Bezoek Londen samen met andere lunchroomondernemers!

27 maart 2015 |
Bezoek Londen samen met andere lunchroomondernemers!<

'Lovely London Lunchroom' is een inspiratietour speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse lunchroomhouder. Tijdens deze 2-daagse tour krijg je niet alleen diverse food- & retailconcepten te zien, maar er wordt ook ingezoomd op de bedrijfsformule, de onderscheidende aanpak en je krijgt waar het kan 'insight' van de lokale ondernemer. De ervaring leert, dat men tevens veel van elkaar leert.

Betaalbare inspiratietour
Deze zeer betaalbare tour levert dan ook zeer waardevolle kennis op, die je al dan niet direct kunt toepassen in je zaak. Een inspiratietour als deze is financieel aantrekkelijk (zie ook kader hieronder) en kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als incentive voor je bedrijfsleider. Het levert waardevolle contacten op, geeft inspiratie en maakt je overall een betere ondernemer.

Lunchroom als partner
De 'Lovely London Lunchroom'-inspiratietour wordt georganiseerd door Inspiratietours.nl (onderdeel van SVO vakopleiding food) in samenwerking met "Lunchroom.nl.":http://www.lunchroom.nl
De exacte gegevens:
Datum: maandag 8 (vertrek 8 uur Eindhoven Airport) en dinsdag 9 juni (aankomst 19 uur Eindhoven Airport)

Prijs: €425,-*

*dit is een all inclusive prijs: alle transfers (vanaf Eindhoven en weer terug), lunch en diner op de 1e dag en ontbijt, lunch en diner op 2e dag.

Aanmelden: http://lunchroom.inspiratietours.nl/ - uiterlijk tot 4 mei 2015.
Als je aanmeldt, verplicht dit je tot het binnen twee weken betalen van de factuur à € 425,= excl. BTW aan SVO vakopleiding food (factuur wordt zo snel mogelijk na je aanmelding verzonden).

De boeking wordt definitief na ontvangst van de betaling. Wij boeken dan de reis en het onderkomen. Bij eventueel annuleren na boeking, brengen we in ieder geval de gemaakte kosten voor de reis en onderkomen in rekening. Het is verstandig om een eigen reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

"Zeer gave tour, mooie concepten gezien en veel geleerd. Zeker omdat we bij sommige bedrijven achter de schermen hebben gekeken. Wat een ervaring!"
Edwin van Es, Bon Appetit Rijsbergen

Zakelijke kosten zijn aftrekbaar
De kosten die je maakt voor zakelijke belangen van je onderneming, zijn aftrekbaar. De belasting kijkt naar het motief achter het maken van de kosten, bij het beoordelen of het om zakelijke kosten gaat.

Als duidelijk is dat je reis volledig is gemaakt om de zakelijke belangen van je onderneming te dienen, worden de kosten geaccepteerd als aftrekpost. Bewijs dit aan de hand van feitelijke elementen (programmabrochures, naamkaartjes, faxen en e-mails die afspraken bevestigen…).

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: