan SVO vakopleiding food (factuur wordt zo snel mogelijk na je aanmelding verzonden).

De boeking wordt definitief na ontvangst van de betaling. Wij boeken dan de reis en het onderkomen. Bij eventueel annuleren na boeking, brengen we in ieder geval de gemaakte kosten voor de reis en onderkomen in rekening. Het is verstandig om een eigen reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

*"Zeer gave tour, mooie concepten gezien en veel geleerd. Zeker omdat we bij sommige bedrijven achter de schermen hebben gekeken. Wat een ervaring!"*
~Edwin van Es, Bon Appetit Rijsbergen~

*Zakelijke kosten zijn aftrekbaar*
De kosten die je maakt voor zakelijke belangen van je onderneming, zijn aftrekbaar. De belasting kijkt naar het motief achter het maken van de kosten, bij het beoordelen of het om zakelijke kosten gaat.

Als duidelijk is dat je reis volledig is gemaakt om de zakelijke belangen van je onderneming te dienen, worden de kosten geaccepteerd als aftrekpost. Bewijs dit aan de hand van feitelijke elementen (programmabrochures, naamkaartjes, faxen en e-mails die afspraken bevestigen…).

Overig nieuws